fbpx

Online bedrijfsuitje

Van een Online Escape Room tot een Online Pubquiz, bij Uitjesbazen vind je dé leukste online bedrijfsuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie online bedrijfsuitje.

Image

Dé leukste online bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Voor een ongelimiteerd aantal personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Online bedrijfsuitje

Online bedrijfsuitje met collega’s

Met een online bedrijfsuitje beleef je een gezellige tijd met collega’s. Precies zoals bedrijfsuitjes horen te zijn. Samen lachen, stressen en samenwerken. Ontspanning en spanning. Voor zowel kleine als grote bedrijven: iedereen is welkom. Het aantal personen is onbeperkt. Of je nu op zoek bent naar een Online Escape Game, een Online Pubquiz, een Foute Online Bingo of de enige echte Quaranteambuilding. Al onze bedrijfsuitjes zijn te spelen op een datum en tijdstip naar keuze.

Locatie
Categorie

Populaire online teamuitjes of personeelsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn er genoeg. Dat weten we. Maar unieke bedrijfsuitjes die ook nog eens volledig online en vanuit huis te spelen zijn? Wauw. Zou tof zijn, toch? Verrassing: die hebben wij gewoon.

Ben je op zoek naar een activiteit die écht alles bezit wat een online teambuilding activiteit moet hebben? Ga dan voor Quaranteambuilding. Toch liever iets anders? Ga dan voor het Online Moordspel (erg tof: met een offline pakketje vol bewijsmateriaal, dat is gekoppeld aan een online website) of de wat moeilijkere variant: Escape the Firm (dé Online Escape Game).

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Een online bedrijfsuitje op maat

Tijdens een bedrijfsuitje bouw je een goede band op met elkaar. Dit is super voor de werksfeer. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Toch? 🙂

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle bedrijfsuitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een bedrijfsuitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder. Een greep uit ons online assortiment is het De Goed Nieuws Online Quiz, The Hack Game, Quaranteambuilding en de Online Pubquiz!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

Virtuele groetjes!

“Bedankt voor jullie goede organisatie. Ik vond het online moordspel erg geslaagd en heb ook goede reacties van andere deelnemers ontvangen.”

Borsch Advocatuur
Kirsten Lindeman
22 personen
Online Moordspel
Bedrijfsuitje Groningen

Image

“Onze complimenten voor de online escaperoom, we hebben veel enthousiaste deelnemers gehoord!”

Volkerrail
Emma van de Wetering
24 personen
Online Escape Game
Bedrijfsuitje Utrecht

Image

”Dinsdag 6 juli jl. hebben wij -als Havenbedrijf Moerdijk- de Quaranteambuilding gespeeld. Super leuk, en top georganiseerd!”

Port of Moerdijk
M. van Wijnen
30 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Roosendaal

Image

Stel je vragen!

Een online bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk! Heb je een vraag of wil je meer informatie over één van onze online bedrijfsuitjes?

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Guus, DÉ SPECIALIST IN online games!

Offerte aanvragen0413-302773

Voor dé kroon op jullie online bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen0413-302773