fbpx

Bedrijfsuitje Hoogezand

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Hoogezand? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Hoogezand en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Hoogezand

Dé leukste bedrijfsuitjes in Hoogezand!

Hoogezand is een mooie plaats in Groningen en daarom perfect geschikt voor een bedrijfsuitje. Staan jullie al te trillen op jullie benen om met elkaar op pad te gaan? Dan is een activiteit van Uitjesbazen echt iets voor jullie! Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend stadsspel? Een échte aanrader is Wie is de Rat. Hierbij scoren jullie zoveel mogelijk punten, terwijl je met jouw team alle hot-spots van de stad ontdekt.

Heb je liever dat we naar jullie werkplek toekomen? Boek bijvoorbeeld een Gek op Holland Quiz op locatie. Hierin ga je aan de slag met unieke quizvragen en spellen in het thema van Nederland. Verder komen we ook naar andere locaties toe. Gedacht kan worden aan horecagelegenheden. De keuze is aan jullie!

Ontdek Hoogezand met een bedrijfsuitje

Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen is van alle markten thuis. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Foute Bingoshow? In deze knotsgekke spelshow hebben we het concept van een ouderwetse bingo volledig omgegooid. Zo ga je aan de slag met rondes die je nog nooit in een bingo hebt gezien. Een voorproefje: de Chinese ronde. Laat die ballen maar rollen!

Als je er toch echt liever op uit wil, dan raden we Escape the City aan. In deze spannende game ga je in een stad naar keuze aan de slag met een bloedstollende moordzaak. Vind de moordenaar! De Highland Games is hét perfecte bedrijfsuitje voor de sportievelingen onder ons.

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Hoogezand met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Groningen.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Wij zijn koploper op de markt van bedrijfsuitjes. Een jong enthousiast team dat er met een hechte samenwerking voor zorgt om de beste ervaring te organiseren. Met ons brede assortiment hebben we voor iedere groep wat wils. Van stadsspellen tot bedrijfsuitjes op locatie en zelfs online bedrijfsuitjes.

2. Waarom is teambuilding zo belangrijk voor een bedrijf?

Het is uitermate belangrijk om zo af en toe in een iets informelere setting met je collega’s om te gaan. Dit is niet alleen goed voor de band die jullie samen hebben, maar levert ook meer motivatie en wilskracht op. Daarnaast is het gewoon superleuk om je collega’s eens écht op een andere manier te leren kennen.

3. Zijn jullie bedrijfsuitjes te combineren met een etentje?

Yes, uiteraard bieden wij deze golden combi!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Hoogezand als andere steden in Groningen, zoals: Stadskanaal, Veendam, Appingedam en Winschoten. Speel bijvoorbeeld een overheerlijk Moorddiner onder het genot van een driegangenmenu.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Hoogezand

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Hoogezand

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Hoogezand

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Hoogezand!

Offerte aanvragen0413-302773