Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Trek samen met collega’s de stad in

De provincie Groningen biedt tal van mogelijkheden voor een tof bedrijfsuitje. Naast bekende steden, zoals Stadskanaal en Hoogezand, is Veendam uitermate geschikt om er even lekker met je collega’s op uit te gaan. Met méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes helpen wij jullie graag. Onze tip: Wie is de Rat. In deze strijdlustige game ga je in teams aan de slag met uitdagende teambuilding opdrachten. Maar pas op: er is een Rat in elk team. Weten jullie deze te ontmaskeren in Veendam?

Categorieën

Wij organiseren altijd hét juiste type bedrijfsuitje in Veendam

Wie is de Rat in Veendam

Eén voor één worden jullie naar voren geroepen. Je hoort jouw naam, kijkt nog even iedereen goed aan en bekijkt je rol. Ben je een teamspeler? Aan jou de taak om samen met je collega’s het meeste geld bij elkaar te spelen. Kleurde het schermpje zojuist rood? Gehehehe. Je bent De Rat. Aka de verrader. Je taak is nu net even iets anders. Saboteren. Manipuleren. Ratten. Aan jou de taak om er alles aan te doen om zoveel mogelijk geld te laten mislopen. Hopelijk zorgt dit niet voor een scheve vertrouwensband in de toekomst… 😉

Voor ieder wat wils

Wie is de Rat is enorm populair onder onze klanten. En dat begrijpen wij maar al te goed. Toch kan het zijn dat je naar iets anders op zoek bent. Van smakelijke dinerspellen tot interactieve quizzen/spelshows. Uitjesbazen verzorgt jullie bedrijfsuitje. En dat op iedere gewenste locatie in Veendam.

Veendam | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje | Teambuilding | Afdelingsuitje | Groepsactiviteit | Personeelsuitje | Teamuitje

Populaire bedrijfsuitjes in Veendam

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Onze bedrijfsuitjes zijn op elke locatie in Veendam mogelijk.

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

PS. Kun je het gewenste bedrijfsuitje nog steeds niet vinden tussen onze populaire activiteiten? In onze blog “top 10 bedrijfsuitjes“ vind je een rangschikking van onze toppers. Wil jij een handig stappenplan hebben voor het organiseren van hét perfecte uitje, lees dan de blog “bedrijfsuitje organiseren”.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen. ”Wij hebben net met ons team jullie deze quiz gespeeld! Superleuk was het. Iedereen heeft genoten en veel gelachen.” Karen Sinot Veendam – 20 personen Online PubQuiz
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Het was fantastisch! Robert Duursma Appingedam – 17 personen PubQuiz op locatie
Super! ”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!” Nienke Nauta Groningen / Hoogezand – 11 personen Quaranteambuilding
Het was een geslaagde avond gisteren! Charissa Smit Groningen – 13 personen PubQuiz op locatie

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje in Veendam. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt samen met talloze horeca– en eventlocaties in heel Veendam en omgeving. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Veendam?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in Veendam!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!