Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 15 tot 2.500 personen
Vanaf 15 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Populaire activiteiten voor échte mannen

Zijn jullie op zoek naar een dag vol stoere en unieke activiteiten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor alle mannen hebben we leuke groepsactiviteiten, zowel indoor als outdoor. Met ons brede aanbod aan bedrijfsuitjes is een dag vol vermaak voor jullie gegarandeerd. Geen inspiratie voor een spectaculair bedrijfsuitje? Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes en kies jullie favoriet uit. Ga de strijd met elkaar aan. Wie weet de felbegeerde trofee mee naar huis te nemen?

Buitenactiviteiten voor mannen

Onze stadsspellen zijn ideaal om een stad naar keuze op een unieke manier te ervaren. Kies je favoriete stad en ga samen op pad. In kleinere groepjes trekken jullie door de stad, terwijl je leuke en uitdagende opdrachten uitvoert. Ga op zoek naar de verraderlijke ”Rat” in Wie is de Rat, voltooi 88 (te) gekke opdrachten in Crazy 88 of ervaar hoe het is om op de hielen gezeten te worden door de politie in Hunt the Game.

Laat die spierballen zien tijdens onze sportieve uitjes

Schotse kilt, check. Touwen, check. Tonnen, check. Wilskracht, dubbelcheck. De Highland Games kan beginnen. In dit uitje is het aan jullie om jullie oer- Schotse kracht te laten zien. Werk samen om de meest uitdagende opdrachten te voltooien en kroon jezelf tot de sterkste groep!

Bedrijfsuitjes buiten
Quiz Show Deluxe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Afdelingsuitje - Teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit

Binnenactiviteiten voor mannen

Ook met slecht weer in voor een mannenavond? Geen probleem. Op locatie naar keuze verzorgen wij jullie teamuitje van A tot Z. Door heel Nederland en België reizen we om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen.

Van een gezellige Foute Bingo in jullie favoriete kroeg tot onze Full VR Experience in de vergaderruimte bij jullie op kantoor. Samen zorgen we ervoor dat er een spannende strijd ontstaat tussen verschillende teams. Ben jij er klaar voor om het op te nemen tegen je liefste collega’s en voor eens en altijd te bepalen wie nou de échte mannen zijn?

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat. “Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de escape room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.” Marc Nellen Eindhoven – 70 personen Escape Room op locatie
Het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! “Vorige week heb ik met mijn collega’s het moordspel gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.” Jesse Blijleven Den Haag – 10 personen Moordspel op locatie
Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. “Wij willen jullie bedanken voor de leuke middag. Het was weer top! Tot de volgende keer!” Monique Roelofs Nijmegen – 72 personen Quiz Show Deluxe
Hartelijk dank voor het teamuitje. Krijg zeer leuke reacties. Buffy Stuijts Amsterdam – 78 personen PubQuiz op locatie
Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. “Crazy 88 was een geweldig spel, we hebben een super activiteit gehad met alle collega’s. Ideaal dat je via Uitjesbazen overal in Nederland je activiteit kan laten organiseren. Alles wordt goed voor je geregeld.” Jurre de Vries Emmeloord – 22 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie mannenuitje!

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie mannelijke uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een v0413 302 773an onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca– en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 

Neem contact op

Altijd dé juiste activiteit voor jullie groep

Vanaf 5 tot 100+ personen, Uitjesbazen organiseert voor ieder gezelschap hét perfecte bedrijfsuitje of teamuitje. En dus ook voor grote groepen. Twijfel je nog over het juiste uitje? Hieronder vind je al onze categorieën. Liever advies voor een passend uitje? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met jullie mee.

Voor de kroon op jullie mannelijke bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!