Uitje aanvragen
4 unieke VR Experiences
4 unieke VR Experiences
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Virtual reality op locatie

Maak kennis met de eindeloze mogelijkheden van virtual reality. Loop op het randje van een wolkenkrabber, vlieg over Parijs of rij in een mijnkarretje van de Himalaya. Wij passen ieder VR uitje geheel aan op jullie wensen. Boek snel bij Uitjesbazen, dé nummer 1 in VR op locatie!

VR Experience op maat

Kies voor een onvergetelijke VR Experience aan tafel met het VR Diner, ontdek virtual reality met onze VR Workshop of ga met je collega’s aan de slag tijdens dé ultieme teambuilding activiteit: VR Teambuilding. Ken je twijfels over hét beste VR uitje voor jullie groep? In onze Full Virtual Reality Experience combineren wij al onze VR Experiences tot één.

Zet de VR bril maar op

  • Altijd onder begeleiding van onze VR-experts.
  • Door meerdere VR brillen geschikt voor iedere groepsgrootte.
  • Van een horecagelegenheid tot een ruimte op kantoor. Wij maken VR mogelijk op elke gewenste (eigen) locatie in Nederland en België.
  • Mogelijk om te boeken in het Engels.
Virtual Reality | Categorie | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized. “Dear Tim & Bernard, our team had a great time with the activity. It was challenging and lots of fun. We enjoyed the competition and to get to know your equipment, very interesting! Thank you for the wonderful time. Everything was very well organized, on time as planned and you were always there to answer our questions during the preparation of this event.” Theira Anez Oss – 22 personen Full VR Experience
Ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor. “VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.” Pieter Bot Amsterdam – 50 personen VR Teambuilding
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding
Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen. “Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.” Marjolijn Prijs Amsterdam – 19 personen VR Workshop

Veelgestelde vragen

Het is eerder de vraag wat je niet kunt doen met virtual reality. Skiën van een berg? Check. Een virtuele bom ontmantelen? Check. Even je hoogtevrees testen tussen meerdere wolkenkrabbers? Check.

Kortom: de mogelijkheden van een VR uitje zijn eindeloos. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Dan stemmen we dé ultieme VR Experience op jullie groep af.

Een ruimte naar keuze wordt volledig omgetoverd tot een ware virtual reality omgeving. Hebben jullie een horecagelegenheid afgehuurd en een zaaltje ter beschikking? Is de vergaderzaal op kantoor beschikbaar? Niks is te gek en alles kan (en mag).

Voor ieders veiligheid zorgen wij altijd voor een veilige ruimte. Hier kan iedereen vrij in de (virtuele) wereld bewegen. De grootte van de ruimte stemmen we van te voren met jullie af. Zo kunnen we op basis van jullie groepsgrootte inschatten hoeveel VR brillen we moeten meenemen en hoeveel ruimte iedereen nodig zal hebben.

Hier zijn nog geen vuistregels voor. Wel kan het zijn dat mensen duizeligheid ervaren door het gebruik van een VR bril. Het is namelijk zeer intens. Daarom zorgen we altijd voor meerdere VR brillen en genoeg afwisseling. Zo heb je het ene moment een VR bril op, terwijl je het andere moment een instructie voorleest om een heuse bom te ontmantelen.

Ja, het aantal VR brillen stellen we af op jullie groep. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Ongetwijfeld dat wij voor jullie groepsgrootte het perfecte aantal VR brillen beschikbaar kunnen stellen.

Virtual reality is vrij realistisch. Zo maan je jezelf in een nieuwe wereld, terwijl je er niet bent. Hoewel je dit verschil ziet, ga je er wel helemaal op in. Ofwel: jij bent het centrale punt van de nieuwe virtuele wereld.

Haal alles uit jullie VR uitje

Combineer één van onze VR uitjes met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel met Rick, specialist in virtual reality: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander type bedrijfsuitje?

Voor de kroon op jullie VR uitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte