Uitje aanvragen
Verraderlijkste stadsspel in combinatie met diner
Verraderlijkste stadsspel in combinatie met diner
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Combinatie stadsspel en diner

In Wie is de Rat gaan jullie aan de slag met spannende en uitdagende opdrachten verspreid door een stad naar keuze. Werk samen en verdien het meeste geld door middel van het uitvoeren van opdrachten en puzzels… maar er zit een twist in dit listige spel.

Er zit namelijk een Rat in elk team. En het doel van deze speler is om het team te saboteren zonder dat het opgemerkt wordt. Achteraf staat er een overheerlijk diner op jullie te wachten, maar mogen de Ratten dan nog aanschuiven? 😉

Bekijk onze trailer

Een listige activiteit vol verraad

Kijk elkaar nog even goed aan, zodra Wie is de Rat van start gaat, kun je namelijk niemand meer vertrouwen. Dit belooft een unieke teambuildingsactiviteit te worden! Duik het centrum van een stad naar keuze in en ga aan de slag met listige opdrachten en gave opdrachten.

Speel het spel slim als team, ontmasker de Rat en verdien het meeste geld tijdens de verschillende doe– en denkopdrachten. Er is echter een klein probleempje: De Rat. Weten jullie op tijd De Rat te ontmaskeren voordat al het geld weg is?

Money, money, money

De opdrachten en puzzels in de game-app zorgen ervoor dat jullie op meerdere hotspots van de stad ontdekken. Maak foto’s op een bepaalde manier, los puzzels op die gaan over de stad en voltooi de tussentijdse opdrachten bij de spelbegeleider. Durf je het aan om het verdiende geld te verdubbelen of zijn jullie juist bang dat De Rat alles laat verdwijnen? De keuzestress zal tijdens deze activiteit alleen maar toenemen.

  • Ervaar met Wie is de Rat een uniek spel met “De Mol” elementen op locatie naar keuze.
  • Een uitje vol spanningsabotage en teambuilding.
  • Vernieuwde opdrachten, diverse stemmingsrondes om De Rat aan te wijzen en een interactieve app-game.
  • Te spelen in iedere gewenste stad in Nederland en België.
  • Inclusief begeleiding, interactieve spelmaterialen en bedrieglijke attributen.
  • Mogelijk om te spelen in het Engels.
  • Dit uitje is ook zonder diner te boeken via: Wie is de Rat
Wie is de Mol teamuitje - bedrijfsuitje | Uitjesbazen

