fbpx

Teambuilding Lelystad

Wil je een originele teambuilding activiteit organiseren in Lelystad? Met 25+ uitjes verzorgt Uitjesbazen voor jullie gezelschap hét ideale teamuitje.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Lelystad

Een waanzinnig teamuitje in Lelystad

Welkom bij Uitjesbazen! We nodigen je uit om deel te nemen aan een onvergetelijke teambuildingervaring in het bruisende Lelystad. Ontdek samen met je collega’s de vele avonturen en uitdagingen die deze prachtige stad te bieden heeft, terwijl je werkt aan teambuilding, communicatie en samenwerking. Doe mee en creëer onvergetelijke herinneringen die de teamgeest versterken en de band tussen collega’s versterken!

Kies voor een leuke activiteit

Bij Uitjesbazen in Lelystad bieden we een scala aan opwindende teambuildinguitjes die gegarandeerd zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Duik in de mysterieuze wereld van escape rooms, waar teams moeten samenwerken en hun probleemoplossende vaardigheden moeten benutten om te ontsnappen binnen een beperkte tijd. Voor degenen die op zoek zijn naar een spannende uitdaging, bieden onze escape games de perfecte mix van raadsels, codes en teamwork.

Als je op zoek bent naar een geavanceerde en meeslepende ervaring, dan zijn onze VR-uitjes iets voor jou. Stap in een virtuele wereld en werk samen met je team om de uitdagingen aan te gaan die voor je liggen. Van puzzels en races tot virtuele avonturen, onze VR-uitjes zorgen voor een ongeëvenaarde teambuildingervaring.Of je nu kiest voor een escape room, escape game of VR-uitje, onze teambuildingactiviteiten in Lelystad zijn ontworpen om de samenwerking, communicatie en probleemoplossende vaardigheden van je team te versterken. Laat je onderdompelen in een wereld vol spanning en plezier, terwijl je de banden tussen collega’s versterkt en onvergetelijke herinneringen creëert. Kies vandaag nog voor een teambuildinguitje bij Uitjesbazen en bereid je voor op een onvergetelijke ervaring in Lelystad!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire uitjes. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teambuilding activiteit. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste teamuitjes in Lelystad en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie activiteit. 🙂

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Teambuilding Almere

Bedrijfsuitje Almere - Real Estate | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie activiteit!

Combineer een teambuilding activiteit in Lelystad met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Lelystad en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een teambuilding activiteit in de omgeving van Lelystad?

Onze activiteiten worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Lelystad!

Offerte aanvragen 0413-302773