fbpx

Teamuitje

Kies met je collega’s voor een hilarisch teamuitje. Bij Uitjesbazen vind je 25+ teamuitjes voor kleine en grote groepen.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ leuke teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teamuitje

Altijd op locatie naar keuze

Van Amsterdam tot Eindhoven en van Maastricht tot Groningen. Uitjesbazen organiseert jullie teamuitje van A tot Z. En altijd op locatie naar keuze. Speel bijvoorbeeld met Wie is de Rat een interactief stadsspel in het centrum van Utrecht, bouw jullie kantoor om tot een heuse Escape Room in Breda of reserveer een zelfgekozen horecagelegenheid in Rotterdam voor het Moorddiner. De keuze is reuze.

Enthousiasme, creativiteit en kwaliteit staan bij de organisatie van onze uitjes centraal. Kortom: wij regelen voor jullie een unieke en spectaculaire activiteit. Neem gerust contact op met één van onze salesbazen voor passend advies. In overleg wordt altijd een uitje georganiseerd dat volledig past bij jullie team.

Teamuitje - Teamuitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Wat is een leuk teamuitje?

Wij zijn natuurlijk ontzettend bevooroordeeld als evenementenbureau. Zo vinden wij al onze teamuitjes geweldig. Wel geven we jullie graag een duwtje in de goede richting voor jullie uitje. Zo vind je in onze blog “Top 10 bedrijfsuitjes en teamuitjes” een overzicht van onze populairste activiteiten.

Ken je nog enige twijfels? Weet je niet zeker welk teamuitje bij jullie groep past? Geef ons gerust een belletje en laat onze medewerkers met je meedenken. Samen komen we er wel uit. 😉

2. Waarom is een teamuitje belangrijk?

Tijdens een teamuitje bouw je een goede band met elkaar op. Ofwel: je stimuleert teambuilding met je collega’s.

Bovendien is het natuurlijk leuk om je collega’s een keertje op een andere manier te zien. 😉

3. Vanaf hoeveel personen kan ik een teamuitje bij jullie organiseren?

Je kunt bij Uitjesbazen al terecht voor een teamuitje vanaf 5 personen. Wel is dit afhankelijk van de activiteit die jullie willen boeken. Zo zijn onze stadsspellen bijvoorbeeld beschikbaar vanaf 5 personen. Voor onze quizzen en spelshows geldt veelal een minimum aantal van 15 personen.

Klik gerust door op één van onze activiteiten. Je vindt vervolgens meer informatie omtrent het uitje, waaronder het minimum aantal personen.

Reviews van Uitjesbazen

Deze toppers hebben een hilarische tijd gehad tijdens hun teamuitje. 🙂

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Teamuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Teamuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“Onze collega’s hebben genoten van de pub quiz. Velen positieve reacties hebben we mogen ontvangen. Pluspunten voor presentatrice Evelien, kei goed gedaan! 😀”

Dura Vermeer Bouw Zuid BV
Anne Hurkmans
29 personen
Pubquiz op locatie
Teamuitje Den Bosch

Bedrijfsuitje Den Bosch - Dura Vermeer | Uitjesbazen

“We hebben gisteren de game gespeeld en deze viel erg in de smaak! Ik ga deze dan ook opnemen in mijn bericht aan heel kantoor over jullie teamactiviteiten.”

NautaDutilh N.V.
Simone van den Heuvel
30 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teamuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - NautaDutilh | Uitjesbazen

”Hartelijk dank voor het organiseren! We hebben gelachen en ik heb hele positieve reacties ontvangen. Ik ontvang graag de foto’s en filmpjes nog zodat we hier in de toekomst nog eens om kunnen lachen.”

Rabobank
Irene Keller
60 personen
Crazy 88 Deluxe
Teamuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie teamuitje!

Combineer jullie teamuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie en ideeën voor jullie teamuitje

Je bent er nog niet uit. Dat snappen we maar al te goed. Er is namelijk genoeg te doen voor jullie teamuitje. Hieronder vind je daarom verschillende type uitjes. Ideaal ter inspiratie voor jullie teamuitje. Doe er gerust je voordeel mee. 😉

Voor dé kroon op jullie teamuitje!

Offerte aanvragen 0413-302773