Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★
300+ Google beoordelingen: 4,8 ★★★★★

Top 5 zomerse bedrijfsuitjes

Code oranje: de zomer is in het land. Oftewel: hét ideale moment om even te ontspannen met je collega’s. Zijn jullie nog op zoek naar een leuke activiteit voor in de zomer? Wij zetten graag onze top 5 zomerse bedrijfsuitjes voor je op een rijtje.

1. Crazy 88 Deluxe

Dé gekste doe- en denkopdrachten in een stad naar keuze? Check. Heerlijk in de buitenlucht? Check. Te combineren met een lunchdiner of borrel op het terras? Check. Crazy 88 Deluxe is hét perfecte bedrijfsuitje in de zomer. Voer met je team unieke opdrachten uit. De ene nog origineler en creatiever dan de andere. Durf jij dit bedrijfsuitje aan? Kies dan voor Crazy 88 Deluxe!

2. Wie is de Rat

Ervaar hét verraderlijkste stadsspel van Nederland nu zelf met Wie is de Rat. In de ultieme – Wie is de Mol – ervaring kun jij géén teamgenoot meer vertrouwen. Wie saboteert de boel? Wie is juist wel te vertrouwen? Scoor de meeste punten, ontmasker de Rat en ga naar huis met de Wie is de Rat Trofee. Denk jij de Rat te ontmaskeren?

3. The Highland Games

In de zomer kies je natuurlijk voor een sportief bedrijfsuitje. The Highland Games is dan bij uitstek geschikt om te spelen. Verschillende Schotse spellen, zoals touwtrekken en vrachtwagenband rollen. Teamspirit in combinatie met een Schotse kilt, want jullie moeten het niet te warm krijgen natuurlijk. Wij weten het al, jullie ook? 😉

4. VR Teambuilding

Een bedrijfsuitje in een horecagelegenheid als het weer iets minder is. Virtual Reality moet dan op jullie lijstje staan. Gelukkig voor jullie biedt Uitjesbazen dé meest unieke teambuilding game van dit moment: VR Teambuilding. Zet die VR bril maar op en probeer samen met je team de VR bommen te ontmantelen. Hebben jullie standvastige handen?

5. The Mask

The Mask is waiting… Jullie krijgen een koffer voor je op tafel gelegd. Een Escape Box om precies te zien. Een tikkend geluid is te horen. De Escape Box blijkt een bomkoffer te zijn! De tijd staat ingesteld op 1 uur. Aan jullie de taak om de raadsels en puzzels op te lossen voordat het te laat is. Weten jullie The Mask te verslaan of gaan jullie glorieus ten onder?

Reviews van Uitjesbazen

Een greep uit onze 300 Google reviews: 4,8/5 ★★★★★

Wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. “Wij hebben met de afdeling Crazy 88 gedaan in Den Haag en wat hebben wij ontzettend gelachen echt een aanrader. Alles was goed geregeld met Uitjesbazen, de communicatie, de afspraken, en op locatie ook alles goed verzorgt, wil je je collega’s op een andere manier leren kennen dan is Crazy 88 echt het ultieme uitje. Je moet wel bij sommige opdrachten even de knop omzetten, maar dan kom je juist niet meer bij van het lachen.” Wilko Brederveld Den Haag – 24 personen Crazy 88 Deluxe
En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. “Wat een fantastische avond hebben wij gehad met ons popkoor! We waren met 30 leden, die in groepjes van 6 op. Pad gingen. Via een app die je moest downloaden werd er random een rat aangewezen. En kreeg het team allerlei leuke opdrachten. Dit leidde soms echt tot hilarische taferelen. Het was zeer professioneel opgezet. De organisatie zorgde zelfs voor een prijs voor het beste team, maar ook voor de beste rat. Al met al was het een zeer geslaagd vriendenuitje! Ik ga zeker andere uitjes uitproberen!” Astrid Matthijsse Helmond – 31 personen Wie is de Rat?
We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar. “We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….” Kam Chan Rotterdam – 60 personen Escape the City
We kregen echt een uitje op maat. Fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. “Ontzettend leuk teamuitje voor 80 man georganiseerd door Uitjesbazen. Wij deden het Wie is de Rat spel en het steeg uit boven onze verwachtingen! Voorafgaand heb ik erg fijn contact gehad met Tim, hij was altijd bereikbaar en erg flexibel in de organisatie. We kregen echt een uitje op maat. Ook de mannen die overdag het spel organiseerden waren erg enthousiast, de prijsuitreiking was een succes. Ik zou dit zeker aanbevelen aan anderen.” Tara Boute Amsterdam – 80 personen Wie is de Rat?
Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. “Met 15+ collega’s een hele leuke middag gehad in Utrecht centrum. Communicatie en de dag zelf was goed geregeld! De opdrachten zijn uitdagend, maar heel leuk 🙂 Voor teams en bedrijven die een leuke dag willen en de teambuilding willen versterken zou ik Crazy 88 zeker aanraden!” Elaha Amin Utrecht – 16 personen Crazy 88 Deluxe

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Je bent er bijna uit, maar je hebt nog enkele vragen over de invulling van jullie uitje. Stel je vragen gerust via ons contactformulier, zodat wij vrijblijvend mee kunnen denken.

Wil je bijvoorbeeld een van onze activiteiten laten personaliseren? Kijk, dat is pas écht leuk en origineel. Wil je het bedrijfsuitje combineren met een lunchdiner of borrel? Uitjesbazen werkt in heel Nederland en België samen met talloze horeca– en eventlocaties. Ook handig wanneer je nog geen locatie op het oog hebt. Kortom: gezamenlijk stemmen we het bedrijfsuitje compleet af op jullie wensen.

Bel direct met een van onze kantoorbazen: 0413 302 773

Neem contact op

Organiseer een bedrijfsuitje in de zomer

Een bedrijfsuitje in de zomer is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s voor óf na de vakantie even te zien. Slecht of goed weer, Uitjesbazen staat 7 dagen per week voor jullie paraat. Hopelijk hebben we je voldoende inspiratie kunnen geven voor een geweldige zomerse activiteit.

Liever een andere zomerse activiteit?

Kies je liever een andere activiteit? Jij kiest de locatie en de activiteit, wij komen naar jullie toe. Heb je een vraag of wens je meer informatie over één van onze activiteiten? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor een zomers advies. Hopelijk tot snel! 😉

Voor de kroon op jullie zomerse bedrijfsuitje!

Ja, ik wil nu een gratis offerte