fbpx

Bedrijfsuitje Veendam

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Veendam? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Inclusief enthousiaste begeleiding

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje Veendam

Trek samen met collega’s de stad in

De provincie Groningen biedt tal van mogelijkheden voor een tof bedrijfsuitje. Naast bekende steden, zoals Stadskanaal en Hoogezand, is Veendam uitermate geschikt om er even lekker met je collega’s op uit te gaan. Met méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes helpen wij jullie graag. Onze tip: Wie is de Rat. In deze strijdlustige game ga je in teams aan de slag met uitdagende teambuilding opdrachten. Maar pas op: er is een Rat in elk team. Weten jullie deze te ontmaskeren?

Kies voor een originele activiteit

Dompel jezelf onder in de betoverende omgeving van Veendam tijdens ons spectaculaire bedrijfsuitje! Met een scala aan boeiende activiteiten bieden we jullie team een onvergetelijke ervaring. Neem deel aan uitdagende teambuildingactiviteiten die de samenwerking en communicatie binnen jullie bedrijf bevorderen. Verken de schilderachtige landschappen van Veendam terwijl je deelneemt aan een avontuurlijke speurtocht vol spannende opdrachten en puzzels. Geniet van een gezellige en competitieve sfeer terwijl jullie teams het tegen elkaar opnemen in uitdagende spelactiviteiten, die zorgen voor lachen, strategie en een gezonde dosis rivaliteit.

Laat je culinair verwennen met een heerlijke lunch en sluit de dag af met een gezellige borrel, waarbij jullie herinneringen en ervaringen kunnen delen. Kortom, ons bedrijfsuitje in Veendam biedt een perfecte combinatie van teambuilding, avontuur en plezier, waardoor jullie team gegarandeerd met hernieuwde energie en een sterke band terugkeren naar de werkvloer.

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie teamuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Veendam en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

Het was fantastisch!

Vana Events BV
Robert Duursma
17 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Appingedam

Bedrijfsuitje Appingedam - Vana | Uitjesbazen

”We hebben net met ons team de Quaranteambuilding afgerond en we vonden het super!”

Waterbedrijf Groningen
Nienke Nauta
11 personen
Quaranteambuilding
Bedrijfsuitje Groningen / Hoogezand

Bedrijfsuitje Groningen - Waterbedrijf Groningen | Uitjesbazen

”Het was een geslaagde avond gisteren!”

Rijksuniversiteit Groningen
Charissa Smit
13 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Universiteit Groningen | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer een bedrijfsuitje in Veendam met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in Veendam en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van Veendam?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Veendam!

Offerte aanvragen 0413-302773