Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Top 5 bedrijfsuitjes in de lente

De eerste zonnestralen, vogels die fluiten, bloemen die boven het gras uitsteken.. de lente is in aantocht! Dat betekent dat het de hoogste tijd is om samen met jouw collega’s achter jullie bureau vandaan te komen en de buitenlucht in te gaan! Check hieronder onze top vijf meest geboekte uitjes in de lente.

1. Wie is de Rat

Ervaar hét verraderlijkste stadsspel van Nederland nu zelf met Wie is de Rat. In de ultieme – Wie is de Mol – ervaring kun jij géén teamgenoot meer vertrouwen. Wie saboteert de boel? Wie is juist wel te vertrouwen? Scoor de meeste punten, ontmasker de Rat en ga naar huis met de Wie is de Rat Trofee. Denk jij de Rat te ontmaskeren?

2. Crazy 88 Deluxe

Dé gekste doe- en denkopdrachten in een stad naar keuze? Check. Heerlijk in de buitenlucht? Check. Te combineren met een lunchdiner of borrel op het terras? Check. Crazy 88 Deluxe is hét perfecte bedrijfsuitje in de lente. Voer met je team unieke opdrachten uit. De ene nog origineler en creatiever dan de andere. Durf jij dit bedrijfsuitje aan? Kies dan voor Crazy 88 Deluxe!

3. Escape the City

Dé spannendste city game van dit moment. In een bloedstollend stadsspel moeten jullie de moordenaar zien op te sporen voordat het te laat is. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl je steeds meer over de moordzaken te weten komt. Ongetwijfeld dat jullie speurzin en analytisch vermogen op de proef worden gesteld. Weten jullie de moordzaken op te lossen voordat de moordenaar ontsnapt uit de stad?

4. Escape room op locatie

In een lopende meeting worden jullie plots verrast en overvallen. Een man met een bivakmuts dwingt jullie om mee te komen naar een aparte ruimte. Een ruimte vol rook, spannende muziek en uitdagende escape games. Al snel blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro aan losgeld betalen.

Quiz Show Deluxe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Afdelingsuitje - Teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit

5. Quiz Show Deluxe

Twee presentatoren, een paar grappen, 8 verschillende rondes, aankleding, nog meer grappen, een mega geluidsset en 2 microfoons. Het is de hoogste tijd voor een missie. Iedere seconde zal boeiend zijn. Deze quiz zal géén seconde vervelen. De lachspieren zullen meer dan één keer worden getest. Iedere ronde is anders en alleen algemene kennis zal zeker niet leiden tot de overwinning.

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. “De activiteiten van Uitjesbazen zijn altijd erg goed georganiseerd. Afgelopen donderdag weer een hele leuke en goed georganiseerde middag gehad. Er werd zowel het Moordspel als Crazy 88 gespeeld en over beide activiteiten hele positieve reacties ontvangen.” Meggie Spierings Gemert – 158 personen Crazy 88 Deluxe
De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. “Afgelopen weekend personeelsuitje gehad naar Amersfoort. Daarvoor hebben we Uitjesbazen gevraagd om voor ons een escape game klaar te zetten door de stad. Super leuke duidelijke uitleg gehad voorafgaand aan het spel waarbij ze zelf ook op locatie komen. De game zelf was super uitgebreid, leuke uitdagende opdrachten waar we ook echt over na moesten denken. En het was door de hele stad heen dus je zag ook nog wat van de stad. Echt een aanrader!” Mariska Weenk Amersfoort – 52 personen Escape the City
Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. “Wij hebben ontzettend genoten van onze dag! Wat Crazy 88 echt bijzonder maakt, is de vrijheid die je krijgt om je eigen avontuur te creëren. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je de opdrachten uitvoert en hoe je ze aanpakt. Dit zorgt voor een onvoorspelbare en opwindende ervaring, omdat je nooit weet wat er als volgende op je pad komt.” Tatum Verstappen Eindhoven – 21 personen Crazy 88 Deluxe
Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons. “Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de escape room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!” Nicky de Bie Maastricht – 70 personen Escape Room op locatie

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca– en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Organiseer een bedrijfsuitje in de lente

Een bedrijfsuitje in de lente is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s weer even te zien. Slecht of goed weer, Uitjesbazen staat 7 dagen per week voor jullie paraat. Hopelijk hebben we je voldoende inspiratie kunnen geven voor een geweldige zomerse activiteit.

Liever een andere activiteit?

Kies je liever een andere activiteit? Jij kiest de locatie en de activiteit, wij komen naar jullie toe. Heb je een vraag of wens je meer informatie over één van onze activiteiten? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor advies. Hopelijk tot snel! 😉

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!