fbpx

VR Escape Room 2.0

Boordevol verrassingen. Hopelijk zijn jullie niet bang voor spinnen?

Virtual Escape Room

Een gloednieuwe escape game gecombineerd met virtual reality. In een team van 4 a 5 personen ga je aan de slag. Weten jullie de connectie tussen de ‘echte’ en virtuele wereld te vinden?

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

VR Escape Room 2.0, wat is dat?

Jullie zijn in het kantoor van The Firm, een onbekende en duistere organisatie. Het beveiligingssysteem is uitgeschakeld. Vanaf nu hebben jullie 1 uur de tijd om te ontsnappen. Lukt het jullie om de geheime informatie te vinden voordat het alarm afgaat?

Zien jullie de connecties tussen de echte en de virtuele ruimte? Deze virtuele escape room speel je in teams van 4 of 5 personen. Daarbij kunnen we meerdere escape rooms opbouwen in één ruimte. Ieder team speelt met 2 VR-brillen. De overige spelers bekijken de informatie in de echte ruimte. Halverwege is er een mogelijkheid om de rollen om te draaien.

Perfecte combinatie van Virtual reality en een Escape room!

  • Perfecte combinatie van Virtual reality en een Escape room
  • Unieke ervaring: spelen met 2 VR-brillen tegelijkertijd
  • Onder vakkundige begeleiding van onze VR-experts
  • Teambuilding én een strijd tussen de teams (competitie-element)
  • Mogelijke op iedere locatie

Virtual Escape Room, bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Aan de hand van jullie wensen stellen wij een programma op wat daarop erg goed aansluit. Vervolgens komen onze VR-experts op jouw locatie en worden de VR-sets en bommen geïnstalleerd en de spelmaterialen klaar gezet. Wij kunnen er tot wel 50 tegelijk opbouwen, hierdoor is dit uitje zeker geschikt voor grote groepen. Een introductie over Virtual Reality en hoe de bom ontmanteld kan worden volgt. Na de introductie begint de tijd te dringen want de bommen moeten ontmanteld worden. In totaal duurt de VR Room tussen de 1 en de 2 uur. De Virtual Escape Room is ook te boeken in combinatie met de Virtual Experience op Locatie. Klinkt goed toch, zo’n Virtual Reality bedrijfsuitje of Virtual Reality teamuitje?

In de virtuele escape room stuiten jullie op allerlei (onaangename ; )) verrassingen. Hopelijk zijn jullie niet bang voor spinnen? De uitdagingen volgen elkaar snel op. Hoe schakel je het alarm uit? Hoe krijg je de sleutels uit de snoepautomaat? En wat is de juiste volgorde van de ordners in de kast? Een goede samenwerking en communicatie met de real-life spelers is van groot belang. Alleen als dat lukt, zullen jullie op tijd ontsnappen.

The Firm is een onbekende en duistere organisatie, bezig met een plan om in rap tempo zoveel mogelijk data te verzamelen, wereldwijd. Als dit zo doorgaat, worden zij snel het machtigste bedrijf op aarde. Met alle gevolgen van dien. De privacy en identiteit van miljoenen mensen staat op het spel. Ook die van jullie!

Nog meer informatie over de Virtual Escape Room

Teambuilding

Virtual Reality staat voor een unieke ervaring met talloze verschillende ervaringen. Maar we gaan nog een stapje verder. Het is namelijk ook uitstekend in te zetten als teambuildingsactiviteit. De Virtual Reality bril gaat op en het is pikkedonker. Dan verschijnt er een zeer gecompliceerde bom voor je en je hebt totaal geen idee wat je daar mee aan moet. Maar de tijd tikt en er is geen tijd te verliezen. Of.. de bom ontploft right into your face! Hee, maar hoezo dan teambuilding als maar 1 persoon de bril op heeft?
Nou. Dat leggen we je uit. Je zit namelijk aan tafel met 1 tot 4 andere spelers. Zij hebben een mega groot vel papier voor zich liggen. Het ziet er fascinerend uit.. Maar wat moeten zij hiermee? Dit is namelijk de handleiding voor de bom, alleen doormiddel van goede communicatie gaat het lukken om de bommen te ontmantelen. Lukt het jullie om rustig te blijven wanneer jullie onder tijdsdruk staan?

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Ook dat kunnen wij voor jullie regelen. Een voorafgaande lunch, afsluitend diner of een borrel kunnen wij ook voor jullie verzorgen. Wij werken met veel horecagelegenheden samen waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie virtual reality ervaring uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Dit uitje is ook mogelijk in het Engels, Frans of Duits.