Uitje aanvragen
Combinatie Hollandse quiz en diner
Combinatie Hollandse quiz en diner
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Te spelen op iedere (eigen) locatie
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
29,50 per persoon (grote groepen ontvangen korting)
29,50 per persoon (grote groepen ontvangen korting)

Combinatie Hollandse quiz en een diner

Er staat een spannende quiz op jullie te wachten voor, tijdens of na het eten. Onze Gek op Holland Quiz is gemaakt voor een avondje oer-Hollandse gezelligheid. Maak teams en ga met elkaar de strijd aan. Verzamel de meeste punten en geef een slinger aan het rad.

Verschillende rondes passeren de revue, bewijs hoe goed je bent in de Nederlandse taal tijdens de spellingsronde of laat je zuivere gezang horen tijdens onze muziekrondes. Bij het Gek op Holland Dinerspel is er geen moment dat jullie je hoeven te vervelen!

Bekijk onze trailer

Ik hou van Holland als dinerspel

Spanning, sensatie maar vooral veel humor en gezelligheid staan tijdens deze quiz centraal. Stel je team samen en ga er even goed voor zitten. Jullie moeten immers samen deze quiz zien te doorkomen met de meeste punten. En achteraf (of van tevoren) staat er heerlijk eten op jullie te wachten!

Wij bouwen elke locatie naar keuze om tot een heuse quizstudio. Onze eigen Linda de Mol of Rob Kemps zal ruim van tevoren aanwezig zijn om alles tot in de puntjes te regelen. Wie zal er bezwijken tijdens ”Geen ja, nee of uh” en welke speler zal die avond gekroond worden als een kij in spellen?

Oranje of rood, wit blauw?

  • Gegarandeerd dé heerlijkste quiz van Nederland.
  • Een geweldige Nederlandse sfeer met échte Hollandse aankleding. Denk aan het ‘Ik hou van Holland’ rad en vlaggetjes en kransjes in de Nederlandse kleuren.
  • Designvolle presentatie met Nederlandse quizvragen, rondes en spellen.
  • Super interactief met muziek, filmpjes en ‘geen ja, geen nee of euh..’.
  • Er kan gekozen worden om Ik hou van Holland te spelen voor het diner, tijdens het diner of na het diner. Wij adviseren om dit zoveel mogelijk gescheiden te houden.
  • Dit uitje is ook zonder diner te boeken, ga daarvoor naar: Gek op Holland.
Gek op Holland | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

Reviews van het Gek op Holland Dinerspel

We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! “We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.” Simone van den Heuvel Rotterdam – 30 personen Gek op Holland Quiz
App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! ”Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.” Cynthia Houben Maastricht / Roermond – 20 personen Gek op Holland Quiz
Iedereen vond het een supergezellige avond. “Iedereen vond het een supergezellige avond. Ik heb leuke reacties gekregen. Hartstikke bedankt!” Monique Oosterbeek Amersfoort – 32 personen Gek op Holland Quiz
Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende. “We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende.” Marita Kapper Groningen – 21 personen Gek op Holland Quiz
Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen! Sabina Cantineaux Almere – 22 personen Gek op Holland Quiz

Veelgestelde vragen

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

Dit is natuurlijk afhankelijk van jullie wensen. Zo is het mogelijk om een dinerspel te starten rond de lunch, richting het diner of zelfs na het diner. Onze diner games kunnen dan ook geboekt worden voor, tijdens of na een lunch, diner of borrel.

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het Gek op Holland Dinerspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden.

Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De gezellige quiz wordt dan aan jullie voorgeschoteld. Het vragenvuur wordt vervolgens geopend!

Haal alles uit jullie Gek op Holland Dinerspel

Je bent eruit. Het wordt het Ik Hou van Holland Dinerspel, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld het dinerspel personaliseren? Linda de Mol denkt graag met je mee voor een onvergetelijke activiteit. Wil je jullie uitje combineren met een lunch, diner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca- en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: wij stemmen het bedrijfsuitje of teamuitje helemaal af op jullie wensen.

Bel met Guus, specialist in dinerspellen: 0413 302 773

Neem contact op

Liever een ander dinerspel?

Altijd het perfecte recept voor jullie activiteit.

Wij hebben wel trek in een Gek op Holland quiz. Jullie ook?

Ja, ik wil nu een gratis offerte
Uitje aanvragen