fbpx

Bedrijfsuitje Veendam

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Veendam? Uitjesbazen organiseert al méér dan 10 jaar dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam en omgeving!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veendam

Dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam!

Groningen biedt tal van mogelijkheden voor een tof bedrijfsuitje. Naast andere bekende steden, zoals Stadskanaal en Hoogezand, is Veendam uitermate geschikt om er even lekker met je collega’s op uit te gaan. Met méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes helpen wij jullie graag. Onze tip: Wie is de Rat. In deze strijdlustige game ga je in teams aan de slag met de meest uitdagende teambuilding opdrachten. Maar.. er is een rat in jullie midden. Weten jullie deze te ontmaskeren?

Dagje weg in Veendam

Met een breed aanbod aan activiteiten snappen we het als je het lastig vindt om een keuze te maken. Hieronder bieden wij wat handvatten aan om inspiratie op te doen. 100% dat er altijd een bedrijfsuitje volledig bij jullie past. Kom je er dan nog niet uit? Geen probleem. Je mag ons namelijk altijd bellen!

De Crazy 88 City game is een geweldige manier om je collega’s op een nieuwe manier te leren kennen. Zo ga je aan de slag met dé gekste en uitbundigste opdrachten die je ooit gezien hebt. Willen jullie liever een bedrijfsuitje bij jullie op kantoor of bij een horecagelegenheid? Dan hebben we een ruim aanbod aan quizzen en spelshows, zoals de Gek op Holland Quiz en de Pubquiz. Lekker competitief tegen elkaar strijden in een leuke, gezellige quiz om de teamband te verbeteren!

Onze tip: combineer een bedrijfsuitje in Veendam met een lunch, diner of borrel!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Geen locatie is ons vreemd in de provincie Groningen.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

1. Waar kan het bedrijfsuitje plaatsvinden?

Wij beschikken over vele busjes bij Uitjesbazen en hebben onze bedrijfsuitjes zo ingericht dat ze volledig mobiel zijn. Mede hierdoor zijn we overal in Nederland te vinden. U zegt waar we verwacht worden, wij zullen er zijn. Ook al moeten we uit het mooie zuiden helemaal naar het hoge noorden komen. 😉

2. Waarom zou ik kiezen voor een bedrijfsuitje in Veendam?

Veendam is als stad ideaal om met je collega’s er even lekker tussen uit te gaan. Even de sleur van de dag doorbreken met een gezellig bedrijfsuitje. Als één van de trekpleisters van Groningen is het een “Must-see” van de provincie!

3. Is een bedrijfsuitje te combineren met een borrel?

Kort gezegd: jazeker!

Uitjesbazen werkt namelijk samen met veel horecagelegenheden in zowel Veendam als andere steden in Groningen, zoals: Hoogezand, Stadskanaal en Winschoten. Door deze samenwerkingsverbanden kunnen we onze bedrijfsuitjes snel boeken bij partners. Vraag gerust één van onze salesbazen naar de mogelijkheden!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid. 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van. 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Veendam

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Veendam

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Veendam

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veendam!

Offerte aanvragen0413-302773