Online bedrijfsuitje

Van een online escape room tot een online pubquiz, bij Uitjesbazen vind je dé leukste online bedrijfsuitjes. Wij zetten dé kroon op jullie online bedrijfsuitje.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Bedrijfsuitje » Online bedrijfsuitje

 

Online bedrijfsuitje met collega’s

Met een online bedrijfsuitje beleef je een gezellige tijd met collega’s. Precies zoals bedrijfsuitjes horen te zijn. Samen lachen, stressen en samenwerken. Ontspanning en spanning. Voor zowel kleine als grote bedrijven: iedereen is welkom. Het aantal personen is onbeperkt. Of je nu op zoek bent naar een online escape game, een online pubquiz, een foute online bingo of de enige echte Quaranteambuilding. Al onze bedrijfsuitjes zijn te spelen op een datum en tijdstip naar keuze.

Locatie
Categorie
Aantal personen
Prijs per persoon
Tijdsduur
Speciale wensen

Populaire online teamuitjes of personeelsuitjes

Bedrijfsuitjes zijn er genoeg. Dat weten we. Maar unieke bedrijfsuitjes die ook nog eens volledig online en vanuit huis te spelen zijn? Wauw. Zou tof zijn toch? Verrassing: die hebben wij gewoon. Ben je op zoek naar een activiteit die écht alles bezit wat een online teambuilding activiteit moet hebben? Ga dan voor Quaranteambuilding. Toch liever iets anders? Ga dan voor het online moordspel (erg tof: met een offline pakketje vol bewijsmateriaal, dat is gekoppeld aan een online website) of de wat moeilijkere variant: Escape the Firm (dé online escape game).

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Wat is een online bedrijfsuitje?

Dé perfecte gelegenheid om je collega’s eens beter te leren kennen. Iedereen kan meedoen, want het is gemakkelijk digitaal. En dat mag wel een keer iets minder zakelijk!

Tijdens een bedrijfsuitje bouw je een goede band op met elkaar. Dit is super voor de werksfeer!

Met hoeveel personen kan ik een online bedrijfsuitje organiseren?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil.

Welke uitjes kan ik online spelen?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. Uitjesbazen helpt je graag verder. Een greep uit ons online assortiment is het online moordspel, Escape the Firm, Quaranteambuilding en de online pubquiz!

Recensies

”Ontzettend gelachen! Vooral out of the box moeten denken. Leuk! Het was erg interactief en goed georganiseerd en mooi dat iedereen serieus mee deed! Zou zo weer eens meedoen!”

Marri
Quaranteambuilding
Online bedrijfsuitje

”We vonden het heel erg leuk. Het was voor ons de eerste keer dat we een dergelijk evenement mee konden maken. Zeker voor herhaling vatbaar.”

Marijke
Online Bingo
Online bedrijfsuitje

”De pakketjes waren mooi op tijd binnen, dus we konden het moordspel vandaag spelen. Het was echt heel leuk, echt een aanrader, zeker in coronatijd!”

Marissa
Online Moordspel
Online bedrijfsuitje

Liever een online bedrijfsuitje op maat?

Offerte aanvragen 0413-302773