fbpx

Groepsactiviteit Flevoland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Flevoland? Bijvoorbeeld in Almere of Lelystad? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele groepsactiviteiten voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
groepsactiviteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Groepsactiviteiten
voor
grote groepen

Home » Groepsactiviteit » Groepsactiviteit Flevoland

Creatieve groepsactiviteiten in Flevoland

Flevoland, een prachtige provincie met prachtige steden. Denk bijvoorbeeld aan Lelystad of Almere. En derhalve dé perfecte provincie om samen met je collega’s een groepsactiviteit te organiseren. Heb je al een voorkeur? Wat dacht je bijvoorbeeld van een dag vol teambuilding met een van onze stadsspellen? Zoals Wie is de Rat of Crazy88? Of boek een spectaculaire spelshow op locatie. Zoals onze pubquiz of de Foute Bingoshow.

Organiseer dé leukste groepsactiviteiten

Er zijn talloze vormen van een groepsactiviteiten, dus we snappen het als je het lastig vind om een keuze te maken! Daarom hebben wij onze aanraders hier op een rijtje gezet! Zo hoef jij niet verder te zoeken. Dat scheelt weer tijd. 😉 Zin in het kraken van die hersenen? Ga voor een escape room op locatie! Hier toveren wij een locatie naar keuzen volledig om tot een echte escape room. Hiernaast hebben we ook andere escape games zoals een Escape the City en het Moordspel aan tafel. Maar misschien zijn jullie wel toe aan een actieve groepsactiviteit zoals een Crazy 88 Deluxe of Wie is de Rat. Ontdek de mooiste plekken in het prachtige Flevoland tijdens het spelen van een interactief stadsspel.

Onze tip: combineer een groepsactiviteit in Flevoland met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Flevoland.

Zo worden onze groepsactiviteiten ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Met hoeveel personen kan ik een groepsactiviteit organiseren?

Bij Uitjesbazen hebben we een “hoe meer zielen, hoe meer vreugd” beleid. Er is dus geen limit op het aantal mensen bij onze groepsactiviteiten! Dus als jij een familie hebt met meer dan 550 man. Roep ze dan allemaal op voor het uitje van het jaar! Laat het uiteraard wel even weten bij het maken van de afspraken met een van onze salesbazen. Dan zullen wij zorgen voor de rest!

2. Waar kunnen de groepsactiviteiten plaats vinden?

Overal en nergens! Letterlijk! Wil jij dat de activiteit georganiseerd wordt bij jullie op het kantoor? Geen probleem. Maar wat als jij wil dat de activiteit plaats vindt in een café of kroeg? Geen probleem. Op een parkeerplaats? Geen probleem. Bij jou thuis? Geen probleem. De top van een flatgebouw? Ik denk dat ik mezelf we duidelijk gemaakt heb zo… Check vooral even de groepsactiviteit op locatie pagina voor mogelijke activiteiten op locatie!

3. Wat als er slecht weer voorspelt is?

Wij als bedrijf vinden flexibiliteit heel belangrijk. We willen jullie uiteraard de best mogelijke ervaring leveren, en dat kan niet als je dag letterlijk in het water valt. Zien de weersvoorspellingen er slecht uit terwijl jij een gaaf stadsspel geboekt hebt? Neem dan contact met ons op en we regelen een alternatief of plannen een nieuwe datum!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Groepsactiviteit Flevoland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Groepsactiviteit Flevoland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Groepsactiviteit Flevoland

Voor dé kroon op jullie groepsactiviteit in Flevoland!

Offerte aanvragen 0413-302773