fbpx

Teamuitje Zeeland

Wil je een teamuitje organiseren in Zeeland? Bijvoorbeeld in Middelburg of Vlissingen? Bij Uitjesbazen vind je leuke, originele bedrijfsuitjes voor grote groepen.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Teamuitje » Teamuitje Zeeland

Leuk teamuitje in Zeeland

Een teamuitje in Zeeland? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke teamuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 teamuitjes in Zeeland: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Leuke en interactieve teamuitjes!

Uitjesbazen organiseert de leukste teamuitjes in Zeeland. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op te lossen in een van de steden of dorpen van Limburg. Kies je liever voor spanning? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om Middelburg, Renesse of Vlissingen op een unieke manier te verkennen.

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van een Crazy 88 City game of een pubquiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou.

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Zeeland.

Zo worden onze teamuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een teamuitje organiseren in Zeeland?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de teamuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het teamuitje dat jullie kiezen. Sommige teamuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-). Wil je meer weten over een specifiek teamuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen teamuitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij organiseren vrijwel elke dag van het jaar teamuitjes. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Zeeland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Zeeland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Zeeland

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Zeeland!

Offerte aanvragen 0413-302773