Uitje aanvragen
25+ teambuilding activiteiten
25+ teambuilding activiteiten
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Lelystad, dé plek voor jullie bedrijfsuitje

We nodigen je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Lelystad. Ontdek samen met je collega’s de vele avonturen en uitdagingen die deze prachtige stad te bieden heeft, terwijl je werkt aan teambuilding, communicatie en samenwerking. Doe mee en creëer onvergetelijke herinneringen die de teamgeest versterken en de band tussen collega’s versterken!

Categorieën

Wij organiseren altijd de juiste type teambuilding activiteit in Lelystad.

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen in Lelystad bieden we een scala aan opwindende teambuildinguitjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar teams moeten samenwerken en hun probleemoplossende vaardigheden moeten benutten om te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Voor degenen die op zoek zijn naar een spannende uitdaging, bieden onze escape games de perfecte mix van raadsels, codes en teamwork.

Een dag vol teambuilding met Uitjesbazen

Als je op zoek bent naar een geavanceerde en meeslepende ervaring, dan zijn onze VR-uitjes iets voor jou. Stap in een virtuele wereld en werk samen met je team om de uitdagingen aan te gaan die voor je liggen. Van puzzels en races tot virtuele avonturen, onze VR-uitjes zorgen voor een ongeëvenaarde teambuildingervaring. Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze teambuildingactiviteiten in Lelystad zijn ontworpen om de samenwerking, communicatie en probleemoplossende vaardigheden van je team te versterken. Laat je onderdompelen in een wereld vol spanning en plezier, terwijl je de banden tussen collega’s versterkt en onvergetelijke herinneringen creëert. Kies vandaag nog voor een teambuildinguitje bij Uitjesbazen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in Lelystad!

Lelystad | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire teambuilding activiteiten in Lelystad

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze teambuilding activiteiten zijn op elke locatie in Lelystad mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Lelystad en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je de gewenste teambuilding activiteit nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Leuke vragen, leuke presentator, top! “De pubquiz was helemaal geslaagd, leuke vragen, leuke presentator, top! Van mijn collega’s ontving ik ook positieve reacties! Bedankt hiervoor!” Ayella Spaapen Almere / Dronten – 21 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz
Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven. “Even terugkoppelen dat we erg genoten hebben. Wat een leuk spel en top de begeleiding die jullie erbij geven.” Karen Dijkhof Almere – 22 personen Moorddiner

Haal alles uit jullie teambuilding activiteit

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie teambuilding activiteit in Lelystad. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je de teambuilding activiteit combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel de Lelystad en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we de teambuilding activiteit compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Lelystad?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie teambuilding activiteit in Lelystad!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!