fbpx

Teambuilding op locatie

Een teambuilding activiteit op locatie naar keuze. Jij vraagt, wij draaien.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ teambuilding activiteiten

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Teambuilding » Teambuilding op locatie

Altijd op (eigen) locatie naar keuze

Willen jullie de Highland Games spelen bij de lokale voetbalvereniging? Een leuke Pubquiz in een restaurant naar keuze? Het kan ons niet gek genoeg. Kies zelf de locatie waar jullie het teambuilding uitje willen houden en wij komen gewoon naar jullie toe. Makkelijker wordt het niet, leuker wel. 😉

Dus, wat gaan jullie doen? Misschien een Moorddiner bij een eventlocatie of De Maffia Gijzeling, waarbij er een heuse Escape Room wordt opgebouwd op jullie locatie? Wat en waar je ook kiest, Uitjesbazen komt naar je toe en zorgt ervoor dat dit een uitje wordt dat niemand snel vergeet. Beloofd.

PS. Wij houden van het personaliseren van uitjes.

Teambuilding activiteiten - uitjes | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Hoe werkt een teambuilding activiteit op locatie?

Eigenlijk is het allemaal best simpel. Jullie kiezen het uitje dat je wil spelen, wanneer je dat uitje wil spelen en waar je het uitje wil spelen. Jij hebt dus veel inbreng in jullie teambuilding activiteit. En dat zou ook zo moeten zijn, vinden wij.

Als de grote dag daar is, verzamelen we allemaal op de locatie die jullie hebben gekozen. Daar leggen onze Uitjesbazen de activiteit haarfijn aan jullie uit, zodat iedereen het zonder moeite kan spelen.

2. Met hoeveel personen kan teambuilding op locatie worden gedaan?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zo denken wij erover. Maar de locatie moet natuurlijk wel groot genoeg zijn om jullie allemaal kwijt te kunnen. Zolang jullie allemaal in één ruimte (of sportveld, of weiland, of kantoor) passen, kan het ons niet gek genoeg.

3. Welke activiteiten kan ik boeken voor teambuilding op locatie?

De keuze is reuze. Dat vinden we zelf, in ieder geval. Bekijk zeker alle uitjes en pas de filtering aan naar jouw wensen. Zo krijg jij een duidelijk overzicht van wat de opties zijn. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op.

Een overzicht van onze populaire teambuilding activiteiten vind je in de blog: Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes. Ideaal ter inspiratie en het verkrijgen van de nodige ideeën voor jullie teambuilding activiteit.

 

 

Reviews van Uitjesbazen

Wij snappen wel dat iedereen voor een teambuilding activiteit op locatie naar keuze gaat. 😉

“Vorige week hebben wij met 70 medewerkers genoten van de Escape Room op locatie. Een erg leuk, meeslepend verhaal waar teamwork en out-of-the-box denken centraal staat om te winnen. Complimenten aan Uitjesbazen voor de duidelijke communicatie en meedenken voorafgaand de activiteit. Tevens onze complimenten aan de begeleiders op locatie. Leuke enthousiasten begeleiders met kennis van zaken.”

PHC Tailored telecom & IT
Marc Nellen
70 personen

Escape Room op locatie
Teambuilding Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - PHC | Uitjesbazen

“VR op locatie heeft een ontzettend leuke VR-activiteit georganiseerd bij ons op kantoor voor onze afdeling van 50 mensen. Erg leuk om te zien dat iedereen fanatiek was en opging in het spel. Communicatie/ afstemming verliep heel soepel.”

Just Eat Takeaway.com
Pieter Bot
50 personen
VR Teambuilding
Teambuilding Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - Just Eat Takeaway | Uitjesbazen

Wij hebben met ons team een ontzettend leuke en gezellige avond mogen beleven met de ‘Gek op Holland Quiz’ en onze host Nina. De communicatie met Uitjesbazen was prima, goed bereikbaar en snelle reacties. De quiz op zich bevatte originele opdrachten, was makkelijk te spelen met de Uitjesbazen App en de interactie met de host was leuk. Kortom, een top ervaring! Bedankt voor jullie service en wie weet tot ziens.”

Koenen en Co
Cynthia Houben
20 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Teambuilding Maastricht

Bedrijfsuitje Roermond - Koenen en Co | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Teambuilding Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Teambuilding Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Met een groep van 100+ personen Wie is de Rat gespeeld. Was een succes. Iedereen was enthousiast. Leuke opdrachten in de stad.”

Haaglanden Medisch Centrum
Jolanda Ellis
105 personen
Wie is de Rat
Teambuilding Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Haaglanden Medisch Centrum | Uitjesbazen

Wij zetten dé kroon op jullie teambuilding activiteit op locatie naar keuze

Offerte aanvragen 0413-302773