fbpx

Bedrijfsuitje kerst

Boek dé leukste bedrijfsuitjes voor rond de kerstdagen!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje kerst

Top 5 bedrijfsuitjes om het jaar kerstig af te sluiten!

 

Bij Uitjesbazen zijn wij nogal van het samen zijn! Dat is onze kern. En wanneer kun je nu beter samen zijn als tijdens de kerst! Dit zorgt ervoor dat Kerstmis de uitgelezen kans is om een bedrijfsuitje te organiseren. Jij en al je collega’s even op een gezellige, amicale manier het jaar afsluiten. Wat wil je nog meer! Van Quizzen tot spelshows en van spellshows naar heuse Escape Games. Wij hebben het allemaal. Dus hang je sokken maar bij de open haard en kruip gezellig bij elkaar. Uitjesbazen is dit jaar wel lief geweest, jullie ook? 😉

1. Escape Room op Locatie

In plaats van cadeautjes of kool, geeft de Kerstman jullie dit jaar een wel hele spannende verrassing. Een heuse gijzeling door de Italiaanse Maffia! Jullie worden opgesloten met als doel binnen één uur een miljoen euro aan cash bij elkaar te sprokkelen. Aan de hand van uitdagende opdrachten en cryptische puzzels komen jullie steeds dichter bij het kraken van de kluis. Onze Escape room op Locatie kan op in iedere ruimte naar wens opgebouwd worden. Daarnaast kunnen we ook meerdere rooms op één locatie opzetten.

Image

2. De Foute Kerst Bingoshow

Het rad wordt gedraaid en de nummertjes beginnen te rollen. In deze Foute Bingoshow Kersteditie strijden jullie tijdens een originele Bingo om de mooiste kerstcadeaus! Met rondes zoals de dansronde, turboronde en de Chineseronde is het al snel duidelijk dat het hier niet om een normale Bingo gaat. In duo’s gaan jullie samen spelen voor de mooiste prijzen, maar misschien nog wel belangrijker: een ererondje! Let echter wel op. Een foute Bingo kan zomaar eens betekenen dat je een kerstliedje moet zingen. Kling klokje klingelingeling….

Image

3. Virtual Reality Teambuilding

Zet een Virtual Reality-bril op om jezelf in de virtuele wereld te begeven. Voor je zie je een tikkende tijdbom met draden, knoppen, schakelaars en een klok die langzaam aftelt. Zweet vormt op je voorhoofd en de zenuwen lopen langs je ruggengraat omhoog. Je bevind jezelf plotseling in een levensechte gevaarlijke situatie! Om de bom onschadelijk te maken heb je samenwerking en communicatie nodig. Weten jullie door middel van de cryptische handleiding de bom te ontmantelen en Kerstmis te redden?

Image

Heb je een vraag of wil je een kerstuitje laten personaliseren? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Offerte aanvragen0413-302773