fbpx

Nieuwjaarsborrel

Tijd voor een borrel. Een nieuwjaarsborrel natuurlijk. Gecombineerd met een gezellige activiteit. Gegarandeerd knallend het nieuwe jaar met je collega’s in!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Nieuwjaarsborrel

Een leuke nieuwjaarsborrel organiseren

De invulling van een nieuwsjaarborrel. Vaste prik in de agenda. Dit jaar moet het anders. Leuker. Beter. Een moment om samen te genieten met je collega’s. Maar wat kun je organiseren als nieuwjaarsborrel? De mogelijkheden zijn eindeloos. We helpen je hier graag een handje bij. De champagne moet knallen. De activiteit moet onvergetelijk worden. Gelukkig hebben wij hier al méér dan 10 jaar ervaring in 🙂 Boek daarom snel dé leukste activiteiten voor een knallende nieuwjaarsborrel bij Uitjesbazen, dé baas in bedrijfsuitjes en teamuitjes.

Kies voor een online nieuwjaarsborrel

Momenteel populair: een online nieuwjaarsborrel. Wie zegt dat een online borrel saai is? Wij zeker niet! Kom samen virtueel bij elkaar in een stream en beleef dé leukste tijd van je leven. Lachen, samenwerken, interactie, spanning, (af en toe) nadenken en je collega’s op een nieuwe manier leren kennen. Online teambuilding, maar dan met een goud randje. Wij zijn al enthousiast. Jullie ook?

Image

Liever een activiteit bij jullie op locatie?

Het kan natuurlijk ook zijn dat de nieuwjaarsborrel fysiek op kantoor plaatsvindt. Wij proosten graag met jullie samen op het nieuwe jaar. Koop de champagne maar alvast in, zet de bartafels op de juiste posities klaar en deel de teams in. Are you ready to shine?

Liever passend advies? Wij helpen je graag!

0413-302773

Image

Veelgestelde vragen

Welke activiteiten zijn het meest populair voor de nieuwjaarsborrel?

Door corona zijn online nieuwjaarsborrels zeer populair. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Quaranteambuilding. Op veilige afstand voltooi je gave escape games, quizvragen en gekke crazy 88 opdrachten in teams. Weet jullie team te overwinnen en het nieuwe jaar knallend in te gaan?

Voor wanneer kan ik een nieuwsborrel organiseren en boeken?

Onze activiteiten boek je op een datum en tijdstip naar keuze. Dit kan dus zowel overdag als in de avonduren zijn. Net wanneer het jullie uitkomt 🙂

Met hoeveel collega's kan ik een activiteit spelen?

Ongelimiteerd natuurlijk! Als evenementenbureau zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van uitjes voor grote groepen. Dus kom maar op. 15 personen? Geen probleem. 1.000 personen? No problemo. Jij vraagt, wij draaaaiiieeenn!

Recencies

“Kort geleden hebben wij de escape room Escape The Firm gespeeld. Het was een groot succes. Dank voor de goede levering van de spullen en het leuke spel!”

Euler Hermes
Quinten van Erve
Online escape game
Online bedrijfsuitje

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz
Online bedrijfsuitje

”Wat was het lachen die bingo, we hebben echt genoten met z´n allen! Krijg allemaal positieve reacties 😊 Dank je wel Anne, heel leuk gedaan!”

Gemeente Utrecht
Sharita Jagesar
Online bingo
Online bedrijfsuitje

Wij zetten dé kroon op jullie nieuwjaarsborrel!

Offerte aanvragen0413-302773