fbpx

Beste online escape room spellen

Beleef nu met je gezelschap dé beste online Escape Room spellen vanuit huis.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Blogs » De beste online escape room spellen

Dé ultieme escape ervaring vanuit huis

Met de coronamaatregelen moeten we helaas veel inleveren. Zo zijn er ook veel bedrijfsuitjes die door de huidige situatie niet door kunnen gaan. Eén van deze teamuitjes is een Escape Room. Maar wat als ik jou vertel dat we hier een geweldig alternatief voor hebben? Namelijk online escape games. Dit zijn games die jij met je collega’s via een online verbinding kunt spelen. Ontdek een bloedstollende moordzaak of hack één van de best beveiligde bedrijven ter wereld, gewoon vanuit huis onder het genot van een hapje en een drankje.

Roep je collega’s bij elkaar

Deze online escape games kunnen gespeeld worden met een ongelimiteerd aantal mensen. We hebben bij Uitjesbazen namelijk een ”hoe-meer-zielen-hoe-meer-vreugd” beleid. Roep je collega’s bij elkaar, open een stream en ga aan de slag met de meest uitdagende games. Hieronder hebben we ze op een rijtje gezet, zo hoef jij niet verder te zoeken. De ultieme escape game-ervaring start hier.

Online Escape Game: The Firm

Van de makers van het NK-Escape Rooms komt Escape the Firm. In deze zenuwslopende escape game gaan jullie de strijd aan tegen een megabedrijf dat jullie data heeft gestolen. Aan de hand van meerdere hacktechnieken breek je binnen in het systeem van The Firm en ontmantel je ze stap voor stap. Puzzel voor puzzel. Met echte servers krijg je een goede impressie van hoe het bedrijf functioneert.

Maar pas op: hoe dieper jullie je begeven in de wereld van dit duistere bedrijf, hoe gevaarlijker het wordt. Stelen jullie al jullie data terug of overwint The Firm… Deze escape game kan met meerdere teams gespeeld worden.

Online Escape Game Vraag een offerte aan

Online Escape game The Firm | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Online moordspel

De burgemeester van het dorpje Blüdhaven is op klaarlichte dag op een verschrikkelijke wijze vermoord. Het dorp is in shock en één vraag houdt hen in bedwang: Wie heeft dit op zijn geweten? Weken passeren zonder een echt antwoord en iedereen begint te twijfelen aan de rechercheur Wout Boefs, die op deze zaak gezet is. Uit wanhoop vraagt hij jullie voor hulp.

Duik in de wereld van Blüdhaven en kijk door het bewijsmateriaal dat Boefs verzameld heeft. Weten jullie de dader, het motief en het moordwapen te vinden en de rechercheur z’n carrière te redden?

Online moordspel Vraag een offerte aan

Online Moordspel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Online Escape Room: The Hack Game

…………….SYSTEM HACKED……………

Wat begon als een mooie dag, is geëindigd in een ramp. Het bedrijf waar jullie voor werken is gehackt en jullie gegevens liggen voor het oprapen. Maar dan, een onbekende schiet te hulp. Gewapend met een echte Hack guide is het tijd om de hackers een koekje van eigen deeg te geven.

Bereid je voor op breinbrekende puzzels en counterattacks. Met deze serious game leer je meer over de wereld van hackers en hoe je een cyberaanval kunt voorkomen.

Online Escape Room Vraag een offerte aan

Hack game | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - teamuitje - personeelsuitje

Wil je toch liever iets anders?

Bekijk dan het volledige aanbod of neem contact op voor meer informatie.

Bekijk al onze bedrijfsuitjes Passend advies