Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
22 zelfontwikkelde groepsactiviteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Maak kennis met Flevoland op een unieke manier

Flevoland, de jongste provincie die Nederland kent. Met een groot aanbod aan unieke activiteiten kunnen wij garanderen dat het perfecte uitje voor jou ertussen zit. Van spannende escape rooms tot het ontdekken van de steden met interactieve stadsspellen. Uitjesbazen zal zorgen voor een onvergetelijke dag vol plezier!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type groepsactiviteit in Flevoland.

Beleef Flevoland met Uitjesbazen

Ontdek de diverse groepsactiviteiten die Flevoland te bieden heeft! Ga op avontuur met onze uitdagende city games en verken steden zoals Almere en Lelystad terwijl je puzzels en opdrachten oplost. Voor degenen die van spanning houden, zijn onze escape rooms de ideale keuze om samen te werken en te ontsnappen uit een mysterieuze kamer.

Stap in de wereld van VR

Wil je een futuristische ervaring? Kies dan voor onze VR-workshops, waar je samenwerkt in een virtuele wereld vol creatieve opdrachten en uitdagende games. Uitjesbazen garandeert een onvergetelijke en teambuilding-georiënteerde dag in Flevoland, of je nu gaat voor een city game, escape room of VR workshop.

Flevoland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire groepsactiviteiten in Flevoland

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze groepsactiviteiten zijn op elke locatie in Flevoland mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste groepsactiviteiten in de provincie Flevoland. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste groepsactiviteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Leuke vragen, leuke presentator, top! “De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!” Ayella Spaapen Almere / Dronten – 21 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie groepsactiviteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie groepsactiviteit in Flevoland. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het groepsactiviteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de provincie Flevoland. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de groepsactiviteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Flevoland is een populaire provincie voor onze activiteiten.

Zo worden onze groepsactiviteit veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie groepsactiviteit in Flevoland!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!