fbpx

Bedrijfsuitje Winschoten

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Winschoten? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Winschoten en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Winschoten

Dé leukste bedrijfsuitjes in Winschoten!

Winschoten ligt in het mooie Groningen en is een aantrekkelijke plaats om samen met je collega’s te ontdekken door middel van een bedrijfsuitjes. Krijgen jullie geen genoeg van competitieve en uitdagende spellen? Dan heeft Uitjesbazen een geschikt repertoire aan activiteiten!

Ga op pad met één van onze stadsspellen. Actief, speels en op een hele andere manier leren jullie elkaar kennen met de Crazy 88 City game. Je lost een spannend mysterie op in Escape the City. Als echte detectives gaan jullie aan de slag om de moordenaar te achterhalen aan de hand van verschillende opdrachten. Zijn jullie er klaar voor?

Wat te doen in Winschoten

Er zijn tal van mogelijkheden. Zo komen we graag bij jullie op locatie voor de organisatie van een toffe spelshow of quiz. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze Gek op Holland Quiz? In deze spelshow gaan jullie de strijd met elkaar aan om zoveel mogelijk punten te scoren. Wie weet het meest over ons koude kikkerlandje?

Daarnaast hebben we nog veel meer verschillende leuke thema’s. De Goed Nieuws Quiz is een quiz met (je raadt het al) alleen maar positiviteit. Een ouderwetse Pubquiz is natuurlijk ook nooit verkeerd. Misschien vinden jullie het wel veel leuker om elkaar in de stad te ontmoeten voor één van onze stadsspellen. Met Wie is de Rat ben je telkens op je hoede, terwijl je de meest spannende opdrachten voltooit. Weet jij de verrader te ontmaskeren?

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Groningen.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Winschoten?

Winschoten staat vooral bekend om het levendige centrum. Als één van de grootste steden uit Groningen is er altijd wel iets te beleven. Behalve de rijke cultuur en recreatie zijn er tal van horecagelegenheden te vinden. Kortom: Winschoten is dé perfecte plek voor een bedrijfsuitje!

2. Waarom is teambuilding zo belangrijk voor een bedrijf?

Het is toch heerlijk om er even lekker op uit te gaan met je collega’s. Daarnaast is het goed voor je. Het versterkt namelijk de band die je met collega’s hebt. En dat zorgt er dan weer voor dat jij je tijdens het werk gelukkiger voelt!

3. Kun je voor, na of tijdens het bedrijfsuitje ook een etentje organiseren?

Dit kan zeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met diverse horecagelegenheden in zowel Winschoten als andere steden in Groningen, zoals: Hoogezand en Stadskanaal. Je kunt het ons dus volledig laten regelen, tenzij jullie al een plek in gedachten hebben. Laat het vooral even aan een van onze salesbazen weten, dan komt het altijd goed!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Winschoten

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Winschoten

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Winschoten

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Winschoten!

Offerte aanvragen0413-302773