De bazen achter jouw uitjes leren kennen?

Leer ons kennen

Waarom moest het altijd zo potverdullemes serieus zijn? Waarom niet eens een uitstapje met een kwinkslag? Een glimlach? Waarom niet gewoon dollen? Lachen was toch zo ongeveer het gezondste wat je kon doen?

Vonden wij in ieder geval wel.

Daarom zijn we in 2005 gestart met het organiseren van uitjes/activiteiten/events. Op heel kleine schaal toen nog. Hier eens een personeelsfeestje, daar een vrijgezellenfeest. Puur voor het plezier. En omdat wij écht vonden dat het allemaal wat losser mocht. Georganiseerd, professioneel, maar losser.

Gelukkig vonden wij dat niet alleen.

Inmiddels hebben we een hele gave lijst van referenties, met daarop bedrijven, vriendengroepen, families, enz. Een lijst waar we heel trots op zijn, maar dat nog lang niet compleet is. En wij vinden – en dat vinden wij echt eerlijk waar serieus – dat ook jij met je collega’s, vrienden, familie, bekenden of buren op dat lijstje moet komen staan. Dus … tot binnenkort! Hopelijk:)

PS Nou weet je nog niet wie wij zijn. Komt ie:

1.1 Baas Joris en Baas Dirk

Vroeger gingen we op zoek naar het spel. Het avontuur. De creativiteit. Dat bleef zo. We hadden er lol in, ongelofelijk veel lol, om andere mensen te vermaken. Even die glimlach op het gezicht.

We kregen een column in de plaatselijke krant, bestegen het podium als cabaretgroepje, organiseerden feestjes, luisterden evenementen op als dj en bezworen dat we dit – het vermaken van mensen – ooit professioneel zouden gaan doen.

Welnu, dat doen we inmiddels. Superprofessioneel, goed georganiseerd, 100% betrouwbaar, maar altijd (lees: altijd) met een kwinkslag.

Uitjesbazen (ook bekend als bd-events/creatievegroepsuitjes BV voorheen) werd het bureau dat we in 2005 naast onze reguliere job hebben opgezet en inmiddels samen met een team van jonge, creatieve en enthousiaste personen laten groeien. Ervoor wakend dat we niet het zoveelste bureau worden, dat vele honderden gestandaardiseerde uitjes aanbiedt, maar dat we ons blijven onderscheiden in de glimlach en de verrassing.

1.2 Werkwijze

Onze insteek is om zoveel mogelijk maatwerk te bieden. Dat we daar in slagen, blijkt onder meer uit het feit dat veel bedrijven, families en vriendengroepen ook een tweede (en derde) keer bij ons aankloppen voor het organiseren van hun uitje.

Ieder uitje moet onvergetelijk zijn. Dat is het doel.

Hoe doen we dat?

Zodra je ons de opdracht hebt gegund, zetten wij het programma in elkaar. Dat doen we in continu overleg met jou. Van de tijdlijn tot het maken van de groepjes, van het vervoer tot aan de hapjes en drankjes. Heb je speciale wensen, dan verwerken we die in het programma.

Jouw uitje moet ‘georganiseerd spontaan’ verlopen, zodat jij gedurende de dag alleen maar hoeft te genieten, zonder zorgen. Lekker toch:)

Oh ja, en we krijgen wel eens de vraag waarom ons aanbod niet tot in de hemel reikt. Wij kiezen heel bewust voor kwaliteit in plaats van kwantiteit … Wat een kulzin, hè? Maar serieus: wij hoeven niet de grootste van Nederland te worden, wij willen de beste zijn. De allerbeste! De bazen van Nederland. Maar wel met een kwinkslag hoor;) Zoals een echte baas betaamd.

Graag tot ziens!

 

1.3 Contactgegevens

Uitjesbazen
Hezelstraat 20
5469 CE Erp
KVK nummer: 5885976
BTW nummer: NL853212016B01
Info@uitjesbazen.nl
0413-302773

Bij vragen, opmerkingen en/of boekingen krijg je dezelfde dag nog een reactie! Of bel even.. Dan meteen:)