Moorddiner

Lekker een hapje eten. Wijntje erbij, biertje erbij, én… een moordzaak.

Home » Uitjes » Moorddiner

Moorddiner

Jullie gaan een meeslepend moorddiner spelen. Een moordspel op maat gemaakt voor jullie groep. Iedereen krijgt een rol en wordt actief betrokken.

Dit uitje in coronatijd? Dat kan! We houden rekening met de basisregels en richtlijnen, en organiseren het uitje op 1,5 meter afstand van elkaar. Vragen? Bellen of mailen mag altijd.

Offerte aanvragenMeer informatie

Moordspel diner op maat

Je hebt zin in een heerlijk diner. Gezellig tafelen met vrienden, collega’s of familie. Een 3-gangen diner. Wijntje erbij, biertje erbij. Eén en al gezelligheid? Dat kan uiteraard. Maar niets is wat het lijkt! Tussen de gangen door komt onze rechercheur op de proppen. En niet voor een parkeerboete. Maar voor een wel heel vreemde moordzaak. Ons moorddiner sleept jullie mee in een verhaal, waarbij de hele groep betrokken is. Het is niet ieder voor zich. Je speelt in teams. Denk goed na, analyseer vreemde scenario’s en probeer de zaak op te lossen, voordat het dessert geserveerd wordt!

Voordelen van het moorddiner

  • Professionele rechercheur / uitjesbaas
  • Moordzaak op maat voor jullie groepsaantal. Iedereen is actief betrokken.
  • Heerlijk diner in combinatie met meeslepende activiteit
  • Spannende activiteit waarbij teamwork een vereiste is!
  • Lachen? Ja dat gebeurt zeer zeker!

Moorddiner bedrijfsuitje of teamuitje

Hoe gaat zo’n bedrijfsuitje of teamuitje? In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo zorgen we er voor dat alles goed geregeld is. Het moordspel wordt voor jullie groepsgrootte voorbereid. En ook hebben we jullie dinerwensen doorgekregen. Zo kan iedereen genieten van een heerlijk diner. Maar tussen de gangen door zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt aan jullie voorgelegd. Rollen worden verdeeld. En het speurwerk kan losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze zaak op kunnen lossen. Klinkt goed toch, zo’n Moorddiner bedrijfsuitje of Moorddiner teamuitje?

Nog meer informatie over het Moorddiner

Moorddiner op jouw locatie

Het moorddiner kan zowel bij een restaurant plaatsvinden als op jouw eigen locatie. Wij denken altijd mee en willen het perfect voor jullie regelen, zodat het helemaal aansluit bij jullie wensen. Onze scenario’s kunnen we overal mee naartoe nemen. Het belangrijkste is dat het een gezellige, ongedwongen avond wordt waar lachen en een beetje spanning centraal staat. Teamwork is van groot belang en opletten is een vereiste. Het spel steekt uiterst goed in elkaar en is voor bijna iedere doelgroep geschikt!

Lunch – Diner – Borrel – Bedrijfsuitje

Het moorddiner kan plaatsvinden tijdens een lunch, diner of op een eigen locatie met verschillende cateringmogelijkheden. Heb je zelf een locatie in gedachten of mogen wij dit regelen? Laat het ons gerust weten!

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.