Uitje aanvragen
Combinatie van VR en teambuilding
Combinatie van VR en teambuilding
Een zenuwslopende VR experience
Een zenuwslopende VR experience
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 29,50 per persoon
Vanaf 29,50 per persoon

Ontsnap aan een explosieve verrassing

Tik, tik, tik, tik…. daar zit je ineens in een ruimte, met voor je een tikkende tijdbom die aftelt naar nul. Schakelaars, knoppen en draden houden de bom bij elkaar. Met instructies van jouw team zul je de bom stap voor stap onschadelijk moeten maken voordat het te laat is.

Tijdens de VR Escape Room is communicatie en samenwerking van groot belang. Houden jullie het hoofd koel, of bezwijken jullie onder de druk van de tijdbom die steeds weer nieuwe modules inzet om je te verwarren?

Bekijk onze trailer

Wat is de VR Escape Room?

In teams van 4 à 5 personen gaan jullie aan de slag met de VR Escape Room. Per level zet één iemand van het team de virtual reality bril op zijn hoofd. Al snel bevindt hij/zij zich in een compleet andere ruimte. Op de tafel ligt een tijdbom die al snel begint af te tikken naar 0. De rest van het team beschikt over boekjes. In deze handleidingen staat uitgelegd wat degene met de bril moet doen om de bom onschadelijk te maken. Communicatie is dus essentieel! Weten jullie efficiënt samen te werken voordat de tijd om is?

Zet de beste tijd neer

Iedere bom duurt maximaal 5 minuten. Hierna wordt de VR bril doorgegeven aan een teamgenoot. Hierdoor heb je de VR bril meerdere malen op je hoofd, maar fungeer je ook meermaals als “assistent” van de ontmantelaarLezengeduldcommunicatie en stress. Alles komt samen in deze VR activiteit. Welk team weet uiteindelijk de beste tijd tijdens de finale neer te zetten?

  • Een uniek teamuitje dat virtual reality en teambuilding met elkaar laat combineren.
  • Een moderne activiteit voor grote en kleine groepen.
  • In teams van 4 á 5 personen gaan jullie de strijd tegen elkaar aan.
  • Altijd onder begeleiding van VR-experts.
  • Mogelijk op iedere (eigenlocatie.
  • Ook te spelen in het Engels.
VR Teambuilding met VR Bril | VR activiteit | Uitjesbazen

Reviews van VR Escape Room

Ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor. “VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.” Pieter Bot Amsterdam – 50 personen VR Teambuilding
Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf. “Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.” Bente Hendriksen Arnhem – 32 personen VR Teambuilding
Tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving. ”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.” Jessy Cramers Utrecht – 36 personen VR Diner
Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. “Erg leuke VR-teambuilding. Positief verrast van de competitie drang die het opwekte tussen de teams onderling. Professionele begeleiding. Zeker een aanrader.” Joop Reisiger Assen – 35 personen Full VR Experience

Veelgestelde vragen

Virtual reality is geschikt voor uiteenlopende gezelschappen. Je kunt het zien als nieuwmodern en verrassend. Wij raden virtual reality daarom zeker aan als je op zoek bent naar een originele activiteit. Wel kan virtual reality worden ervaren als zeer intens. Dit komt door de VR bril op je neus. Je wordt letterlijk in een “nieuwe wereld” getrokken. VR Teambuilding kent dé perfecte afwisseling hierin. Zo heb je het ene moment de VR bril op, terwijl je het andere moment de instructies uit de handleiding voorleest.

Vraag ons gerust naar meer informatie. Wij leggen graag aan je uit waarom VR Teambuilding hét ideale uitje voor ieder gezelschap is.

Wij hebben de beschikking over meerdere VR brillen. Hierdoor is VR Teambuilding zeer geschikt voor grote groepen.

Wil je een échte strijd tussen verschillende teams laten ontstaan? Dan moet dit uitje zeker op je lijstje staan!

Ter voorbereiding maken wij jullie ruimte volledig VR-proof. Hierdoor kunnen jullie vrij bewegen in de ruimte. Verder worden de VR brillen klaargezet en spelmaterialen overhandigd. Een korte introductie over virtual reality volgt en hoe de bom ontmanteld kan worden. Na de introductie begint de tijd te dringen. De VR bommen moeten immers ontmanteld worden.

Richting het einde van de activiteit hebben we nog een speciale verrassing voor jullie. Maar deze houden we nog even geheim. Wel kunnen we het volgende verklappen: dit belooft teambuilding in de hoogste versnelling te worden!

Haal alles uit jullie VR Escape Room

Je bent eruit. Het wordt de VR Escape Room, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld de VR Escape Room personaliseren? Onze VR-experts denken graag met je mee. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Rick, specialist in virtual reality: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander virtual reality uitje?

Ontdek de wereld can Virtual Reality

Denken jullie te kunnen ontsnappen van The VR Bomb?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen