Online personeelsuitje

Net even anders, net zo leuk!

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Personeelsuitje » Online Personeelsuitje

Online personeelsuitje

Online niet gezellig? Niet bijzonder genoeg? Pff, daar denken wij anders over. Online is het nieuwe offline. Het biedt je de kans om elkaar makkelijker te ontmoeten. Geen reistijd. Geen kosten voor eten en drinken. Kortom: in alle opzichten net zo leuk of zelfs beter! Kies jouw favoriete uitje, meet elkaar online en ga samen aan de slag met een hilarisch, spannend of zenuwslopend online personeelsuitje!

Online Moordspel iemand? Of liever een hilarische Quaranteambuilding. Kan gewoon.

Heb jij vragen? Wij hopelijk de antwoorden!
Neem contact op

Uniek online personeelsuitje

Een personeelsuitje doe je natuurlijk het liefst samen, met elkaar en met een drankje in je hand. Dat hoeft online niet anders te zijn, inclusief drankje! Een online personeelsuitje biedt vele mogelijkheden. Iedereen vanuit zijn eigen huis en zien jullie elkaar in een digitale stream, zoals Zoom of Google Meet. Een Uitjesbaas begeleidt jullie zodat het spel goed kan worden gestart. Hop hop, gas erop!

Uitjes voor iedere gelegenheid

De Uitjesbazen zijn erg flexibel en denken graag met jou mee! Zo is het zelfs mogelijk spellen te laten personaliseren. Hierbij voegen wij vragen/opdrachten toe gericht op de deelnemers.

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

Wij maken mensen gelukkig!

”Thuis het online moordspel gespeeld met mijn broertje en mijn ouders. Ondanks dat mijn broertje wat jonger is, kon hij toch goed mee doen, heel leuk spel en spannend!”

Liya

Online Moordspel

Image

”Enthousiast presentatie, hele leuke bingo gehad met ons damesteam!”

Tamara

Online Bingo

Image

”Gek op Holland Online Quiz, geweldig leuke quiz. Lijkt veel op die van TV en is dus herkenbaar en erg leuk om te doen!

Tanja

Gek op Holland Online Quiz

Image

Veelgestelde vragen over online personeelsuitjes

Wat is een online personeelsuitje?

Het enige verschil met een normaal uitje is dat het nu online plaatstvind! Veilig achter je laptop, er kan gewoon met elkaar gepraat worden en we zien elkaar natuurlijk ook gewoon! Niet minder gezellig dan normaal dus. Samen genieten op een andere manier is avontuurlijk. Ga ervoor 😉

Met hoeveel personen kan een online uitje worden gedaan?

Nog een voordeel van de online uitjes! Dit kan met zoveel als jullie willen! Nodig zoveel mensen uit als je zelf wil. Als de groep te groot is, worden jullie opgedeeld in kleinere teams die tegen elkaar spelen. Net zo makkelijk!

Wat is er allemaal te doen als online personeelsuitje?

De keuze is gigantisch! Er zijn voor alle gelegenheden verschillende activiteiten te doen. Dus maak je geen zorgen en neem een kijkje tussen alle uitjes!