fbpx

Teambuilding Zeeland

Bij Uitjesbazen vind je dé perfecte teamuitjes voor teambuilding. Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zeeland!

ster-usp-uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

Image

Teambuilding voor
grote groepen

Home » Teambuilding » Teambuilding Zeeland

Dé leukste teambuilding activiteiten in Zeeland

Zeeland is misschien wel de mooiste provincie van Nederland. Het is gelegen aan de zee en kent tal van mooie steden en dorpjes. Wij bij Uitjesbazen zijn ook gek op Zeeland, en komen er dan ook graag om een van onze teambuildingactiviteiten te organiseren! Ontsnap aan de maffia in onze Escape room op locatie, waarbij we een ruimte naar keuze helemaal ombouwen naar een escape ervaring! Wij komen naar jullie kantoor of spreken af op een plek naar keuze. Willen jullie toch liever echt de stad verkennen? Dan raden we een van onze city games aan. Tijdens Wie is de Rat worden jullie uitgedaagd door moeilijke teambuildingsopdrachten. En dat terwijl één iemand in jullie team de boel probeert te saboteren…

Waar en wanneer met jullie op pad

Willen jullie met je collega’s een onvergetelijke dag organiseren? Dan hebben wij dé geschikte activiteiten voor jullie. We hebben een breed aanbod aan verschillende soorten, op deze manier hebben we voor iedere collega-samenstelling wat wils! Om jullie vast een handje te helpen hebben we een paar van onze toppers op een rijtje gezet.

Wij hebben de beste quizzen en spelshows te bieden als teambuildingactiviteit. In de Gek op Holland quiz gaan jullie in teams tegen elkaar strijden om de kennis over Nederland op de proef te stellen. Wie weet de meeste punten te scoren en de prijzen binnen te slepen? Geen fan van quizzen? Dan is de Foute Bingoshow iets voor jullie. In deze gezellige spelshow staat humor centraal. Het is namelijk niet zomaar een bingo, maar een heuse spelshow met originele rondes en felbegeerde prijzen!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Wij komen overal in de provincie Zeeland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

1. Waar in Zeeland komen wij voor een activiteit?

Stad, Dorp of gehucht. Wij komen overal! Hieronder wat hotspots van Zeeland:

2. Welke uitjes gaan hand in hand met Zeeland?

Natuurlijk kunnen al onze teambuildingactiviteiten georganiseerd worden in Zeeland. Maar een paar van deze uitjes gaan uiteraard hand in hand met de provincie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Highland games op het strand? Even lekker uitwaaien op het strand en echt actief bezig zijn.

3. Hoe boek je een uitje bij Uitjesbazen?

Gelukkig is dat heel simpel! Als je een uitje hebt gevonden wat bij jullie past, kun je gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen. Vanaf dan heb je contact met een van onze salesbazen. Zij zullen alles voor je regelen. Alles wat jij hoeft te doen is doorgeven: Waar, wanneer en met hoeveel collega’s je bent.

Recensies

‘Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teambuilding Zeeland

””Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teambuilding Zeeland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teambuilding Zeeland

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit in Zeeland!

Offerte aanvragen 0413-302773