fbpx

Moorddiner

In het Moorddiner wordt een moordspel gecombineerd met een lunch, diner of borrel. Lukt het jullie om de moordenaar op te sporen voordat het toetje geserveerd wordt?

home-huis-usp-uitjesbazen

Moorddiner op locatie naar keuze

slot-usp-uitjesbazen

Spannendste dinerspel van Nederland

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Uitjes » Moorddiner

Hét spannendste dinerspel

Ervaar nu zelf hét meeslependste dinerspel aan tafel en ga met je collega’s aan de slag tijdens het moorddiner. Case Blüdhaven wordt door de gangen heen voorgeschoteld. Een bloedstollende moordzaak. 1 moordenaar, 10 verdachten. Aan jullie de taak om de moordenaar, het moordwapen en het motief te achterhalen. Lukt het jullie om de waarheid boven tafel te krijgen?

Offerte aanvragenMeer informatie

Bekijk de trailer

Hoe gaat het in zijn werk?

Op locatie naar keuze zit je lekker te tafelen met collega’s. Drankjes worden besteld. De menukaart wordt overhandigd. Iedereen heeft een gezellige tijd, de stemming is overheerlijk. Plots verschijnt er een koffer op tafel. Een koffer vol bewijsmateriaal. In teams van 5 á 6 personen kruipen jullie in de huid van échte detectives. Tussen de gangen door moeten jullie Case Blüdhaven oplossen. Rechercheur Wout Boefs heeft dringend jullie hulp nodig. Open de koffer met attributen, analyseer de onopgeloste moordzaak en spoor de moordenaar op. De tijd tikt langzaam door, terwijl het dessert op jullie staat te wachten..

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het moordspel perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen. Tussen de gangen door zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. De mysterieuze moordzaak wordt aan jullie voorgelegd. Het speurwerk kan losbarsten. Wij zijn benieuwd of jullie deze moordzaak kunnen oplossen. Klinkt goed, toch?

Recensies Moorddiner

Een diner om voor te moorden!

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

”Vorige week heb ik met mijn collega’s het moorddiner gespeeld. Iedereen was erg enthousiast, het was een ontzettend leuk spel met uitgebreide bewijsstukken! Het spel zat goed in elkaar en iedereen begreep het.”

Ministerie van Buitenlandse Zaken
Jesse Blijleven
20 personen
Bedrijfsuitje Den Haag

Image

”Op 26/01 hebben ik, samen met mijn team, deelgenomen aan het moordspel. Het was een succes!”

Stichting BOOR
Lotte van Leeuwen
30 personen
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Stichting BOOR | Uitjesbazen

Onze tip:

Je boekt het Moorddiner altijd op locatie naar keuze. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN Tim, DÉ SPECIALIST IN escape games!

Offerte aanvragen0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie Moorddiner!

Offerte aanvragen0413-302773