Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Een activiteit organiseren in Dronten

Welkom in het bruisende Dronten, waar avontuur en plezier samenkomen! Bij Uitjesbazen hebben we een scala aan spannende groepsactiviteiten voor jullie klaarstaan. Van uitdagende escape rooms tot teambuilding spellen op maat, we zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke ervaring beleven in het hart van Dronten.

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Dronten.

Altijd een te gekke activiteit

In het pittoreske Dronten hebben we een breed scala aan groepsactiviteiten die garant staan voor plezier en teambuilding.

Een breed aanbod aan unieke uitjes

Onze city games nemen jullie mee op een avontuurlijke ontdekkingstocht door de straten van Dronten, waarbij jullie verschillende uitdagende opdrachten en raadsels moeten oplossen. Voor de liefhebbers van spanning en sensatie hebben we ook meeslepende escape rooms, waar jullie samen moeten werken om te ontsnappen uit een mysterieuze omgeving vol puzzels en geheimen. En voor degenen die hun kennis willen testen, bieden we boeiende quizzen aan die garant staan voor een gezonde dosis competitie en gezelligheid. Of jullie nu op zoek zijn naar een unieke teambuildingervaring, een leuk dagje uit met vrienden of een bedrijfsuitje met een twist, onze groepsactiviteiten in Dronten zullen zeker aan jullie verwachtingen voldoen.

Dronten | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Dronten

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Dronten mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in Dronten en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Leuke vragen, leuke presentator, top! “De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!” Ayella Spaapen Almere / Dronten – 21 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Dronten. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Dronten en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een groepsactiviteit in de omgeving van Dronten?

Onze groepsactiviteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Dronten!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!