fbpx

Escape Room grote groepen

In deze blog vind je een mooi overzicht van Escape Rooms voor grote groepen. Een échte aanrader om inspiratie en ideeën op te doen voor het spelen van jullie volgende Escape Room als bedrijfsuitje of teamuitje.

Escape Games / Bedrijfsuitje / Uitjesbazen

Prijswinnende Escape Rooms

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

Image

Mogelijk op elke gewenste locatie

Home » Blogs » Escape Room grote groepen

Ga op interactieve wijze de strijd met elkaar aan

Ga op interactieve wijze de strijd met elkaar aan en probeer als eerste te ontsnappen. Onze Escape Rooms ontlenen zich perfect voor een battle tussen grote groepen. Ben je met een gezelschap van 15 tot 20 personen? 100+ personen? Met meerdere Escape Rooms voor grote groepen zorgt Uitjesbazen voor dé ultieme Escape belevenis. En dat op locatie naar keuze in Nederland en België.

Speel samen of na elkaar

Afhankelijk van jullie wensen heb je de mogelijkheid om de Escape Rooms tegelijkertijd te betreden óf na elkaar te laten starten. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende Escape Rooms.

Giel | Uitjesbazen
Door: Giel Lagarde
marketeer bij Uitjesbazen
Geschreven: 15-03-2023
LAATSTE UPDATE: 19-10-2023
”Een Escape Room is hét ideale uitje voor teambuilding!”

1. Escape Room – De Maffia Gijzeling

In Escape Room ‘’De Maffia Gijzeling’’ worden jullie plotseling overvallen en gegijzeld door de Italiaanse Maffia. Aan jullie de taak om binnen 1 uur het gevraagde geld bij elkaar te spelen om te ontsnappen.

In groepen van 15 á 20 personen betreden jullie de omgebouwde kamers(s). Weet jouw groep als eerste het benodigde geld vrij te spelen en te ontsnappen? Onze tip als Escape Room voor grote groepen. Door verschillende ruimtes om te bouwen tot spannende Escape Rooms, kunnen meerdere teams tegelijkertijd tegen elkaar strijden om als eerste proberen te ontsnappen. Dit levert gegarandeerd een hoop spektakel en een gezonde competitiestrijd op.

Escape Room op locatieOfferte aanvragen

2. Escape Box – The Mask

In Escape Box ‘’The Mask” heeft een mysterieuze man jullie uitgekozen om een klein spelletje te spelen. Hiervoor ontvangen jullie een prachtig kunstwerk in de vorm van een pakketje. Helaas blijkt het pakketje te tikken. De mysterieuze man, genaamd The Mask, blijkt een bomkoffer bezorgd te hebben. De Escape Room begint direct na het openen van het pakketje…

Ga in teams van 5 á 6 personen de strijd tegen The Mask aan. Lukt het jullie om de bomkoffer te ontmantelen? Door meerdere bomkoffers is Escape Box “The Mask” zeer geschikt als Escape Room voor grote groepen. Onze tip als je een Escape Room zoekt die zowel vernieuwend als humoristisch is.

Escape BoxOfferte aanvragen

3. Escape the City – Mysterie in de stad

Een waar spektakel ontvouwt zich in Escape the City. Aangekomen in de stad loopt de assistent van de rechercheur jullie richting op. Een seriemoordenaar heeft 10 moorden gepleegd. Hiervoor zijn 10 verdachten opgepakt. Aan jullie de taak om verschillende plaatsen delict in de stad op te zoeken om de juiste dader aan te wijzen. Lukt het jullie om het bloedstollende mysterie te ontrafelen voordat de dader vrijgelaten wordt?

In teams van 4 á 5 personen gaan jullie gewapend met een Escape koffer vol bewijsmateriaal aan de slag. Stap voor stap komen jullie dichterbij in de zoektocht naar de juiste dader. Tour door een stad naar keuze, ontdek de verschillende highlights in de vorm van plaatsen delict en los het spannende mysterie op. Onze tip als je een Escape Room met een grote groep buiten wil spelen.

Escape the CityOfferte aanvragen

4. Escape Diner – Kun jij ontsnappen aan tafel?

Het Escape Diner biedt alle smakelijke ingrediënten voor een overheerlijke ochtend, middag of avond. Schuif aan en laat je niet omverblazen door een explosieve verrassing. Een mysterieuze man heeft namelijk een klein pakketje op tafel achtergelaten. Lukt het jullie om tussen de gangen door te ontsnappen?

In teams van 5 á 6 personen gaan jullie aan de slag om de explosieve verrassing te ontmantelen. Weten jullie hét spannendste dinerspel te overleven? Onze tip als je een Escape Room met een diner wil combineren.

Escape DinerOfferte aanvragen

Reviews van Uitjesbazen

Weten jullie ook te ontsnappen? 😉

”Gisteravond hebben wij met het team de escape room gedaan. Wij vonden het onwijs leuk! Wij gaan het zeker aanraden voor meer teams in ons bedrijf.”

Lumicks
Mirjam Dalenberg
16 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Lumicks | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Real Estate & Facilities (Erasmus Universiteit Rotterdam)
Kam Chan
60 personen
Escape the City
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Real Estate | Uitjesbazen

”Het was een erg leuk uitje! Een lastige opdracht, maar de meeste wisten het op te lossen!”

SBB
Karlijn Weites
31 personen
Escape Box
Bedrijfsuitje Zoetermeer

Bedrijfsuitje Zoetermeer - SBB | Uitjesbazen

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie Escape Room!

Combineer één van onze Escape Rooms met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie escape game.

Stel eventuele vragen gerust aan Tim, dé specialist in Escape Rooms.

Contact 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Andere Escape Rooms voor grote groepen

Spanning, sensatie en mysterie. Een tikkende klok die naar 0 aftelt. Het competitieve element door het op te nemen tegen elkaar. Kortom: een Escape Room is hét ideale uitje voor teambuilding. Werk samen, verdeel de taken en leer elkaar écht kennen. Hoe reageert iedereen? Wie neemt de leiding? Eén ding is zeker; jullie verkrijgen hoe dan ook een enerverende en gezellige tijd met het spelen van één van onze Escape Rooms. Dit kunnen wij beloven als organisator van het NK-Escape Rooms.

PS. Onderstaande Escape Rooms / Games zijn ook zeker het vermelden waard!

Ervaar nu zelf dé ultieme Escape

Van Amsterdam tot Utrecht en van Rotterdam tot Maastricht. Uitjesbazen zit dé kroon op jullie Escape Room. En dat op elke gewenste (eigen) locatie. Probeer te ontsnappen van de Italiaanse Maffia, ga de strijd tegen The Mask aan of los het spannende mysterie in de stad op. Samen zorgen we voor dé ultieme Escape belevenis.

Hopelijk heb je voldoende inspiratie en ideeën verkregen voor het spelen van jullie volgende Escape Room. En zo niet, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. Met een uitgebreid repertoire aan verschillende activiteiten organiseren wij altijd hét perfecte bedrijfsuitje of teamuitje voor grote groepen!

Bekijk al onze bedrijfsuitjes Passend advies