fbpx

Online personeelsuitje

Je boekt dé leukste online personeelsuitjes bij Uitjesbazen. Net even anders, maar wel net zo leuk. En natuurlijk 100% coronaproof!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Personeelsuitje » Online personeelsuitje

Online personeelsuitje met collega’s

Is online niet gezellig? Niet bijzonder genoeg? Pff, daar denken wij anders over. Online is het nieuwe offline. Het biedt je de kans om elkaar makkelijker te ontmoeten. Geen reistijd. Geen kosten voor eten en drinken. Kortom: in alle opzichten net zo leuk of zelfs beter. Kies jouw favoriete uitje, meet elkaar online en ga samen aan de slag met een hilarisch, spannend of zenuwslopend online personeelsuitje!

Een uniek online personeelsuitje

Een personeelsuitje doe je natuurlijk het liefst samen; met elkaar en met een drankje in je hand. Dat hoeft online niet anders te zijn. Een online personeelsuitje biedt vele mogelijkheden. Iedereen vanuit eigen huis. Jullie zien elkaar in een digitale stream, zoals Zoom of Google Meet. Een Uitjesbaas begeleidt jullie, zodat het spel goed kan worden gestart. Hop hop, gas erop!

Uitjesbazen is erg flexibel en denkt graag met je mee. Zo is het zelfs mogelijk spellen te laten personaliseren. Hierbij voegen wij vragen/opdrachten toe gericht op de deelnemers.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Wat is een online personeelsuitje?

Het enige verschil met een normaal uitje is dat het nu online plaatsvindt. Veilig achter je laptop; er kan gewoon met elkaar gepraat worden en we zien elkaar natuurlijk ook gewoon. Niet minder gezellig dan normaal dus. Samen genieten op een andere manier is avontuurlijk. Ga ervoor 😉

Met hoeveel personen kan een online uitje worden gedaan?

Nog een voordeel van de online uitjes. Dit kan met zoveel als jullie willen! Nodig zoveel mensen uit als je zelf wil. Als de groep te groot is, worden jullie opgedeeld in kleinere teams die tegen elkaar spelen. Net zo makkelijk.

Wat is er allemaal te doen als online teamuitje?

De keuze is gigantisch. Er zijn voor alle gelegenheden verschillende activiteiten te doen. Dus maak je geen zorgen en neem een kijkje bij al onze uitjes.

Recensies

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online personeelsuitje

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online personeelsuitje

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online personeelsuitje

Liever een online personeelsuitje op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773