Uitje aanvragen
Dé leukste introductie activiteiten
Dé leukste introductie activiteiten
Ideaal voor grote groepen en klassen
Ideaal voor grote groepen en klassen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Elkaar leren kennen door teambuilding

Communicerensamenwerken, het ijs breken, vrienden maken voor het leven. Onze activiteiten staan voor plezierenthousiasme en teambuilding. Top teambuilding om precies te zijn. Oftewel: leer elkaar kennen door het spelen van leuke spellen. En dat natuurlijk met humor en een kleine knipoog.

Welke introductie activiteiten wij aanraden?

Uit ervaring kunnen we zeggen dat onze escape games, quizzen en stadsspellen ongetwijfeld in de smaak zullen vallen.

Escape game

Tip: Escape room op locatie

In onze escape room op locatie worden studenten overvallen door de Italiaanse maffia. Aan jullie de taak om binnen 1 uur te ontsnappen. Deze activiteit is ideaal om elkaar beter te leren kennen. Wie neemt de leiding? Wie blijft rustig en behoudt het overzicht? Werk samen, communiceer en probeer op tijd te snappen van de Italiaanse maffia.

Escape room op locatie
Escape room op locatie - De Maffia Gijzeling | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Afdelingsuitje - Teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit
Wie is de Rat | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Afdelingsuitje - Teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit

Stadsspel

Tip: Wie is de Rat?

Geïnspireerd door het tv-programma ‘Wie is de Mol’ gaan jullie in teams aan de slag met het oplossen van dé leukste raadsels en puzzels. Er is alleen een kleine maar… De Rat. Probeer zoveel mogelijk punten voor de opdrachten te scoren, terwijl je tegelijkertijd de Rat in jullie team probeert op te sporen. Lukt het jullie om de Rat te ontmaskeren?

Quiz

Tip: Pubquiz op locatie

In het programma van de introductiedagen kan een Pubquiz natuurlijk niet ontbreken. Gepersonaliseerd of pre-made, onze Pubquiz is afwisselend, gezellig en uitdagend voor iedereen. Wie weet zichzelf te kronen tot Pubquiz-Koning van de klas?

Onze tip: stuur vragen over jullie middelbare school, hogeschool of universiteit in. Op deze manier kunnen studenten op een leuke manier kennismaken met jullie organisatie!

PubQuiz op locatie
PubQuiz op locatie | Uitjesbazen | Bedrijfsuitje - Teamuitje - Afdelingsuitje - Teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit

Stel eventuele vragen gerust aan Tim

Als Introductiebaas is Tim een schoolvoorbeeld voor iedereen. Door gericht te luisteren, zorgt hij ervoor dat het jullie introductiedag aan niks zal ontbreken. Zo regelt én coördineert hij alles voor jullie event. Geef een gil of toets het telefoonnummer van Uitjesbazen in… Tim heeft in zijn agenda INTRODUCTIE ACTIVITEITEN al met hoofdletters geschreven. PS. Natuurlijk fungeren onze activiteiten ook perfect als schooluitje of klassenuitje.

Bel met Tim, specialist in introductieuitjes: 0413 302 773

Bekijk al onze introductie activiteiten Neem contact op

Een prachtig programma voor jullie introductiedag

Niet alleen scoren de bovengenoemde spellen goed bij studenten, ook andere introductie activiteiten bevelen wij van harte aan. Escape the Mask: de bomkofferVirtual Reality TeambuildingCrazy 88… De mogelijkheden voor jullie introductiedag(en) zijn eindeloos. Ga daarom vrijblijvend het gesprek aan met Uitjesbazen voor advies op maat. Gezamenlijk stellen we een prachtig programma op voor jullie introductiedag(en). Samen zorgen we ervoor dat studenten elkaar, de stad én de opleiding leren kennen!

Voor de kroon op jullie introductie activiteiten!

Ja, ik wil nu een gratis offerte