fbpx

Teamuitje Middelburg

Wil je met jouw gezelschap een teamuitje organiseren in Middelburg? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte teamuitje voor iedere groep.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teamuitje » Teamuitje Middelburg

Een origineel uitje in Middelburg

Welkom in Middelburg, waar avontuur en teambuilding samenkomen! Bij Uitjesbazen nodigen we je uit voor een onvergetelijk teamuitje in deze prachtige historische stad. Ontdek de charme van Middelburg terwijl je samen met je team een dag vol plezier, uitdagingen en gezelligheid beleeft.

Kies voor een bijzonder uitje

Ontdek de magie van teambuilding in het hart van Middelburg met onze spannende teamuitjes! Stap in de wereld van mysterie en uitdaging met onze Escape Rooms, waar jullie als team samen moeten werken om puzzels op te lossen en codes te kraken.

Ga de strijd aan in onze interactieve Escape Games, waarin jullie in een race tegen de klok tegen andere teams spelen. Of stap in de virtuele realiteit met onze VR-uitjes en laat je meeslepen in een totaal nieuwe wereld vol avontuur en teamwork. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol spanning en samenwerking tijdens onze teamuitjes in Middelburg!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie personeelsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Middelburg en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Onze host had de bingo echt super leuk gedaan! Heel enthousiast. We komen zeker nog een keertje terug!”

Testpeople
Sanne Fraanje
18 personen
Foute Bingo
Teamuitje Breda

Bedrijfsuitje Breda - Test People | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer een teamuitje in Middelburg met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Middelburg en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teamuitje in de omgeving van Middelburg?

Onze teamuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teamuitje in Middelburg!

Offerte aanvragen 0413-302773