fbpx

Bedrijfsuitje Veendam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Veendam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

150+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veendam

Dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam!

Groningen biedt tal van mogelijkheden voor een tof bedrijfsuitje. Naast andere bekende steden, zoals Stadskanaal en Hoogezand, is Veendam uitermate geschikt om er even lekker met je collega’s op uit te gaan. Met méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes helpen wij jullie graag. Onze tip: Wie is de Rat. In deze strijdlustige game ga je in teams aan de slag met de meest uitdagende teambuilding opdrachten. Maar.. er is een rat in jullie midden. Weten jullie deze te ontmaskeren?

Dagje weg in Veendam

Met een breed aanbod aan activiteiten snappen we het als je het lastig vindt om een keuze te maken. Hieronder bieden wij wat handvatten aan om inspiratie op te doen. 100% dat er altijd een bedrijfsuitje volledig bij jullie past. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem. Je mag ons namelijk altijd bellen!

De Crazy 88 City game is een geweldige manier om je collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Zo ga je aan de slag met dé gekste en uitbundigste opdrachten die je ooit gezien hebt. Willen jullie liever een bedrijfsuitje bij jullie op kantoor of bij een horecagelegenheid? Dan hebben we een ruim aanbod aan quizzen en spelshows, zoals de Gek op Holland Quiz en de Pubquiz. Lekker competitief tegen elkaar strijden in een leuke, gezellige quiz om de teamband te verbeteren!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje in Veendam met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Veel gekozen locaties in Veendam en omgeving:

Grand café Java

Image

Ristorante-Pizzeria La Fontana

Image

Jouw horecagelegenheid of eventlocatie hier?

Image

Recensies

Deze uitjes waren al een succes!

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Gek op Holland Quiz

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!”

Waterbedrijf Groningen
Nienke Nauta
11 personen
Quaranteambuilding

Bedrijfsuitje Groningen - Waterbedrijf Groningen | Uitjesbazen

Het was fantastisch! Iedereen vond het echt heel erg leuk en hebben genoten. Zeker voor herhaling vatbaar!

Royal Flora Holland
Patricia Keijzer
21 personen
Moorddiner

Bedrijfsuitje Veendam - Royal HaskoningDHV | Uitjesbazen

Impressie bedrijfsuitje in Veendam

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze verschillende activiteiten. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam en omgeving. Dit doen wij voor elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd tijdens jullie bedrijfsuitje!

Online quiz - Goed nieuws! quiz | Uitjesbazen

Altijd een bedrijfsuitje op maat

Hebben jullie het gewenste bedrijfsuitje gevonden? Ga lekker op pad in Veendam of ontdek een van de pittoreske horecagelegenheden van de stad tijdens een van onze uitjes!

Heb je een vraag of kun je niet kiezen tussen onze activiteiten? Dat begrijpen wij maar al te goed. Neem daarom gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook als jullie een persoonlijk tintje aan de activiteit willen toevoegen. Zo zorgen we altijd voor een bedrijfsuitje op maat!

Offerte aanvragen0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje nabij Veendam?

Geen probleem. Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veendam!

Offerte aanvragen0413-302773