fbpx

Nieuwjaarsborrel

Het is de hoogste tijd voor een borrel. Een nieuwjaarsborrel natuurlijk. Gecombineerd met een gezellige activiteit. Zo ga je gegarandeerd knallend met collega’s het nieuwe jaar in.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Nieuwjaarsborrel

Een overheerlijke nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie

De invulling van de nieuwjaarsborrel. Vaste prik in de agenda. Maar dit jaar moet het anders. Leuker, beter en origineler. Een moment om samen te genieten met je collega’s en het nieuwe jaar in te luiden. Maar wat kun je organiseren als nieuwjaarsborrel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Uitjesbazen helpen we je hier graag een handje bij. De champagne moet knallen en de activiteit moet onvergetelijk worden. Speciaal voor jullie hebben we daarom dé leukste 10 activiteiten op een rijtje gezet voor een unieke nieuwsborrel.

1. Foute Nieuwjaars-Bingo

Met de Foute Bingo begin je het jaar lekker fout en verkrijg je gegarandeerd een dag vol humor, lol en gezelligheid.

Onze Bingo is uiteraard niet zomaar een Bingo. Dit is een heuse show, compleet aangekleed en voorzien van een professionele presentator. Uiteraard beschikt deze Bingo ook over unieke rondes, zoals de dansronde en de turboronde. Kortom: Oer-oude gezelligheid in een nieuw jasje!

Foute Bingo Offerte aanvragen

Online bingo spelen | Uitjesbazen

Moordspel aan tafel | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje

2. Moorddiner: Case Blüdhaven

Case Blüdhaven zorgt voor een spannende nieuwjaarsborrel, waarbij het onderzoekend vermogen op de proef gesteld wordt. Rechercheur Wout Boefs heeft dringend jullie hulp nodig bij het oplossen van de moord op de burgemeester van Blüdhaven. Ga onder het genot van een glaasje champagne en een oliebol aan de slag met het cryptische bewijsmateriaal. Al puzzelend weten jullie steeds meer aanwijzingen te ontcijferen. Weet jullie team de moordenaar, het moordwapen en het motief te vinden?

Moorddiner Offerte aanvragen

3. Gek op Holland Nieuwjaars-Quiz

Begeef je in een échte live show met onze Gek op Holland Quiz. Welke collega weet het meeste over ons koude kikkerlandje? Ben jij toevallig een taalkunstenaar? En wie is het meest standvastig in “Geen ja, nee of euh“.

Warm de oliebollen maar alvast op en zet de champagne koud, want deze quiz is Oer-Hollands gezellig.

Gek op Holland Quiz Offerte aanvragen

4. Escape Box: The Mask

Er wordt een mysterieus pakketje bij jullie afgeleverd. Een vreemd geluid wordt waargenomen… tik…tak…tik…tak. Al snel komen jullie erachter dat dit niet zomaar een pakketje is, maar een heuse bom compleet met schakelaren, knoppen en draden. Allemaal gemaakt door een geniale gek genaamd “The Mask“. Hij neemt contact met jullie op en dan is het aan jullie om deze bom onschadelijk te maken. Weten jullie dit te doen voordat de tijd op is, of gaan jullie letterlijk knallend het nieuwe jaar is?

Escape Box Offerte aanvragen

5. Full Virtual Reality Experience

Bij een nieuwjaarsborrel hoort een vooruitblik op de toekomst. En welk uitje past nou beter bij de toekomst dan Virtual Reality.

Met onze Full VR Experience gaan jij en je collega’s er even lekker op uit in de virtuele wereld. Compleet met uitdagende games, spannende teambuilding activiteiten en unieke ervaringen. En allemaal onder begeleiding van één van onze professionals, zodat jullie nooit verloren raken in deze indrukwekkende technologie. 🙂

Full VR Experience Offerte aanvragen

VR Teambuilding - VR Experience | Uitjesbazen

6. Escape Room: De Maffia Gijzeling

Het jaar beginnen met een Maffia Gijzeling. Wie wil dat nou niet? Met onze Escape Room op locatie naar keuze ben je verzekerd van een nieuwjaarsborrel vol spanning, sensatie en samenwerking. Zo gaan jullie door middel van teambuilding het nieuwe jaar in.

Deze Escape Room kan op elke gewenste locatie opgebouwd worden. Ook kunnen we meerdere Escape Rooms tegelijkertijd opbouwen. Ben je klaar voor De Maffia Gijzeling?

