Bedrijfsuitje Zeeland

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Zeeland? Bijvoorbeeld in Middelburg of Vlissingen? Bij Uitjesbazen vind je leuke en originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Zeeland

Leuk bedrijfsuitje in Zeeland

Een bedrijfsuitje in de prachtige provincie Zeeland? Dat kan! Wij zijn al 10 plus jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wat wil je? Iets bij jullie op locatie, aan het strand of bij een horecagelegenheid? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Zeeland: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow.

Specialiteit van de chef!

Uitjesbazen organiseert de leukste uitjes in Zeeland. Ben jij toe aan een dag vol plezier met collega’s? Samenwerken en lachen is een échte must bij Escape the City, waarbij jij samen met je collega’s een moord probeert op te lossen. Kies je liever voor spanning? Hunted is dé perfecte teambuilding activiteit om De provincie op een unieke manier te verkennen.

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van een Crazy 88 City game of een pubquiz op locatie naar keuze? De keuze is reuze en volledig aan jou.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in de provincie Zeeland en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel collega's kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Zeeland?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de bedrijfsuitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Whoop, whoop!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het bedrijfsuitje dat jullie kiezen. Sommige bedrijfsuitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-). Wil je meer weten over een specifiek bedrijfsuitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen bedrijfsuitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij organiseren vrijwel elke dag van het jaar bedrijfsuitjes. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Zeeland

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Zeeland

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Zeeland

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Zeeland!

Offerte aanvragen 0413-302773