Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Op pad in de Ardennen

Op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in de Ardennen? Uitjesbazen organiseert unieke, interactieve activiteiten. En nu dus ook in België. Ga bijvoorbeeld met de Highland Games voor een sportieve activiteit in de buitenlucht of kruip saampjes warm bij elkaar met één van onze binnenactiviteiten. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en kies jouw favoriete activiteit.

Categorieën

Wij organiseren altijd hét perfecte bedrijfsuitje in Ardennen.

Ardennen Adventure

Graag met je personeel een origineel en gezellig bedrijfsuitje? Ga op avontuur in de adembenemende Ardennen en ervaar een bedrijfsuitje als nooit tevoren. Struin langs de steile rotswanden of kijk je ogen uit in de karakteristieke dorpjes van de Ardennen. Met onze stadsspel, dinerspel of quiz is een onvergetelijke dag verzekerd. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes zeker voor de nodige inspiratie. 😉

Bedrijfsuitje met overnachting

Na een dag nog niet uitgekeken op de Ardennen? Begrijpelijk! Wij kijken graag met jullie mee voor een geschikte overnachting. Met jullie wensen gaan wij op zoek naar dé perfecte locatie. Zo maken jullie er gegarandeerd een gaaf bedrijfsweekend van.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Ardennen

In de natuur, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Binnen en buiten plezier

Ook de Ardennen heeft regelmatig te maken met regenachtig weer. Daarvoor bieden wij dé leukste indoor activiteiten aan. Beleef een mega gezellige avond met onze Quiz Show Deluxe of Foute Bingoshow. Liever in voor iets spannends? Probeer dan onze zenuwslopende escape games of VR games. Binnen zitten is nog nooit zó leuk geweest.

Komen jullie met een grote groep de Ardennen verkennen? Liever met een kleine groep? Wij organiseren voor zowel grote als kleine groepen ludieke groepsactiviteiten. Zo is een dag vol plezier en entertainment verzekerd voor jullie.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. “Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!” Mariken Nobel Vielsalm – 21 personen PubQuiz op locatie
Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie! “Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!” Elke Maes Antwerpen – 138 personen Foute Bingo
Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. “Wie is de Rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.” Stefanie Angkadjaja Leuven – 23 personen Wie is de Rat?
It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. “Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!” Patrice Ahlgren Antwerpen – 69 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in de Ardennen met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in de Ardennen. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of eventlocatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een bedrijfsuitje in de omgeving van de Ardennen?

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in de Ardennen!

Ja, ik wil een offerte aanvragen!