Personeelsuitje op locatie naar keuze

Wij brengen het uitje naar jou!

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

10.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Personeelsuitje » Personeelsuitje op locatie

Personeelsuitje op locatie

Toe aan een gezellige teamactiviteit, maar geen zin om veel te regelen en te reizen? Dan hebben wij de ideale oplossing. Wij bieden jou een personeelsuitje op locatie naar keuze! Hierbij hoef jij niets te regelen, wij nemen alle benodigdheden met ons mee en brengen het uitje gewoon naar jou toe. Dus ook reizen is niet per se nodig!

Zin om te kletsen? Wij altijd!
Neem contact op

Personeelsuitje op locatie organiseren

Wij regelen alles voor jou! We nemen alles uit handen en hierdoor heb jij geen zorgen! Alles is mogelijk, wij komen graag naar jouw kantoor, plaatselijke pizzeria of lekker in de vertrouwde woonkamer. Voor ons is niets te gek!

Personeelsuitje voor iedere gelegenheid

Om wat voor bedrijf het dan ook gaat, wij staan klaar voor iedereen! Het organiseren van een uitje op locatie brengt genoeg voordelen met zich mee. Zo hoeft er minder geregeld te worden, kunnen mensen gewoon later aansluiten en is niet per se budget nodig voor het vervoer. Daarnaast kan een uitje gedaan worden in een dagdeel!

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies

Wij zijn apetrots!

”Crazy 88 van Uitjesbazen mogen spelen met het werk. Hele leuke opdrachten zorgen voor een leuke dag!”

Nathalie

Crazy88
Personeelsuitje op locatie

Image

”De bingo was erg leuk, had nooit verwacht dat een bingo zo grappig kon zijn!”

Joyce

Foute Bingoshow
Personeelsuitje op locatie

Image

”Wie is de Rat Diner gespeeld in ons favoriete restaurant! Erg spannende game in combinatie met een heerlijk diner. Wij komen zeker terug!”

Marjan

Wie is de Rat Diner
Personeelsuitje op locatie

Image

Veelgestelde vragen over personeelsuitjes op locatie

Wat is een personeelsuitje op locatie?

Bij een uitje op een locatie naar keuze is het grote voordeel dat wij naar jullie toekomen in plaats van dat jullie af moeten reizen naar een locatie van de aanbieder! Oke, oke. Misschien moeten jullie een stukje reizen om bij jullie favoriete restaurant, stamkroeg of sportveld in de buurt te komen. Maar hé, dat valt wel mee toch?

Hoeveel mensen kunnen er deelnemen aan een personeelsuitje op locatie?

Er is geen maximaal aantal personen! Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Let er alleen op dat de locatie naar keuze het gewenste aantal personen kwijt kan.

Hoe lang duurt een personeelsuitje?

Dit is volledig afhankelijk van het uitje dat jullie kiezen. Om je een indicatie te geven staat bij alle uitjes aangegeven hoelang de activiteiten ongeveer duren.