fbpx

Teambuilding op locatie

Een teambuilding activiteit op locatie naar keuze. Jij vraagt, wij draaien!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Teambuilding » Teambuilding op locatie

Precies wat jij zoekt

Ieder bedrijf heeft een teambuilding uitje nodig met een bijpassende activiteit. Ja, toch? Daar is Uitjesbazen voor. Wij hebben namelijk precies wat jij zoekt! Klinkt arrogant? Misschien. Maar jij hebt echt alle touwtjes in handen. Jij kiest het uitje wat jullie het allerleukst lijkt. Natuurlijk kiezen jullie ook de datum en het tijdstip. Maaaaaaar, jullie kiezen nu ook de locatie waar de teambuilding activiteit gaat plaatsvinden! Bij jullie op kantoor? Of bij de lokale sportclub? Jij vraagt, wij draaien. Let’s go!

Teambuilding op locatie naar keuze

De Highland games spelen bij de lokale voetbalvereniging? Een leuke pubquiz in een restaurant naar keuze? Het kan ons niet gek genoeg. Kies zelf de locatie waar jullie het teambuilding uitje willen houden en wij komen gewoon naar jullie toe. Makkelijker wordt het niet, leuker wel!

Dus, wat gaan jullie doen? Misschien een moorddiner in een café of een escape room op locatie, waarbij er een heuse escape room wordt opgebouwd op jullie locatie? Wat en waar je ook kiest, Uitjesbazen komt naar je toe en zorgt ervoor dat dit een uitje wordt dat niemand snel vergeet. Beloofd 😉

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Hoe werkt een teambuilding activiteit op locatie?

Eigenlijk is het allemaal best simpel. Jullie kiezen het uitje dat je wil spelen, wanneer je dat uitje wil spelen en waar je het uitje wil spelen. Jij hebt dus veel inbreng in jullie teambuilding activiteit. En dat zou ook zo moeten zijn, vinden wij.

Als de grote dag daar is, verzamelen we allemaal op de locatie die jullie hebben gekozen. Daar leggen onze Uitjesbazen de activiteit haarfijn aan jullie uit, zodat iedereen het zonder moeite kan spelen.

Met hoeveel personen kan teambuilding op locatie worden gedaan?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Zo denken wij erover. Maar de locatie moet natuurlijk wel groot genoeg zijn om jullie allemaal kwijt te kunnen. Zolang jullie allemaal in één ruimte (of sportveld, of weiland, of kantoor) passen, kan het ons niet gek genoeg.

Welke activiteiten kan ik boeken voor teambuilding op locatie?

De keuze is reuze. Dat vinden we zelf, in ieder geval. Bekijk zeker alle uitjes en pas de filtering aan naar jouw wensen. Zo krijg jij een duidelijk overzicht van wat de opties zijn. Heb je vragen, neem dan zeker contact met ons op.

 

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie
Teambuilding op locatie

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland
Teambuilding op locatie

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo
Teambuilding op locatie

Liever een gepersonaliseerde teambuilding activiteit op locatie?

Offerte aanvragen0413-302773