fbpx

Bedrijfsuitje

Ben je met jouw collega’s op zoek naar een leuk, origineel bedrijfsuitje? Met een uitgebreid repertoire van 25+ activiteiten neemt Uitjesbazen graag de organisatie van jullie personeelsuitje uit handen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje

Altijd op locatie naar keuze

In de straten van een zelfgekozen stadscentrum, een gereserveerde ruimte in een populaire horecagelegenheid of gewoon op kantoor. Op locatie naar keuze verzorgen onze spelleiders de gewenste activiteit. En dat in heel Nederland en België. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor ons is niks te gek. Zet bijvoorbeeld een stad op stelten in Wie is de Rat, speel een spannend Moorddiner bij een sfeervol restaurant of ervaar een interactieve Pubquiz in de bedrijfskantine.

Van Amsterdam tot Den Bosch en van Utrecht tot Maastricht. Uitjesbazen komt naar jullie toe voor de organisatie van het bedrijfsuitje. Samen zorgen we voor een unieke en bijzondere activiteit. 🙂

Bedrijfsuitje - Bedrijfsuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk bedrijfsuitje?

Van actieve stadsspellen tot spannende Escape Rooms. Met een breed repertoire van 25+ activiteiten bieden wij voor ieder gezelschap en iedere groepsgrootte wat wils. Wat jullie voorkeur ook heeft, wij helpen jullie van A tot Z.

Heb je nog geen idee welk bedrijfsuitje leuk is? Wil je meer tips en inspiratie voor jullie activiteit? In onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes” lichten wij onze populaire activiteiten verder uit. Neem gerust een kijkje en laat je verrassen door het overweldigende aanbod. Aldus wijzelf. 😉

2. Waarom is een bedrijfsuitje belangrijk?

Als evenementenbureau hebben wij méér dan 10 jaar ervaring in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij weten daarom als geen ander waarom een bedrijfsuitje heel belangrijk is. Zo draagt een bedrijfsuitje enorm bij aan teambuilding. Ofwel: het verkrijgen van een sterkere band met je collega’s. Bij al onze activiteiten staan daarom samenwerking en communicatie centraal. Uiteraard met een kleine knipoog. 😉

3. Vanaf hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren?

Je kunt bij Uitjesbazen al terecht voor een bedrijfsuitje vanaf 5 personen. Wel is dit afhankelijk van de activiteit die jullie willen boeken. Zo zijn onze stadsspellen bijvoorbeeld beschikbaar vanaf 5 personen. Voor onze quizzen en spelshows geldt veelal een minimum aantal van 15 personen.

Klik gerust door op één van onze activiteiten. Je vindt vervolgens meer informatie omtrent het uitje, waaronder het minimum aantal personen.

4. Hoeveel kost een bedrijfsuitje?

De kosten van een bedrijfsuitje zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Normaliter bieden wij onze activiteiten aan vanaf €29,50 per persoon, exclusief BTW. Hoe groter de groep, hoe meer korting wij kunnen bieden.

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

5. Waarom zou ik een bedrijfsuitje boeken bij Uitjesbazen?

Zoals benoemd vind je bij ons een uitgebreid repertoire van activiteiten voor zowel grote als kleine groepen. Wij denken bovendien graag nét dat ene stapje meer met jullie mee. Het personaliseren van events is dan ook een aspect waar Uitjesbazen in uitblinkt.

Verder gaan wij continu het gesprek met onze klanten aan voor het verbeteren van onze uitjes. Hierdoor weten wij ons aanbod perfect af te stemmen op jullie wensen. Kortom: gegarandeerd vermaak én kwaliteit voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Reviews van Uitjesbazen

Leuk, origineel en enthousiast. Wij zouden het wel weten voor jullie bedrijfsuitje. 😉

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

“Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd online uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd”

DHL
Regine van den Bosch
27 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - DHL | Uitjesbazen

”Ik vond de quiz erg leuk en goed georganiseerd. Leuk dat er ook persoonlijke elementen aan toegevoegd konden worden. Succes met jullie bedrijf. We vonden het echt superleuk!”

Amsterdam UMC
Erika Jongsma
37 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Amsterdam UMC | Uitjesbazen

“Nadat de organisatie waarmee we in eerste instantie contact hadden voor ons uitje, opeens niets meer van zich lieten horen moesten we 3 weken van tevoren snel op zoek naar iets nieuws. Back office van Uitjesbazen was zeer flexibel, dacht mee over alternatieve locaties en reageerde snel om alsnog alles ruim op tijd geregeld te krijgen voor ons moorddiner.”

Theater PePijn
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Theater PePijn | Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773