fbpx

Moorddiner

In het moorddiner wordt een moordspel gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Lukt het jullie om de moordenaar op te sporen voordat het toetje geserveerd wordt?

home-huis-usp-uitjesbazen

Moorddiner op locatie
naar keuze

slot-usp-uitjesbazen

Spannendste dinerspel
van Nederland

Home » Uitjes » Moorddiner

Hét spannendste dinerspel

Ervaar nu zelf hét meeslependste dinerspel aan tafel en ga met je collega’s aan de slag tijdens het moorddiner. Case Blüdhaven wordt door de gangen heen voorgeschoteld. Een bloedstollende moordzaak. 1 moordenaar, 10 verdachten. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen. Lukt het jullie om de waarheid boven tafel te krijgen?

*Deze activiteit is ook te boeken zonder lunch, diner of borrel. Voor meer informatie kun je terecht op moordspel aan tafel.

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Speel het moorddiner als bedrijfsuitje

Het kleine stadje Blüdhaven is in rep en roep. Rechercheur Wout Boefs zit met zijn handen in het haar. Oorzaak? De burgemeester is op akelige wijze vermoord. De bewoners beginnen ongeduldig te worden. De moordenaar loopt namelijk nog op vrije voeten rond. Het is tijd voor actie. Jullie worden als extra detectives ingeschakeld om rechercheur Wout Boefs te helpen.

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het moordspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen. Tussen de gangen door zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt aan jullie voorgelegd. Het speurwerk kan losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze moordzaak kunnen oplossen. Klinkt goed als bedrijfsuitje, toch?

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Waar kan het moorddiner georganiseerd worden?

Jij vraagt, wij draaien. Oftewel: Uitjesbazen komt naar jullie toe!

Hebben jullie een restaurant op het oog in bijvoorbeeld Breda, Enschede of Maastricht? Onze begeleider komt graag jullie kant op om aan te schuiven en een bloedstollende moordzaak voor te schotelen. Kortom: welke locatie je ook wenst, voor ons is niks te gek!

2. Kan een moorddiner ook bij mij thuis georganiseerd worden?

Het moorddiner kan zowel bij een restaurant plaatsvinden als op jullie eigen locatie. Wij denken altijd mee en willen het perfect voor jullie regelen, zodat het helemaal aansluit bij jullie wensen. Onze scenario’s kunnen we overal mee naartoe nemen.

Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staan. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het moorddiner steekt uiterst goed in elkaar en is voor iedere groep geschikt.

3. Wordt het moordspel in combinatie met diner door jullie verzorgd?

Wij werken met diverse horecagelegenheden samen door heel Nederland en België. Hierbij verzorgen wij het spel en de horecagelegenheid het eten en/of drinken.

Heb je al zelf een locatie in gedachten of mogen wij dit regelen? Laat het Uitjesbazen gerust weten. Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken. Samen zorgen we ervoor dat jullie activiteit tot in de puntjes wordt verzorgd. 🙂

Recensies moorddiner

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
Moorddiner
33 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Image

”Vorige week heb ik met mijn collega’s het moorddiner gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Jesse Blijleven
Moorddiner
20 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Image

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
Moorddiner
30 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Image

Voor dé kroon op jullie moorddiner!

Offerte aanvragen0413-302773