Bedrijfsuitje in Amsterdam

Wij zetten de kroon op jouw uitje

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

9.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje in Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam? Ah, Amsterdam. De stad vol verrassingen en een ontdekking om elke hoek. Geen enkele stad is diverser voor een uitje dan Amsterdam. Amsterdam staat al jaren op nummer 1 als het gaat om bedrijfsuitjes. En wij weten precies waarom! Wij zijn al 12 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie in Amsterdam, in de stad langs alle highlights of bij een horecagelegenheid in het centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Amsterdam zijn: Escape Room op Locatie, Wie is de Rat en de Escape the City.

Advies aanvragen

Leuke-Bedrijfsuitjes-Teamuitjes-Personeeluitjes-Groepsuitjes-Teambuilding-Activiteiten-amsterdam

Populaire bedrijfsuitjes in Amsterdam

Bedrijfsuitjes zijn er genoeg. Dat weten we. Zeker in Amsterdam. Toch hebben we de meest unieke, verrassende en vooral toffe bedrijfsuitjes voor jullie. Of je nu houdt van ontsnapping, misdaad, gekke opdrachten of gewoon intens veel lol. We hebben het allemaal. Wat dacht je van volop verraad tijdens de Wie is de Rat? Of laat zien hoeveel lef jullie hebben tijdens Crazy 88 Citygame. De laatste tip die we geven is Escape the City, waarin jullie een bloedstollende moord moeten oplossen.

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies van bedrijfsuitjes in Amsterdam

En of we trots zijn!

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaal plaatjes was compleet.”

Linda

Escape Room op Locatie
Bedrijfsuitje in Amsterdam

Image

”We hebben écht genoten van de avond! De presentatie was erg leuk, dus complimenten! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!’

Nanda

Escape Diner
Bedrijfsuitje in Amsterdam

Image

“Samen een toffe en spannende game spelen met de elementen van Wie is de Mol. De activiteit van Wie is de Rat Events was top geregeld en een dikke aanrader!”

Lex

Wie is de Rat Citygame
Bedrijfsuitje in Amsterdam

Image

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitje in Amsterdam

Waar vind het bedrijfsuitje in Amsterdam plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Amsterdamse straten, in een Amsterdams café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Amsterdam?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder. Een greep uit ons Amsterdams assortiment is de Foute Bingoshow, Wie is de Rat Citygame, Escape Diner en Crazy 88!