fbpx

Virtual Reality Escape Room

Begeef jezelf in een virtuele omgeving vol uitdagende puzzels en raadsels!

Image

Ervaar dé ultieme VR Escape game!

Image

Mogelijk op elke locatie in Nederland en België

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grote groepen

Virtual Escape Room

Stap binnen en vergeet alles wat je weet over gewone ontsnappingsspellen. We nemen je mee naar een andere dimensie, waar de regels niet meer gelden en je verbeelding overuren draait. Je team zal zich moeten bewijzen door samen te werken, te communiceren als een stel getrainde superhelden en de meest ingenieuze raadsels op te lossen. We dagen je uit om de grenzen van je intelligentie te verleggen terwijl je racet tegen de klok om te ontsnappen.

Offerte aanvragenMeer informatie

Recensies Virtual Reality Escape Room

Durven jullie net als deze toppers Virtual Reality aan?

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
19 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Dit is de toekomst! Hoe gaaf is het dan om op deze manier een bedrijfsuitje te organiseren. Wij hebben met collega’s een hele informatieve en leuke VR middag gehad. Ik ga dit zeker aanraden aan andere takken van het bedrijf.”

Menzis
Bente Hendriksen
32 personen

Bedrijfsuitje Arnhem

Image

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

Bedrijfsuitje Utrecht

Image

Onze tip:

Combineer onze Virtual Reality Escape Room met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN RICK, DÉ SPECIALIST IN VIRTUAL REALITY!

Offerte aanvragen0413-302773

Rick | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Virtual Reality Escape Room!

Offerte aanvragen0413-302773