fbpx

Groepsactiviteit Almere

Ben je op zoek naar een leuke groepsactiviteit in Almere? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste groepsactiviteiten in Almere en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Almere

Creatieve groepsactiviteiten in Almere

Bij Uitjesbazen houden we van Almere. Het is namelijk dé perfecte stad om een groepsactiviteit te organiseren. Met tal van bezienswaardigheden en gelegen aan het water zijn de mogelijkheden eindeloos. Wat dacht je van een escape ervaring in de stad? Met Escape the City ga je op survival in een onopgeloste moordzaak. Jullie gaan elke plaats delict af om deze cold case op te lossen. Ook bieden wij een ander soort ervaring aan: Wie is de Rat is een activiteit, waarbij je in groepen samen moet werken. Maar in elke groep zit een saboteur, ook wel de rat genoemd!

Wil je liever een groepsactiviteit op locatie organiseren? Dat kan ook! Beleef een avond vol plezier met de Foute Bingoshow. Dit is niet zomaar een bingo, maar een knotsgekke ervaring met originele rondes en vragen. Liever een spannende game? Boek een zenuwslopend Moorddiner voor een avond vol spanning en sensatie.

Boek een stadsspel als groepsactiviteit

De keuze is reuze, en daarom ook moeilijk. Speciaal hiervoor hebben we een lijstje met aanraders van de zaak. Scheelt jou weer tijd om verder te zoeken! Wij zijn trots op onze stadsspellen. Neem nu onze Escape the city. Bij deze groepsactiviteit zijn jullie de rechercheurs en moet je een seriemoordenaar zien te ontmaskeren. Liever iets (te) gek? Dan is Crazy 88 wel iets voor jullie. In dit knotsgekke stadsspel draait het om samenwerking en uit je comfortzone stappen! Ook hebben wij groepsactiviteiten die op locatie georganiseerd kunnen worden. Denk aan onze Pubquiz of Escape Room op locatie. Ga de strijd aan met jouw groepsgenoten en win!

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Almere met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een groepsactiviteit organiseren?

Bij Uitjesbazen hebben we een “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” beleid. Er is dus geen limit op het aantal mensen bij onze groepsactiviteiten. Laat het uiteraard wel even weten aan een van onze salesbazen. Dan zullen wij zorgen voor de rest!

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten plaatsvinden?

Overal en nergens. Letterlijk! Wil je dat de groepsactiviteit georganiseerd wordt bij jullie op kantoor in omgeving Alkmaar? Geen probleem. Ook kunnen onze groepsactiviteiten plaatsvinden in een restaurant. Ideaal voor de Foute Bingoshow of de Pubquiz!

Spreek het af met één van onze salesbazen. Dan regelen wij de rest. Wel zo makkelijk. 😉

3. Wat als er slecht weer voorspeld is?

Wij vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren. En dat kan natuurlijk niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit, terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum in!

Recensies

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Groepsactiviteit Almere

Image

“De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!”

Aeres Hogeschool
Ayella Spaapen
21 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Almere / Dronten

Image

”Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.”

Stad & Natuur
Karen Dijkhof
22 personen
Moorddiner
Groepsactiviteit Almere

Image

”Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabine Cantineaux
22 personen
Pubquiz op locatie
Groepsactiviteit Almere

Image

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Almere!

Offerte aanvragen0413-302773