fbpx

Bedrijfsuitje zomer

Zonnebrand? Check. Zonnebril? Check. Een heerlijke zonnetje? Check. Kortom: de hoogte tijd voor een zomers bedrijfsuitje!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ zomerse bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje zomer

Top 5 zomerse bedrijfsuitjes

Code oranje: de zomer is in het land. Oftewel: hét ideale moment om even te ontspannen met je collega’s. Zijn jullie nog op zoek naar een leuke activiteit voor in de zomer? Wij zetten graag onze top 5 zomerse bedrijfsuitjes voor je op rij.

1. Crazy 88 Deluxe

Dé vetste doe- en denkopdrachten in een stad naar keuze? Check. Heerlijk in de buitenlucht? Check. Te combineren met een lunch, diner of borrel op het terras? Check. Crazy 88 Deluxe is hét perfecte bedrijfsuitje in de zomer. Voer met je team unieke opdrachten uit. De ene nog origineler en creatiever dan de andere. Durf jij dit bedrijfsuitje aan? Kies dan voor Crazy 88 Deluxe!

Offerte aanvragenMeer informatie

2. Wie is de Rat

Ervaar hét verraderlijkste stadsspel van Nederland nu zelf met Wie is de Rat. In de ultieme – Wie is de Mol – ervaring kun jij géén teamgenoot meer vertrouwen. Wie saboteert de boel? Wie is juist wel te vertrouwen? Scoor de meeste punten, ontmasker de Rat en ga naar huis met de Wie is de Rat Trofee. Denk jij de Rat te ontmaskeren?

Offerte aanvragenMeer informatie

3. The Highland Games

In de zomer kies je natuurlijk voor een sportief bedrijfsuitje. The Highland Games zijn dan bij uitstek geschikt om te spelen. Verschillende Schotse spellen, zoals touwtrekken en vrachtwagenband rollen. Teamspirit in combinatie met een Schotse kilt, want jullie moeten het niet te warm krijgen natuurlijk. 😉

Wij weten het al, jullie ook?

Offerte aanvragenMeer informatie

4. VR Teambuilding

Een bedrijfsuitje in een horecagelegenheid als het weer iets minder is. Virtual Reality moet dan op jullie lijstje staan. En gelukkig voor jullie biedt Uitjesbazen dé meest unieke teambuilding game van dit moment: VR Teambuilding. Zet die VR bril maar op en probeer samen met je team de VR bommen te ontmantelen. Hebben jullie standvastige handen?

Offerte aanvragenMeer informatie

5. The Mask

The Mask is waiting.. Jullie krijgen een koffer voor je op tafel gelegd. Een Escape Box om precies te zien. Een tikkend geluid is te horen. De Escape Box blijkt een bomkoffer te zijn! De tijd staat ingesteld op 1 uur. Aan jullie de taak om de raadsels en puzzels op te lossen voordat het te laat is. Weten jullie The Mask te verslaan of gaan jullie glorieus ten onder?

Offerte aanvragenMeer informatie

Liever een andere zomerse activiteit?

Kies je liever een andere activiteit? Geen probleem. Jij kiest de locatie en de activiteit, wij komen naar jullie toe. Slecht weer of goed weer, Uitjesbazen staat 7 dagen per week voor jullie paraat. Bekijk gerust de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje binnen of buiten. Ongetwijfeld dat jullie dé ideale zomerse activiteit bij Uitjesbazen boeken!

Recensies

Wat zijn we toch trots op onze recensies!

”Hoi Tim! Ik wil je even laten weten dat we een superleuke middag hebben gehad gisteren in Zwolle! Bedankt hiervoor. En ook alle lof voor Matton. Enthousiaste en vriendelijke man die alle geduld had voor ons. Mochten we weer eens een uitje willen organiseren, dan weten we je te vinden!”

Univé
Hennie Poortinga
150 personen
Wie is de Rat

Image

‘Wij hebben een leuke dag gehad. Bedankt voor de goed georganiseerde activiteit.’

Raad voor de Kinderbescherming te Groningen
Anniek Heeres
90 personen
Crazy 88

Image

“Er is zoveel mogelijk met Virtual Reality! Dit maakt het extra leuk om te ontdekken samen met je collega’s. Het leukste vond ik de samenwerking waar we als een team een bom moesten ontmantelen.”

Amsterdam UMC
Marjolijn Prijs
190 personen
VR Teambuilding

Image

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner

Image

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie

Image

Onze tip:

Combineer een zomers bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie bedrijfsuitje!

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Organiseer een bedrijfsuitje in de zomer

IN DE STAD, BIJ EEN HORECAGELEGENHEID OF GEWOON OP KANTOOR

Een bedrijfsuitje in de zomer is dé perfecte gelegenheid om al je collega’s voor óf na de vakantie even te zien. Hopelijk hebben we je voldoende inspiratie kunnen geven voor een geweldige zomerse activiteit. Heb je een vraag of wens je meer informatie over één van onze activiteiten? We helpen je graag. Neem gerust contact met ons op voor een zomers advies. Hopelijk tot snel! 😉

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Bekijk al onze bedrijfsuitjesPassend advies