fbpx

Online groepsactiviteit

Een leuke online groepsactiviteit. Digitaal, maar zeker niet minder gezellig. En natuurlijk 100% coronaproof!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Groepsactiviteit » Online groepsactiviteit

Online groepsactiviteiten met collega’s

Met onze online groepsactiviteiten zorgen wij voor ontspanning en spanning. Een online spel met collega’s. Samen lachen, stressen én samenwerken. Een gezellige tijd beleven. Zo horen groepsactiviteiten te zijn. Ook in deze tijd. Voor zowel kleine als grote groepen, iedereen is welkom. Het aantal personen is namelijk onbeperkt. Of je nu op zoek bent naar een online escape game, een online pubquiz, een foute online bingo of dé enige echte Quaranteambuilding. Al onze online groepsactiviteiten zijn te boeken vanaf €10 euro per persoon en altijd te spelen op een datum en tijdstip naar keuze.

Locatie
Categorie

Populaire online groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten zijn er genoeg. Dat weten we. Maar unieke groepsactiviteiten die ook nog eens volledig online en vanuit huis te spelen zijn? Wauw, dat zou tof zijn toch? Verrassing: die hebben wij gewoon. Op zoek naar een spel dat écht alles bezit wat een online groepsactiviteit moet hebben? Ga voor Quaranteambuilding. Toch liever iets anders? Ga voor het online moordspel of de wat moeilijkere variant: Escape the Firm, dé online escape game.

Ben jij redelijk eigenwijs en hou je van gezelligheid? Luister dan vooral niet naar ons vorige advies en ga voor de online pubquiz, de online bingo of de Ik hou van Holland online quiz!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Wat is een online groepsactiviteit?

Een online groepsactiviteit is bijna hetzelfde als een fysieke activiteit. Het enige verschil is dat jullie digitaal een groepsactiviteit spelen in plaats van fysiek. En dat is zeker niet minder gezellig 🙂

Welke online activiteiten kan ik boeken?

De keuze is reuze. Je vindt bij ons bedrijfsuitjes in verschillende soorten en maten. Van spannende online escape rooms tot hilarische online pubquizzen. Bekijk op je gemak het online assortiment onder uitjes, filter op jouw wensen en gaan met die banaan!

Voor passend advies kun je ons ook altijd even bellen. Onze Uitjesbazen staan jullie graag te woord voor advies op maat.

Met hoeveel collega's kan een online spel boeken?

Let’s play together. En dat kan! Een online activiteit kan met zoveel collega’s als jullie zelf willen. Zolang de stream het aankan natuurlijk 😉

Recensies

“Ons team heeft de online pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host. De opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online groepsactiviteit

”Wat was het lachen die online bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dankjewel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online groepsactiviteit

“Kort geleden hebben wij de escape room: Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online groepsactiviteit

Wij zetten dé kroon op jullie online groepsactiviteit!

Offerte aanvragen0413-302773