Moorddiner

Een heerlijk moorddiner met een hapje eten en een wijntje. Wat!? Hoor ik dat goed? Een moordspel aan tafel.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Uitjes » Moorddiner

Hét moorddiner spel

Jullie gaan een meeslepend moorddiner spelen. 1 moord, 10 verdachten. Het is aan jullie groep om te achterhalen wie de moord heeft gepleegd, met welk wapen en wat het motief is. Boek snel het moordspel diner bij Uitjesbazen, dé nummer 1 bedrijfsuitjes en teambuilding activiteiten!

Offerte aanvragenMeer informatie

Moorddiner als teambuilding

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo zorgen we ervoor dat alles goed geregeld is. Het moordspel wordt voor jullie groepsgrootte voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen. Zo kan iedereen genieten van een heerlijk diner. Tussen de gangen door zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt aan jullie voorgelegd. Het speurwerk kan losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze zaak op kunnen lossen. Klinkt goed toch, zo’n moorddiner als bedrijfsuitje of teamuitje?

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Veelgestelde vragen

Kan een moorddiner bij mij thuis georganiseerd worden?

Het moorddiner kan zowel bij een restaurant plaatsvinden als op jouw eigen locatie. Wij denken altijd mee en willen het perfect voor jullie regelen, zodat het helemaal aansluit bij jullie wensen. Onze scenario’s kunnen we overal mee naartoe nemen. Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt.

Wordt het moordspel met diner door jullie verzorgd?

Het moorddiner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende cateringmogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachten of mogen wij dit regelen? Laat het Uitjesbazen gerust weten. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen 0413-302773