fbpx

Personeelsuitje op locatie

Een personeelsuitje op locatie naar keuze. Wij brengen hét personeelsuitje gewoon naar jullie toe!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje op locatie

Dé leukste teamactiviteiten

Toe aan een gezellige teamactiviteit, maar geen zin om veel te regelen en te reizen? Dan hebben wij dé ideale oplossing. Wij bieden jou een personeelsuitje op locatie naar keuze! Hierbij hoef jij niets te regelen, wij nemen alle benodigdheden met ons mee en brengen het uitje gewoon naar jou toe. Dus ook reizen is niet per se nodig!

Personeelsuitje op locatie organiseren

We nemen alles uit handen, waardoor je geen zorgen hebt om de organisatie. Alles is mogelijk, wij komen graag naar jullie kantoor of een restaurant in de buurt. Voor ons is niets te gek!

Om wat voor bedrijf het dan ook gaat, wij staan klaar voor iedereen. Het organiseren van een uitje op locatie brengt genoeg voordelen met zich mee. Zo hoeft er minder geregeld te worden, kunnen mensen gewoon later aansluiten en is niet per se budget nodig voor het vervoer. Daarnaast kan een uitje gedaan worden in een dagdeel.

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!

0413-302773

Bedrijfsuitje organiseren - Leuk en origineel | Uitjesbazen

Veelgestelde vragen

Wat is een personeelsuitje op locatie?

Bij een uitje op een locatie naar keuze is het grote voordeel dat wij naar jullie toekomen in plaats van dat jullie af moeten reizen naar een locatie van de aanbieder. Oke, oke. Misschien moeten jullie een stukje reizen om bij jullie favoriete restaurant, stamkroeg of sportveld in de buurt te komen. Maar hé, dat valt wel mee toch?

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen aan een personeelsuitje?

Er is geen maximaal aantal personen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Let er alleen wel op dat de locatie naar keuze het gewenste aantal personen kwijt kan.

Hoelang duurt een personeelsuitje?

Dit is volledig afhankelijk van het uitje dat jullie kiezen. Om je een indicatie te geven, staat bij alle uitjes aangegeven hoelang de activiteiten ongeveer duren.

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie
Personeelsuitje op locatie

”We hebben gisteren met volle teugen genoten van de quiz. Het was echt heel erg leuk gedaan! Nogmaals hartelijk bedankt voor de leuke quiz!”

SIDN
Tom Verberk
Gek op Holland
Personeelsuitje op locatie

”Ik wilde zeggen dat het een zeer geslaagd uitje was en de quizmaster was geniaal. Wij hebben een aantal zeer leuke reacties van collega’s ontvangen en vonden het allemaal heel geslaagd.”

DHL
Regine van den Bosch
Foute Bingo
Personeelsuitje op locatie

Liever een gepersonaliseerd personeelsuitje op locatie?

Offerte aanvragen0413-302773