Bedrijfsuitje Zwolle

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zwolle!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Zwolle

Leuk bedrijfsuitje in Zwolle

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Zwolle? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, in de stad of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Zwolle: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Perfecte teambuilding activiteit

Al onze bedrijfsuitjes worden met veel enthousiasme en perfectie bedacht en uitgewerkt, dat is ook de reden waarom wij dit werk zo graag doen. Hoe de planning van jouw bedrijfsuitje in Zwolle eruit ziet is volledig in overleg met jou. Wil je een lunch of diner erbij? Vervoer naar het uitje? Dit kan allemaal geregeld worden in overleg. We helpen jullie graag bij het organiseren van een leuke dag om het zo onvergetelijk mogelijk te maken!

Waarom zou je kiezen voor een uitje met collega’s in Zwolle? Je ziet de mooiste straten van Nederland en speelt hier samen met je collega’s het spel. Je loopt door de mooiste stad van Nederland en ondertussen overleg hoe je het beste het spel gaat uit spelen. Je bent niet alleen met het spel bezig maar je doet ook een beetje cultuur op. Ook heb je professionele begeleiding gedurende het bedrijfsuitje waardoor het spel vloeiend verloopt.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Zwolle plaats?

Dat is jullie beslissing! Fijn toch? Het maakt niet uit of jullie een bedrijfsuitje willen in het centrum van Zwolle, een restaurant met een hapje eten of bij jullie op het bedrijf. Bij Uitjesbazen is niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wil! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens verloopt.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Zwolle?

Er is meer dan genoeg keuze. Misschien wel te veel. Daarom willen we jullie graag helpen om een keuze te maken. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat is ook mogelijk. Neem daarvoor contact met ons op en we zullen jullie helpen. En we houden ook wel van een leuk praatje. Dus bel vooral :-).

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zwolle

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Zwolle

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zwolle

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zwolle!

Offerte aanvragen 0413-302773