Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Ontdek de hot-spots van Hoogezand

Hoogezand is een mooie stad in Groningen en bij uitstek geschikt voor een bedrijfsuitje. Staan jullie al in de startblokken klaar om met elkaar op pad te gaan? Dan is een activiteit van Uitjesbazen echt iets voor jullie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannend stadsspel? Een échte aanrader is Wie is de Rat. Hierbij probeer je het meeste geld bij elkaar te spelen, terwijl je met jouw team de hotspots van Hoogezand ontdekt.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Hoogezand.

Zijn jullie klaar om te ‘Ratten’?

Wie is de Rat is een spannend bedrijfsuitje voor jong en oud in Hoogezand. Een activiteit vol verraad en sabotage. Ideaal om “De Mol” in je los te laten en te gaan ‘Ratten‘. Niet voor niets één van onze aanraders. Begeef je nabij de highlights van Hoogezand en verdien geld door opdrachten te voltooien. Verraderlijke opdrachten om precies te zijn. Een beetje gemaakt om te kunnen saboteren. Ofwel: lekker om te ‘Ratten’. Denken jullie klaar te zijn voor het listigste stadsspel van Hoogezand? Wij in ieder geval wel!

Voor ieder wat wils

Maar wees gerust; ook voor andere activiteiten staan wij voor jullie paraat. Van escape games tot quizzen/spelshows. Voor iedere wens en groep bieden wij een passend bedrijfsuitje. En altijd op locatie naar keuze in Hoogezand.

Hoogezand | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Hoogezand

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Hoogezand mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Hoogezand en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie
Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Hoogezand. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Hoogezand en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Hoogezand?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Hoogezand!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!