fbpx

Nieuwjaarsborrel

Het is de hoogste tijd voor een borrel. Een nieuwjaarsborrel natuurlijk. Gecombineerd met een gezellige activiteit. Zo ga je gegarandeerd knallend met collega’s het nieuwe jaar in.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke, originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,7 ★★★★★

Home » Nieuwjaarsborrel

Een overheerlijke nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie

De invulling van de nieuwjaarsborrel. Vaste prik in de agenda. Maar dit jaar moet het anders. Leuker, beter en origineler. Een moment om samen te genieten met je collega’s en het nieuwe jaar in te luiden. Maar wat kun je organiseren als nieuwjaarsborrel? De mogelijkheden zijn eindeloos. Bij Uitjesbazen helpen we je hier graag een handje bij. De champagne moet knallen en de activiteit moet onvergetelijk worden. Speciaal voor jullie hebben we daarom dé leukste 10 activiteiten op een rijtje gezet voor een unieke nieuwsborrel.

1. Foute Nieuwjaars-Bingo

Met de Foute Bingoshow begin je het jaar lekker fout en verkrijg je gegarandeerd een dag vol humor, lol en gezelligheid. Onze Bingo is uiteraard niet zomaar een Bingo. Dit is een heuse show, compleet aangekleed en voorzien van een professionele presentator. Uiteraard beschikt deze Bingo ook over unieke rondes, zoals de dansronde en de turboronde. Kortom: Oer-oude gezelligheid in een nieuw jasje!

Foute Bingoshow Offerte aanvragen

Online bingo spelen | Uitjesbazen

2. Moorddiner: Case Blüdhaven

Case Blüdhaven zorgt voor een spannende nieuwjaarsborrel, waarbij het onderzoekend vermogen op de proef gesteld wordt. Rechercheur Wout Boefs heeft dringend jullie hulp nodig bij het oplossen van de moord op de burgemeester van Blüdhaven. Ga onder het genot van een glaasje champagne en een oliebol aan de slag met het cryptische bewijsmateriaal. Al puzzelend weten jullie steeds meer aanwijzingen te ontcijferen. Weet jullie team de moordenaar, het moordwapen en het motief te vinden?

Moordspel aan tafel Offerte aanvragen

3. Gek op Holland Nieuwjaars-Quiz

Begeef je in een échte live show met onze Gek op Holland Quiz. Welke collega weet het meeste over ons koude kikkerlandje? Ben jij toevallig een taalkunstenaar? En wie is het meest standvastig in “Geen ja, nee of euh“. Warm de oliebollen maar alvast op en zet de champagne koud, want deze quiz is Oer-Hollands gezellig.

Gek op Holland Quiz Offerte aanvragen

4. Escape Box: The Mask

Er wordt een mysterieus pakketje bij jullie afgeleverd. Een vreemd geluid wordt waargenomen… tik…tak…tik…tak. Al snel komen jullie erachter dat dit niet zomaar een pakketje is, maar een heuse bom compleet met schakelaren, knoppen en draden. Allemaal gemaakt door een geniale gek genaamd “The Mask“. Hij neemt contact met jullie op en dan is het aan jullie om deze bom onschadelijk te maken. Weten jullie dit te doen voordat de tijd op is, of gaan jullie letterlijk knallend het nieuwe jaar is?

Escape Box Offerte aanvragen

5. Full Virtual Reality Experience

Bij een nieuwjaarsborrel hoort een vooruitblik op de toekomst. En welk uitje past nou beter bij de toekomst dan Virtual Reality. Met onze Full VR Experience gaan jij en je collega’s er even lekker op uit in de virtuele wereld. Compleet met uitdagende games, spannende teambuilding activiteiten en unieke ervaringen. En allemaal onder begeleiding van één van onze professionals, zodat jullie nooit verloren raken in deze indrukwekkende technologie. 🙂

Full VR Experience Offerte aanvragen

6. Escape Room: De Maffia Gijzeling

Het jaar beginnen met een Maffia Gijzeling. Wie wil dat nou niet? Met onze Escape Room op locatie naar keuze ben je verzekerd van een nieuwjaarsborrel vol spanning, sensatie en samenwerking. Zo gaan jullie door middel van teambuilding het nieuwe jaar in. Deze Escape Room kan op elke gewenste locatie opgebouwd worden. Ook kunnen we meerdere Escape Rooms tegelijkertijd opbouwen. Ben je klaar voor De Maffia Gijzeling?

Escape Room op locatie Offerte aanvragen

7. Crazy 88 Deluxe

Hebben jullie goede voornemens? Met Crazy 88 Deluxe komen deze misschien wel uit. In dit humoristische stadsspel ga je namelijk tot het uiterste om jezelf van de gekste kant te laten zien. Samen met je collega’s ga je een stad naar keuze onveilig maken. Verdien de meeste punten door de uitdagende opdrachten te voltooien met uiteindelijk één winnaar!

Crazy 88 Deluxe Offerte aanvragen

8. Pubquiz

Met een Pubquiz kun je nooit misgaan. Met elementen van strijd, plezier en samenhorigheid is onze Pubquiz dé ideale cocktail voor een gezellige nieuwjaarsborrel.

In teams gaan jullie aan de slag met een uitdagende quiz onder het genot van een drankje. Vragen over verschillende onderwerpen komen voorbij, terwijl je je begeeft in verschillende unieke rondes. Are you ready? Let’s start!

Pubquiz Offerte aanvragen

9. Wie is de Rat

Het jaar beginnen met verraad klinkt misschien niet als je beste optie. Maar we beloven dat Wie is de Rat een super leuke manier is om het nieuwe jaar in te luiden! Weet jullie team de meeste punten te scoren tijdens verschillende doe- en denkopdrachten? Maar pas op: er zit een Rat in het team. En ja hoor, deze rat houdt van rattenstreken…

Wie is de Rat Offerte aanvragen

10. Highland Games

Met de Highland Games beginnen jullie het jaar lekker sportief. Ideaal voor die goede voornemens waar je al tijden overpraat. Jullie gaan oer-Schotse opdrachten doen die in het teken staan van kracht en samenwerkingsvermogen. Wat dacht je van touwtrekken? Een vrachtwagenband rollen? Wij hebben dé leukste Schotse spellen voor jullie samengesteld.

Highland Games Offerte aanvragen

Haal alles uit jullie nieuwjaarsborrel!

Combineer jullie nieuwjaarsborrel met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie borrel/receptie. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Deze bedrijven hebben al een knallend uitje bij ons geboekt. Daar proosten we op!

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizzen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties
Jesse Blijleven
10 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Ministerie van Veiligheid en Justitie | Uitjesbazen

“Wij hebben het erg leuk gehad tijdens de bingo!! Heerlijk al die gekkigheid. Complimenten voor de leuke prijzen!! Heb leuke reacties ontvangen van collega’s.”

Gemeente Lansingerland
Hellen Lankhamer
30 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Gemeente Lansingerland | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie nieuwjaarsborrel!

Staat jouw ideale activiteit niet tussen de sterren line-up van Uitjesbazen? Neem gerust contact op voor meer informatie. Zo denken wij graag met jullie mee voor een passende activiteit. Ook bieden wij mogelijkheden tot personalisatie. Een quiz met het bedrijf als hoofdonderwerp of een spannende moordzaak met in de hoofdrol één van je collega’s. Het is allemaal mogelijk voor jullie nieuwjaarsborrel.

Bekijk al onze bedrijfsuitjes Contact