Teamuitje Leiden

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele bedrijfsuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Leiden!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Teamuitje » Teamuitje in de stad » Teamuitje Leiden

Teamuitje in Leiden

Zo, ben jij op zoek naar een gezellig teamuitje in Leiden? Gelukkig kunnen onze getalenteerde Uitjesbazen jou daarmee helpen. Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Leiden is een prachtige en vooral gezellige locatie voor onze uitjes. Dus ga met je vrienden, familie of collega’s op pad en wandel langs de prachtige grachten van Leiden tijdens een tof teamuitje. Daarnaast kun je misschien het Singelpark ontdekken tijdens een spannende city game. Kortom, niks is te uitbundig en alles kan. Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Leiden zijn: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Teamuitje Leiden

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Teamuitje Leiden

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Teamuitje Leiden

Wij zetten dé kroon op jullie teamuitje in Leiden!

Offerte aanvragen 0413-302773