fbpx

Bedrijfsuitje Winschoten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Winschoten? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Winschoten en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Winschoten

Dé leukste bedrijfsuitjes in Winschoten!

Winschoten ligt in het mooie Groningen en is een aantrekkelijke plaats om samen met je collega’s te ontdekken door middel van een bedrijfsuitjes. Krijgen jullie geen genoeg van competitieve en uitdagende spellen? Dan heeft Uitjesbazen een geschikt repertoire aan activiteiten!

Ga op pad met één van onze stadsspellen. Actief, speels en op een hele andere manier leren jullie elkaar kennen met de Crazy 88 City game. Je lost een spannend mysterie op in Escape the City. Als echte detectives gaan jullie aan de slag om de moordenaar te achterhalen aan de hand van verschillende opdrachten. Zijn jullie er klaar voor?

Wat te doen in Winschoten

Er zijn tal van mogelijkheden. Zo komen we graag bij jullie op locatie voor de organisatie van een toffe spelshow of quiz. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Gek op Holland Quiz? In deze spelshow gaan jullie de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te scoren. Wie weet het meest over ons koude kikkerlandje?

Daarnaast hebben we nog veel meer verschillende leuke thema’s. De Goed Nieuws Quiz is een quiz met (je raadt het al) alleen maar positiviteit. Een ouderwetse Pubquiz is natuurlijk ook nooit verkeerd. Misschien vinden jullie het wel veel leuker om elkaar in de stad te ontmoeten voor één van onze stadsspellen. Met Wie is de Rat ben je telkens op je hoede, terwijl je de meest spannende opdrachten voltooit. Weet jij de verrader te ontmaskeren?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Winschoten met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Winschoten en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Recensies

Uitjesbazen loves Winschoten!

”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!”

Waterbedrijf Groningen
Nienke Nauta
11 personen
Quaranteambuilding

Bedrijfsuitje Groningen - Waterbedrijf Groningen | Uitjesbazen

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Veendam - Royal HaskoningDHV | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Gek op Holland Quiz

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Winschoten

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Winschoten en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Informeer je collega’s en laat de voorpret vast beginnen!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Winschoten?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Winschoten!

Offerte aanvragen0413-302773