fbpx

Introductie activiteiten

Al sinds jaar en dag organiseert Uitjesbazen een breed scala aan introductie activiteiten voor het voortgezet onderwijs, MBO’s, HBO’s en Universiteiten. Daarom hebben wij speciaal voor jullie dé leukste activiteiten voor de introductiedagen op een rijtje gezet. Stel eventuele vragen gerust aan onze Introductiebaas Tim. Hij staat al met smart op jullie telefoontje of mailtje te wachten. 😉

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

Dé leukste introductie activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grote groepen en klassen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Introductie activiteiten

Elkaar leren kennen door teambuilding

Communiceren, samenwerken, het ijs breken, vrienden maken voor het leven. Onze activiteiten staan voor plezier, enthousiasme en teambuilding. Top teambuilding om precies te zijn. Oftewel: leer elkaar kennen door het spelen van leuke spellen. En dat natuurlijk met humor en een kleine knipoog. Welke introductie activiteiten wij aanraden? Uit ervaring kunnen we zeggen dat onze escape games, stadsspellen en quizzen ongetwijfeld in de smaak zullen vallen.

Escape game

Tip: Escape Room op locatie

In onze Escape Room op locatie worden studenten overvallen door de Italiaanse maffia. Aan jullie de taak om binnen 1 uur te ontsnappen. Deze activiteit is ideaal om elkaar beter te leren kennen. Wie neemt de leiding? Wie blijft rustig en behoudt het overzicht? Werk samen, communiceer en probeer op tijd te snappen van de Italiaanse maffia.

Escape Room op locatie

Escape room op locatie - Escape room grote groep | Uitjesbazen

Stadsspel

Tip: Wie is de Rat?

Geïnspireerd door het tv-programma ‘Wie is de Mol’ gaan jullie in teams aan de slag met het oplossen van dé leukste raadsels en puzzels. Er is alleen een kleine maar… De Rat. Probeer zoveel mogelijk punten voor de opdrachten te scoren, terwijl je tegelijkertijd de Rat in jullie team probeert op te sporen. Lukt het jullie om de Rat te ontmaskeren?

Wie is de Rat

Wie is de Rat - Wie is de Mol spel op locatie

Quiz

Tip: Pubquiz op locatie

In het programma van de introductiedagen kan een Pubquiz natuurlijk niet ontbreken. Gepersonaliseerd of pre-made, onze Pubquiz is afwisselend, gezellig en uitdagend voor iedereen. Wie weet zichzelf te kronen tot Pubquiz-Koning van de klas?

Onze tip: stuur vragen over jullie middelbare school, hogeschool of universiteit in. Op deze manier kunnen studenten op een leuke manier kennismaken met jullie organisatie!

Pubquiz op locatie

Image

Stel eventuele vragen gerust aan Tim

Als Introductiebaas is Tim een schoolvoorbeeld voor iedereen. Door gericht te luisteren, zorgt hij ervoor dat het jullie introductiedag aan niks zal ontbreken. Zo regelt én coördineert hij alles voor jullie event. Geef een gil of toets het telefoonnummer van Uitjesbazen in… Tim heeft in zijn agenda INTRODUCTIE ACTIVITEITEN al met hoofdletters geschreven!

Ps. natuurlijk fungeren onze activiteiten ook perfect als schooluitje of klassenuitje.

Bekijk al onze introductie activiteiten 0413-302773

Tim | Uitjesbazen

Een prachtig programma voor jullie introductiedag

Niet alleen scoren de bovengenoemde spellen goed bij studenten, ook andere introductie activiteiten bevelen wij van harte aan. Escape the Mask: de bomkoffer, Virtual Reality Teambuilding, Crazy 88… De mogelijkheden voor jullie introductiedag(en) zijn eindeloos. Ga daarom vrijblijvend het gesprek aan met Uitjesbazen voor advies op maat. Gezamenlijk stellen we een prachtig programma op voor jullie introductiedag(en). Samen zorgen we ervoor dat studenten elkaar, de stad én de opleiding leren kennen!

Voor dé kroon op jullie introductie activiteiten!

Offerte aanvragen 0413-302773