fbpx

Teambuilding Flevoland

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie uitje in Flevoland? Uitjesbazen organiseert dé leukste teamuitjes overal in Flevoland!

home-huis-usp-uitjesbazen

Te spelen door heel Flevoland

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding Flevoland

Teambuilding in Flevoland

Wij komen graag naar jullie toe in Flevoland tijdens een te gekke teambuilding activiteit. In de nieuwste provincie van Nederland zijn meer dan genoeg leuke steden waar je een teambuilding activiteit kan organiseren. Kies bijvoorbeeld voor een van onze spelshows of escape room op locatie naar jullie keuze. Of verken Lelystad of Zeewolde via een van onze waanzinnige stadsspellen.

Dé ideale activiteit in Flevoland

Waar je ook maar wilt, geen plek is ons té gek. Op kantoor, restaurant, café of in de binnenstad in jullie favoriete stad in Flevoland

Race door de binnenstad tijdens Crazy 88 en voer dé gekste opdrachten uit. Als jullie van meer spanning houden zijn Wie is de Rat of Escape the City de ideale activiteiten voor jullie.

Hebben jullie liever een activiteit op eigen gewenste locatie? Wij bouwen jullie locatie om tot heuse Escape room of Spelshow!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een teambuilding activiteit in Flevoland met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Flevoland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teambuilding activiteit!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in Flevoland.

Zo worden onze teambuilding activiteiten veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Flevoland!

Offerte aanvragen 0413-302773