fbpx

Bedrijfsuitje herfst

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje herfst

 

Het is herfst. De wind blaast de bladeren van de takken. De dagen worden korter, kouder en natter. De zomer is officieel voorbij. Een gouden seizoen breekt aan. Een tijd waarin alle collega’s terug zijn na een welverdiende zomervakantie. Een tijd waarin wellicht vele nieuwe collega’s zijn gestart.

Kortom, een ideaal moment om met collega’s bij elkaar te komen voor een teambuildingsuitje. Speciaal voor jullie hebben wij onze top vijf meest geboekte uitjes in de herfst op een rijtje gezet.

1. Virtual Escape Room

Alle teambuilding varianten al gehad en op zoek naar iets nieuws? Wij hebben de oplossing. Een Virtual Escape Room. Hoe werkt dit? In teams van ongeveer vijf personen ga je onderling de strijd met elkaar aan. Eén iemand in het team zet de VR-bril op. Deze persoon waant zich in een totaal andere ruimte. Het enige wat diegene voor zich ziet is een oud bureau met daarop.. een bom!

Aan jullie de taak als team om deze bom te ontmantelen. De overige vier teamgenoten hebben de handleiding in handen om de bom te ontmantelen. De tijd tikt. Moet het eerste draadje worden doorgeknipt? Of nee, toch de gele? Er is geen tijd te verliezen.

Er zijn meer dan 500 bommen te ontmantelen. De VR-bril wordt onderling gewisseld. Welk team weet er de meeste te ontmantelen binnen de tijd?! De meest unieke teambuilding game van dit moment, mogelijk op iedere gewenste locatie!

2. Escape Box

Beschikken jullie over stalen zenuwen? En presteren jullie goed onder tijdsdruk? Dan is de Escape box hét bedrijfsuitje voor jullie. Een unieke teambuilding game.

Een box met meerdere uitdagende games. De escape box kan op iedere gewenste locatie geplaatst worden. Altijd onder begeleiding van een spelleider. Leer elkaar kennen in een stressvolle situatie en verdeel onderling de juiste taken. Welk team slaagt erin om te ontsnappen?!

3. Escape the City

Zijn jullie het op kantoor zitten even beu en gaan jullie graag de frisse buitenlucht in? Escape the City is een spannende en uitdagende teambuilding game in de stad. Jullie worden opgewacht door de technische recherche. Er is een moord gepleegd..

Jullie waren aanwezig op het verkeerde moment en de verkeerde plaats. De politie beschouwt jullie als hoofdverdachten en zet alles op alles om jullie achter de tralies te krijgen. Jullie mogen de stad niet verlaten, tenzij jullie de échte dader weten te vinden. Gewapend met een recherchekoffer vol bewijsmateriaal gaan jullie op onderzoek uit.

De koffer zit vol met cryptische aanwijzingen, getuigenschriften en alibi’s. Door middel van onze officiële app-game gaan jullie op zoek naar verschillende checkpoints in de stad. Gaandeweg wordt steeds meer duidelijk over het slachtoffer, het wapen en het motief. Er is geen tijd te verliezen. Weten jullie de moordzaak op te lossen en te ontsnappen uit de stad?!

4. Quizshow Deluxe 2.0

Na veel ervaring met quizzen en vele brainstormsessies zijn wij gekomen tot iets groots: Quiz Show Deluxe 2.0. Deze quiz gaat veel verder dan alleen maar vragen. Speciaal ontwikkeld voor grote groepen. Een quiz die bestaat uit acht diverse rondes, gepresenteerd door twee ervaren presentatoren, strak in pak. Een fotoronde, audioronde, one minute to win it ronde and many more.. De quiz wordt geheel op maat gemaakt.

Al vooraf komen we bij jullie bedrijf langs om de quiz door te nemen én om te filmen. Zo wordt een introductie trailer gemaakt en krijgen bepaalde collega’s een opdracht voorgelegd. Op de avond zelf mag de rest raden of diegene de opdracht wel of niet heeft uitgevoerd.. dit zorgt voor hilarische momenten.

We eindigen in een polonaise met de gehele groep en één winnend team die er vandoor gaat met een grote trofee. Gegarandeerd een geslaagd personeelsuitje!

5. Maffia Gijzeling

Op zoek naar een uniek, teambuilding herfst bedrijfsuitje? Dan zit je met onze Maffia Gijzeling gegarandeerd goed. Een escape room op jullie eigen gewenste locatie, mogelijk voor iedere groepsgrootte.

Collega’s verwachten een ‘saaie’ vergadering in jullie vergaderzaal. Niets is wat het lijkt. Ineens worden jullie overvallen. Een man met bivakmuts neemt jullie mee naar de ruimte. Een escape room op locatie. Dat belooft wat. Al snel blijkt dat jullie zijn gegijzeld door de Italiaanse maffia. Om te ontsnappen moeten jullie 1 miljoen euro cash aan losgeld betalen.

Lukt het jullie om binnen één uur te ontsnappen? Spanning maar ook ontspanning. Samen plezier maken maar ook serieus aan de slag. De escape room op locatie is perfect geschikt als teambuilding activiteit. Wij verzorgen de gehele activiteit. Jullie hoeven zelf niets te regelen. Makkelijk toch?

Hopelijk hebben we je met onze top vijf herfst teamuitjes wat inspiratie kunnen bieden voor een leuke en unieke teamdag. Wij organiseren het uiteraard graag voor jullie. Wil jij graag meer informatie ontvangen over een van onze activiteiten? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij wensen je alvast een sfeervolle herfst toe en wie weet tot snel!

Neem contact op