Bedrijfsuitje Utrecht

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Utrecht? Bijvoorbeeld in de stad Utrecht zelf of Amersfoort? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje in Utrecht

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Waarom dan geen bedrijfsuitje in Utrecht! Utrecht kent vele voordelen als het gaat om bedrijfsuitjes. Het ligt in het midden van Nederland, is goed bereikbaar en daarnaast is Utrecht natuurlijk een prachtige stad om te verkennen met jouw collega’s. En verkennen kan op een unieke en leuke manier. Wandel langs alle highlights, zoals de Domtoren, de Domkerk, het Nijntje Pleintje en langs de grachten, terwijl je allerlei te gekke opdrachten moet doen. Is er een Rat in jullie midden? Kan. Moeten er raadsels worden opgelost? Kan ook. Wat zoek je precies? Iets bij jullie op locatie, midden in de stad of bij een horecagelegenheid in het centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Utrecht zijn: Wie is de Rat, Crazy 88 City game en de Pubquiz!

Populaire bedrijfsuitjes in Utrecht

Utrecht barst van de energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe city games bedacht die je in hartje Utrecht kan spelen. Wat dacht je van Wie is de Rat? Of ga voor een bedrijfsuitje in een Utrechtse horecagelegenheid, zoals het moorddiner of de Foute Bingoshow. Of een uitje die bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals onze escape Room op locatie of The Hack Game.

Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn ;-).

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in Utrecht en daarbuiten.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Waar vindt het bedrijfsuitje in Utrecht plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Utrechtse straten, in een gezellig café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Utrecht?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Utrecht

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Utrecht

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Utrecht

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Utrecht!

Offerte aanvragen 0413-302773