Bedrijfsuitje in Utrecht

Wij zetten de kroon op jouw uitje

Klantenbeoordeling 4,7 ★★★★★

Image

9.368 geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Onbeperkt aantal personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje in Utrecht

Bedrijfsuitje in Utrecht

Op zoek naar een bedrijfsuitje? Waarom dan geen bedrijfsuitje in Utrecht! Utrecht kent vele voordelen als het gaat om bedrijfsuitjes. Het ligt in het midden van Nederland, is goed bereikbaar en daarnaast is Utrecht natuurlijk een prachtige stad om te verkennen met jouw collega’s. En verkennen kan op een unieke en leuke manier. Wandel langs alle highlights, zoals de Domtoren, de Domkerk, het Nijntje Pleintje en langs de grachten, terwijl je allerlei te gekke opdrachten moet doen. Is er een Rat in jullie midden? Kan. Moeten er raadsels worden opgelost? Kan ook. Wat zoek je precies? Iets bij jullie op locatie, midden in de stad of bij een horecagelegenheid in het centrum? Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Utrecht zijn: Wie is de Rat, Crazy 88 Citygame en de pubquiz!

Advies aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Utrecht

Utrecht barst van de energie. En wij ook. Daarom hebben wij toffe citygames bedacht die je in hartje Utrecht kan spelen. Wat dacht je van Wie is de Rat of Negatiation Game. Of ga voor een bedrijfsuitje in een Utrechtse horecagelegenheid, zoals het Moorddiner of de Foute Bingoshow. Of een uitje die bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals Escape Room op Locatie of The Hack Game. Zoals je ziet, is veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Utrecht. Die praatjes bij het koffieapparaat zullen nooit meer hetzelfde zijn ;-).

Bekijk alle uitjes

Image

Recensies van bedrijfsuitjes in Utrecht

En of we trots zijn!

”De opdrachten midden in de stad waren ontzettend gaaf. De combinatie tussen (leren) onderhandelen en een spel spelen is fenomenaal. Echt een aanrader!”

Mark

Negotiation Game
Bedrijfsuitje in Utrecht

Image

”We hebben zo gelachen met deze foute bingo. In een stamkroeg in Utrecht de meest gekke bingo ooit gedaan. Vergeet alles wat je weet van bingo. Wat een topavond!”

Mirthe

Foute Bingoshow
Bedrijfsuitje in Utrecht

Image

“Een levensgrote escape room in het midden van de stad. Super! De opdrachten waren verrassend en zeker niet even makkelijk. En we hebben elkaar beter leren kennen!”

Maaike

Escape the City
Bedrijfsuitje in Utrecht

Image

Veelgestelde vragen over bedrijfsuitje in Utrecht

Waar vind het bedrijfsuitje in Utrecht plaats?

Dat is geheel aan jullie! Of jullie nu op zoek zijn naar een bedrijfsuitje in de Utrechtse straten, in een gezellig café of bij jullie in het bedrijf. Niks is te gek en alles kan. Onze verschillende uitjes bieden voor ieder iets leuks en draagt ook bij aan teambuilding.

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje houden?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Nodig dus zoveel mensen uit als je wilt! Als het nodig is voor het spel, kan de groep worden gesplitst in kleinere groepen. Natuurlijk stemmen we dit van tevoren helemaal met jullie af, zodat alles naar wens is.

Welke uitjes kan ik spelen tijdens mijn bedrijfsuitje in Utrecht?

De keuze is reuze. En dus begrijpen we dat het moeilijk kiezen is. Bekijk zeker alle uitjes voor een duidelijk overzicht. Maar een uitje op maat kan natuurlijk ook. Neem daarvoor contact met ons op. We helpen je graag verder.