Slider

Moorddiner

Je hebt zin in een heerlijk diner. Gezellig tafelen met vrienden, collega’s of familie. Een 3-gangen diner. Wijntje erbij, biertje erbij. Een en al gezelligheid? Dat kan uiteraard. Maar niets is wat het lijkt! Tussen de gangen door komt onze rechercheur op de proppen. En niet voor een parkeerboete. Maar voor een wel heel vreemde moordzaak. Ons moorddiner sleept jullie mee in een verhaal, waarbij de hele groep betrokken is. Het is niet ieder voor zich. Nee. Het wordt in teams gespeeld. Denk goed na, analyseer vreemde scenario’s en probeer de zaak op te lossen, voordat het dessert geserveerd wordt!

  • Professionele rechercheur / uitjesbaas
  • Moordzaak op maat voor jullie groepsaantal. Iedereen is actief betrokken.
  • Heerlijk diner in combinatie met meeslepende activiteit
  • Spannende activiteit waarbij teamwork een vereiste is!
  • Lachen? Ja dat gebeurt zeer zeker!

Meer informatie over dit uitje

Moordspel – het mysterie

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo zorgen we er voor dat alles goed geregeld is. Het moordspel wordt voor jullie groepsgrootte voorbereid. En ook hebben we jullie dinerwensen doorgekregen. Zo kan iedereen genieten van een heerlijk diner. Maar tussen de gangen door zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt aan jullie voorgelegd. Rollen worden verdeeld. En het speurwerk kan losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze zaak op kunnen lossen.

Moorddiner op jouw locatie

Het moorddiner kan zowel bij een restaurant plaatsvinden als op jouw eigen locatie. Wij denken altijd mee en willen het perfect voor jullie regelen, zodat het helemaal aansluit bij jullie wensen. Onze scenario’s kunnen we overal mee naartoe nemen. Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt!


“Als ik ooit iemand zou vermoorden dan zou ik het volgens dit script doen!” aldus rechercheur Carlijn.


Lunch – Diner – Borrel

Het moorddiner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende cateringmogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachte of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Laat jezelf eens lekker gaan!


Leuk dat je interesse hebt! Vul hieronder de gegevens in.
Wij nemen binnen een dag contact met je op!

Heb je al meer informatie? Fijn!
Laat ons zoveel mogelijk weten zodat we een zo passend mogelijk antwoord kunnen opstellen :)


Inclusief lunchInclusief diner

Ik ontvang graag een uitgebreider advies, over bijvoorbeeld beter aansluitende uitjes.