Bedrijfsuitje Amsterdam

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amsterdam!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Amsterdam

Dé leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam

Een bedrijfsuitje in Amsterdam, wie wil dat nu niet? Loop rond op de Dam, bezoek het Amsterdamse bos of maak je dag compleet op de Borrelboot. Boek één van onze bedrijfsuitjes op een locatie naar keuze. Wat dit precies betekent? Jij bepaalt samen met je collega’s de locatie van het bedrijfsuitje in Amsterdam. Wil je Amsterdam ontdekken? Kies dan voor Escape the City. Heb je een restaurant in hartje Amsterdam op het oog? Boek een moorddiner en speel hét leukste dinerspel samen met collega’s. Wat je wensen ook zijn, Uitjesbazen is dé eindbaas voor jullie bedrijfsuitje. Samen maken we er een onvergetelijk uitje van.

Veel geboekte bedrijfsuitjes in Amsterdam

Bedrijfsuitjes zijn er in veel verschillende soorten en smaken. Letterlijk. Toch hebben wij een prachtig repertoire aan teambuilding activiteiten om jullie bedrijfsuitje onvergetelijk te maken in Amsterdam. Een bedrijfsuitje waar jij en je collega’s nog jarenlang over na zullen praten. Hopelijk. Dus, waar houden jullie van? Escape games? Ga dan voor onze escape room op locatie. Liever een (te) gekke foute bingo? It’s China time in de Foute Bingoshow! Wil je liever scoren in een moeilijke, maar vermakelijke quiz? Tadaaa, de pubquiz op locatie it is.

Hieronder vind je alvast veel geboekte bedrijfsuitjes in Amsterdam. Ideaal om alvast op leuke ideeën te komen.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Amsterdam plaats?

Wij zijn dé mobiele eenheid van uitjes, aldus wijzelf. Wel is dit letterlijk waar wij voor staan. Jij vraagt, wij draaien. Oftewel: wil je een bedrijfsuitje organiseren op de Dam in Amsterdam? Geen probleem. Op de Wallen of De Pijp? Uitjesbazen organiseert de gewenste teambuilding activiteit op de locatie die jij wenst. Voor ons maakt het dus niet uit of dit een Amsterdams café is, jullie bedrijfskantine of een restaurant op loopafstand van jullie kantoor. Niks is te gek en alles kan.

Met hoeveel personen is een bedrijfsuitje in Amsterdam mogelijk?

Onze bedrijfsuitjes zijn speciaal ontwikkeld voor grotere groepen. Nodig daarom zoveel collega’s uit als je zelf wil. Plaats en ruimte genoeg, zeker in Amsterdam!

Wat kunnen we doen met een bedrijfsuitje in Amsterdam? En wat bij slecht weer?

Uitjesbazen biedt een breed repertoire aan verschillende teambuilding activiteiten. Deze kunnen gespeeld worden in hartje Amsterdam, maar ook bij jullie op kantoor. Binnen of buiten, onze bedrijfsuitjes kunnen geboekt worden wanneer het zonnetje schijnt en wanneer het slecht weer is. Kortom: keuze genoeg. Neem gerust contact op voor passend advies.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Amsterdam

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Amsterdam

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Amsterdam

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Amsterdam!

Offerte aanvragen 0413-302773