Escape Room op locatie Offerte aanvragen

7. Crazy 88 Deluxe

Hebben jullie goede voornemens? Met Crazy 88 Deluxe komen deze misschien wel uit. In dit humoristische stadsspel ga je namelijk tot het uiterste om jezelf van de gekste kant te laten zien. Samen met je collega’s ga je een stad naar keuze onveilig maken. Verdien de meeste punten door de uitdagende opdrachten te voltooien met uiteindelijk één winnaar!

Crazy 88 Deluxe Offerte aanvragen

8. Pubquiz

Met een Pubquiz kun je nooit misgaan. Met elementen van strijd, plezier en samenhorigheid is onze Pubquiz dé ideale cocktail voor een gezellige nieuwjaarsborrel.

In teams gaan jullie aan de slag met een uitdagende quiz onder het genot van een drankje. Vragen over verschillende onderwerpen komen voorbij, terwijl je je begeeft in verschillende unieke rondes. Are you ready? Let’s start!

Pubquiz Offerte aanvragen

9. Wie is de Rat

Het jaar beginnen met verraad klinkt misschien niet als je beste optie. Maar we beloven dat Wie is de Rat een super leuke manier is om het nieuwe jaar in te luiden!

Weet jullie team de meeste punten te scoren tijdens verschillende doe- en denkopdrachten? Maar pas op: er zit een Rat in het team. En ja hoor, deze rat houdt van rattenstreken…

Wie is de Rat Offerte aanvragen

Highland Games uitje - bedrijfsuitje | Uitjesbazen

10. Highland Games

Met de Highland Games beginnen jullie het jaar lekker sportief. Ideaal voor die goede voornemens waar je al tijden overpraat. Jullie gaan oer-Schotse opdrachten doen die in het teken staan van kracht en samenwerkingsvermogen.

Wat dacht je van touwtrekken? Een vrachtwagenband rollen? Wij hebben dé leukste Schotse spellen voor jullie samengesteld.

Highland Games Offerte aanvragen

Reviews van Uitjesbazen

Deze bedrijven hebben al een knallend uitje bij ons geboekt. Daar proosten we op!

“Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.”

Amsterdam UMC
Tara Boute
80 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“De foute bingo geboekt bij de Uitjesbazen. Het is zeker geen doorsnee bingo, maar een heuse show met van allerlei leuke opdrachten en grappige vragen. Je zit zeker niet stil op je stoel! Voor ons was het boven verwachting goed verzorgd door de ‘bingo-masters’ Tim en Sam!”

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport
Walter van de Ven
95 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Sport & Welzijn | Uitjesbazen

“Hartstikke goed en leuk georganiseerd gisteren. We zullen in januari bij jullie in de lucht komen voor een derde event.”

Actiam
Anita Meijer
62 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Actiam | Uitjesbazen

“Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de Escape Room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!”

Maastricht school of Management / Maastricht University
Nicky de Bie
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Maastricht

Bedrijfsuitje Maastricht - Maastricht University | Uitjesbazen

“Wat een gave city game is dit joh! Je wordt echt meegezogen in het verhaal en het is echt super gaaf als je uiteindelijk de dader weet te ontmaskeren. Echt een leuke middag gehad met de marketingafdeling.”

Ziggo
Siewtje Oesbeek
54 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Ziggo | Uitjesbazen

“Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!”

Gemeente Nijmegen
Monique Roelofs
72 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Nijmegen

Bedrijfsuitje Nijmegen - Gemeente Nijmegen | Uitjesbazen

We hebben afgelopen vrijdag een ontzettend leuke avond gehad. Veel positieve reacties ontvangen van collega’s. Mijn man heeft inmiddels jullie ook aanbevolen bij zijn leidinggevende

Lode Holding
Marita Kapper
21 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Groningen

Bedrijfsuitje Groningen - Lode | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie nieuwjaarsborrel!

Combineer jullie nieuwjaarsborrel met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie borrel/receptie. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Ideeën voor jullie nieuwjaarsborrel

Staat jouw ideale activiteit niet tussen de sterren line-up van Uitjesbazen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Zo denken wij graag met jullie mee voor een passende activiteit. Ook bieden wij mogelijkheden tot personalisatie. Een quiz met het bedrijf als hoofdonderwerp of een spannende moordzaak met in de hoofdrol één van je collega’s. Het is allemaal mogelijk voor jullie nieuwjaarsborrel. Hieronder vind je alvast onze categorieën ter inspiratie voor jullie nieuwjaarsborrel.

Voor dé kroon op jullie nieuwjaarsborrel!

Offerte aanvragen 0413-302773