Escape Dinner

Escape Dinner

Escape room aan tafel - dinerspel. Escape Dinner

Escape Dinner aan tafel

Combineer een etentje en een escape room en je krijgt: Escape Dinner (aan tafel). We ontvangen je in een dorp of een stad naar keuze waar we beginnen met een welkomsdrankje. Wanneer het net gezellig begint te worden blijken jullie ineens onderdeel te zijn van een gloednieuwe game. Een grote kist komt te voorschijn en iedereen wordt in teams ingedeeld. Het Escape Dinner wordt in 2 delen gespeeld tussen de gerechten door of als geheel voor of na een diner. 

 • Niet zo maar wat puzzels, maar echte goede gevarieerde games! 
 • Voor groepen van 8 tot 800 personen
 • Combinatie van breinbrekers, humor, teambuilding en gezelligheid

Dinerspel gebaseerd op escape rooms

Escape Dinner zorgt ervoor dat iedereen op een nieuwe, spannende en leuke manier deelneemt aan het ultieme tafelspel. De variatie aan puzzels is erg groot. Van braille tot morsecodes, van puzzels tot geluidfragmenten. Van makkelijk, tot medium tot moeilijk. Escape Dinner is talloze keren getest, zit daarom ook extreem goed in elkaar en blijkt voor iedere groep geschikt te zijn. Op verschillende manieren kunnen er hints verzameld worden, zodat alles uiteindelijk op te lossen is. De een houdt van wiskunde, de ander van taal, de ander van muziek, de ander van puzzels, en de ander ontfermt zich over een cijferslot. Welk team is inventief, kan goed samenwerken en vindt als eerste de code van de laatste kist…?:)

Lunch – Diner – Italiaanse Pizza’s tijdens Escape Dinner

Wij organiseren het erg graag voor jullie! Al onze passie zit in het maken van de perfecte dinerspellen, dus wanneer jullie pizza’s op locatie willen dan besteden we dit uit aan Mario en Luigi waar we al jaren mee samenwerken. Daarnaast werken we samen met talloze horecagelegenheden verspreid over het land. Vraag ons gerust om meer informatie. Met onze ervaring, creativiteit en enthousiasme zullen we ervoor zorgen dat jullie ‘Escape Dinner’ uiterst geslaagd zal zijn! 

ESCAPE Dinner gelegenheden

Escape Dinner is geschikt voor bedrijfsuitjes, familiedagen, vrijgezellenfeesten en andere groepsuitjes. Groepen groter dan 25 personen ontvangen een offerte op maat. Het is in bijna iedere stad te spelen. Ook in veel dorpen, als er maar een restaurant aanwezig is:). Een ding garanderen we jullie: een leukere manier om gezelligheid te creeëren tijdens een diner is er niet!


Combineer het met een ander cool uitjes en verplicht ons tot 10% korting:)
Bekijk ons uitjes overzicht of kies uit de populairste activiteiten:

 1. Escape Room op eigen locatie
 2. Lipdub maken
 3. Wie is de rat?
 4. Moordspel (Exclusive) voor grote groepen
 5. Gek op Holland
 6. Mannen tegen de vrouwen
 7. Solex huren met een doldwaze solex race!
 8. Party photoshoot
 9. Crazy 88
 10. Mega quiz op maat voor grote groepen

Andere voorbeelden zijn de magic dinner show, poker workshop, hangover, king voetbal of one minute!

Wij bedanken je sowieso voor je interesse in onze uitjes en het bezoeken van onze website. Mochten we iets voor je kunnen betekenen, heb je vragen of suggesties, schroom dan niet om ons te mailen of te bellen. We helpen je graag! De klant is immers baas:)