Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Top 5 bedrijfsuitjes in de herfst

Het is herfst. De wind blaast de bladeren van de takken. De dagen worden korter, kouder en natter. De zomer is officieel voorbij. Een gouden seizoen breekt aan. Een tijd waarin alle collega’s terug zijn na een welverdiende zomervakantie. Een tijd waarin wellicht vele nieuwe collega’s zijn gestart.

Kortom, een ideaal moment om met collega’s bij elkaar te komen voor een teambuildingsuitje. Speciaal voor jullie hebben wij onze top vijf meest geboekte uitjes in de herfst op een rijtje gezet.

1. VR Teambuilding

Een bedrijfsuitje in een horecagelegenheid als het weer iets minder is. Virtual Reality moet dan op jullie lijstje staan. Gelukkig voor jullie biedt Uitjesbazen dé meest unieke teambuilding game van dit moment: VR Teambuilding. Zet die VR bril maar op en probeer samen met je team de VR bommen te ontmantelen. Hebben jullie standvastige handen?

2. The Mask

The Mask is waiting… Jullie krijgen een koffer voor je op tafel gelegd. Een Escape Box om precies te zien. Een tikkend geluid is te horen. De Escape Box blijkt een bomkoffer te zijn! De tijd staat ingesteld op 1 uur. Aan jullie de taak om de raadsels en puzzels op te lossen voordat het te laat is. Weten jullie The Mask te verslaan of gaan jullie glorieus ten onder?

3. Escape the City

Dé spannendste city game van dit moment. In een bloedstollend stadsspel moeten jullie de moordenaar zien op te sporen voordat het te laat is. Begeef je nabij diverse checkpoints, terwijl je steeds meer over de moordzaken te weten komt. Ongetwijfeld dat jullie speurzin en analytisch vermogen op de proef worden gesteld. Weten jullie de moordzaken op te lossen voordat de moordenaar ontsnapt uit de stad?

4. Quiz Show Deluxe

Twee presentatoren, een paar grappen, 8 verschillende rondes, aankleding, nog meer grappen, een mega geluidsset en 2 microfoons. Het is de hoogste tijd voor een missie. Iedere seconde zal boeiend zijn. Deze quiz zal géén seconde vervelen. De lachspieren zullen meer dan één keer worden getest. Iedere ronde is anders en alleen algemene kennis zal zeker niet leiden tot de overwinning.

Quiz Show Deluxe | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Afdelingsuitje - Teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit

5. Escape room op locatie

In een lopende meeting worden jullie plots verrast en overvallen. Een man met een bivakmuts dwingt jullie om mee te komen naar een aparte ruimte. Een ruimte vol rook, spannende muziek en uitdagende escape games. Al snel blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro aan losgeld betalen.

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

We hebben écht genoten van de avond! “We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!” Nanda Burgerhout Rotterdam – 18 personen Escape Diner
Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat. “Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de escape room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.” Marc Nellen Eindhoven – 70 personen Escape Room op locatie
Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. “We hebben Uitjesbazen ingeschakeld voor het integratiefeest van onze bedrijven. Wij hebben gekozen voor de hilarische spelshow…. niets aan gelogen, dit was hilarisch. Op het laatste moment hadden we een issue met de locatie die we voor ogen hadden, dit is prima en vooral heel snel opgelost door Uitjesbazen.nl. Van collega’s heb ik alleen maar lovende reacties gekregen, het was top geregeld allemaal” Ilse Hermans Weert – 130 personen Quiz Show Deluxe
Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons. “Uitjesbazen komen nu al een paar jaar een escape room op locatie bij ons (Maastricht School of Management – Maastricht University) doen. Het is een superleuke activiteit om met onze nieuwe, internationale masterstudenten te doen! De begeleiding voorafgaande en tijdens de escape room is supergoed geregeld, ze denken met je mee en zijn flexibel, en het is altijd een hoogtepunt van onze introductieweek. Zeker een aanrader!” Nicky de Bie Maastricht – 70 personen Escape Room op locatie

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca– en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Organiseer een bedrijfsuitje in de herfst

Een bedrijfsuitje is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s weer even te zien. Slecht of goed weer, Uitjesbazen staat 7 dagen per week voor jullie paraat. Hopelijk hebben we je voldoende inspiratie kunnen geven voor een geweldige activiteit.

Liever een andere herfstachtige activiteit?

Kies je liever een andere activiteit? Jij kiest de locatie en de activiteit, wij komen naar jullie toe. Heb je een vraag of wens je meer informatie over één van onze activiteiten? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor advies. Hopelijk tot snel! 😉

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte!