fbpx

Beach Escape

In Beach Escape gaan jullie op zoek naar een verborgen schatkist. Maar wat zit erin?!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Beach Escape

Dé ultieme strandactiviteit!

Heerlijk uitwaaien op het strand en tegelijkertijd aan de slag met een unieke teambuilding activiteit. Op het strand ligt een schatkist op slot vol uitdagende escape games. Werk samen, ontcijfer zoveel mogelijk codes en kroon jezelf tot winnaar van Escape Beach!

Offerte aanvragenMeer informatie

Beach Escape als bedrijfsuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? Op een strand of beachclub naar keuze worden jullie ontvangen door onze eigen piraat / Uitjesbaas. Jullie zullen eerst een uitleg krijgen en de teams worden gevormd indien dit nog niet gebeurd is. Hierna zal het spel direct van start gaan. Er zijn schatkisten gevonden op het strand, maar niemand weet hoe deze open moeten. Helaas. Wij ook niet..

Ontdek de flessenpost, ontcijfer eeuwenoude morsecodes en ontrafel het communicatiesysteem van de oude eigenaar van deze schatkist. Als team zal er zeer goed moeten worden samengewerkt om de strijd op het strand te kunnen winnen. Maar zonder denkwerk is het onmogelijk. Klinkt goed, toch?

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat als de opdrachten te moeilijk zijn?

Jullie krijgen extra opdrachten om hints te verdienen die jullie het juiste duwtje in de goede richting kunnen geven. Want er kan natuurlijk maar één team als eerste ontsnappen op het strand en er vandoor gaan met de Beach Escape Trofee!

2. Kan ik het bedrijfsuitje combineren met een borrel?

Dat regel wij graag voor jullie. Een voorafgaande lunch of afsluitend diner of een borrel behoort ook tot de mogelijkheden. Wij werken met veel horecagelegenheden samen, waardoor we altijd wel een leuk voorstel kunnen doen. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie Beach Escape uiterst geslaagd zal zijn!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Voor dé kroon op jullie escape game!

Offerte aanvragen0413-302773