Reviews van Wie is de Rat Dinerspel

En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. “Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op. Pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!” Astrid Matthijsse Helmond – 31 personen Wie is de Rat?
Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden. “Wij hebben als team gisteren voor het eerst een activiteit gedaan via Uitjesbazen. We hebben gekozen voor ‘Wie is de Rat’. We zijn vanaf het begin goed geholpen en kregen duidelijke informatie hierover. Het fijne is dat het gewoon op locatie kan dus we konden zelf kijken naar mogelijkheden die voor ons prettig zijn. We zijn op afstand begeleid en kregen heldere instructies. Je gaat aan de slag met een app, waar je alle informatie op door krijgt én je kunt tussentijds al je vragen stellen. Je krijgt dan direct een antwoord. De opdrachten die we hebben gedaan zijn denk en doe opdrachten wat voor een leuke afwisseling zorgt. Ik raad het echt een ieder aan!” Amy Westerbeke Zierikzee – 10 personen Wie is de Rat?
Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad. “Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.” Jolanda Ellis Den Haag – 105 personen Wie is de Rat?
Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. “Afgelopen zondag hadden wij een zeer geslaagd bedrijfsuitje georganiseerd door Uitjesbazen! We hebben met de hele groep een fantastische dag gehad met het spel Wie is de Rat! Uitjesbaas Giel presenteerde het op een hele leuke manier. Het was goed georganiseerd en perfect opgezet. Ook de horeca (de lunch en de borrel) waren goed verzorgd. Voor ons is dit zeker voor herhaling vatbaar!” Ralf Boosten Maastricht – 21 personen Wie is de Rat?
Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad. “Dikke aanrader! Het contact in het voortraject was prettig en snel, Tim van Uitjesbazen dacht goed mee over mogelijkheden qua locatie en borrel. Ook op locatie zijn we goed en enthousiast begeleid. Het was een groot succes, we hebben een ontzettend leuke middag gehad met het Wie Is De Rat spel!” Leonie Klinkenberg Amsterdam – 50 personen Wie is de Rat?
We fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. “We hebben een super middag gehad! Met het team (39 leerkrachten) zijn we fanatiek Delft door gegaan, waarbij we allemaal opdrachten gedaan hebben. Iedereen heeft het enorm naar zijn zin gehad. Het was heel fijn geregeld door Uitjesbazen. Bedankt voor deze teamdag!” Dewi Havenaar Delft – 36 personen Wie is de Rat?
Ideaal voor zowel teambuilding als het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden. “Een geweldig stadsspel, ideaal voor zowel teambuilding als het creëren van onvergetelijke momenten met vrienden. De mix van activiteiten was perfect en zorgde voor een leuke en boeiende ervaring voor iedereen. Sterk aanbevolen!” Domenica Rada Rotterdam – 25 personen Wie is de Rat?
We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt. “Namens team HRM van de gemeente Emmen bedankt voor het leuke uitje! We hebben gelachen, gesaboteerd, gepuzzeld, rare poses gemaakt en vooral genoten in het gezellige centrum van Emmen!” Alien Kasperts Emmen – 26 personen Wie is de Rat?
Ik vond het erg leuk en heb vanuit de groep ook positieve reacties ontvangen! Ik zou jullie aanbevelen :). Jeske Krechting Arnhem – 14 personen Wie is de Rat?
De groep vond het een leuke activiteit! Banu van Moerkerk Wageningen – 26 personen Wie is de Rat?
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?

Veelgestelde vragen

Van Utrecht tot Groningen en van Amsterdam tot Deventer. Je boekt Wie is de Rat in een stad naar keuze. En dat in heel Nederland en België.

Wel raden wij een grotere stad aan voor het spelen van het spel. Zo zijn de opdrachten gekoppeld aan de bekende highlights van een stad. Hint: op deze manier verken je de stad op een unieke wijze.

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij in heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Onder leiding van een enthousiaste Uitjesbaas (lees: onze eigen Rik van de Westelaken) wordt het verraderlijkste stadsspel aan jullie gepresteerd. De uitleg van de city game vindt plaats op een vooraf afgesproken plek. Dit kan elke locatie in Nederland en België zijn.

Teams worden gemaakt, plannen worden onderling gesmeed. Niets is echter wat het lijkt. Na de indeling van de teams worden jullie één voor één naar voren geroepen. In het geheim krijg je te zien of je De Rat bent. Ben je een teamspeler? Zorg er dan voor dat jouw team het meeste geld weet te verzamelen. Ben je De Rat? Aangenaam. Aan jou de taak om de opdrachten te saboteren. Nadat iedereen zijn of haar rol kent, gaat de activiteit beginnen. Zijn jullie klaar voor hét verraderlijkste stadsspel van Nederland en België?

Na afloop komen alle teams bij elkaar voor een prijsuitreiking. Welk team heeft gewonnen? En natuurlijk: Wie is de beste Rat? De Ratten worden bekendgemaakt. Wat hebben ze gedaan? En hoe? Al met al een geslaagd teamuitje waar nog lang over nagepraat gaat worden. Wel vragen wij onszelf af wie jij nog kunt vertrouwen in de toekomst… 😉

Haal alles uit jullie Wie is de Rat Diner

Je bent eruit. Het wordt het Wie is de Rat Diner, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld het dinerspel personaliseren? Wij kijken graag met je mee om het uitje volledig naar jullie wens te maken. Beloofd. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Guus, specialist in dinerspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander dinerspel?

Altijd het perfecte recept voor jullie activiteit.

Je kunt ons vertrouwen. Beloofd!

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen