Virtual Reality op locatie

Virtual Reality op locatie

Virtual reality op locatie

Virtual reality op locatie

Tussen dinosaurussen lopen, over Parijs vliegen of op het randje van een wolkenkrabber lopen.

Met virtual reality is alles mogelijk! Wij passen iedere activiteit geheel aan op de wensen van de doelgroep. Of het nu jullie eerste ervaring is, of jullie hebben het al vaker gedaan. Wij hebben voor iedere groep een uitje op maat.  Fantastisch voor een vriendenweekend, bedrijfsuitje of familiedag. Succes gegarandeerd!

 

Virtual reality is de toekomst. Fun en teambuilding krijgen op deze manier een letterlijk nieuwe dimensie. Wij hebben meer dan 100 verschillende scenario’s om jullie uitje tot een onvergetelijke ervaring te maken! 

Teambuilding

Wij bieden onze Vitual reality game op iedere locatie in Nederland en België aan. VR bril op, afstandsbediening in de hand, opperste concentratie EN GAAN! De deelnemers worden opgedeeld in teams. Wie de bril op zet is helemaal aan het team zelf, zolang de overige teamleden maar de juiste aanwijzingen krijgen én geven!

De teams zullen in groepen van 4 -10 personen verschillende puzzels, cryptogrammen en raadsels op moeten lossen. Hier hebben wij verschillende scenario’s voor. Weten jullie als team de bom op tijd te ontmantelen?! Komen jullie samen op tijd uit het brandende doolhof.. Teamwork is een vereiste!

Free play

Wij begrijpen dat een VR bril nog nieuw is, daarom wil je natuurlijk graag eens zien wat je er allemaal mee kunt. Daarom bieden wij naast de teambuildingscenario’s ook FREE PLAY aan. Onze begeleider zorgt zo dat iedereen een van onze 50 games kan spelen. Boogschieten, sneeuwbalgooien, zwaardvechten. Jij beslist zelf!
 

Wij bieden:

 • Meer dan 100 games
 • Onvergetelijke ervaring
 • Teambuilding
 • Spanning
 • Plezier

Nieuwsgierig geworden? Kijken snel deze trailer. En boek nu!

 

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Eventueel kunnen we een aansluitende lunch, diner of Italiaanse pizza’s op locatie verzorgen. Al onze passie zit in het maken van gezellig en ludieke uitjes, dus dit besteden we uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie.  Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘bingo dag’ uiterst geslaagd zal zijn! 

Virtual reality op locatie foto’s


Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner showpoker workshophangoverking voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)