Bedrijfsuitje Brabant

Wil je een bedrijfsuitje organiseren in Brabant? Bijvoorbeeld in Tilburg of Eindhoven? Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen.

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Brabant

Beleef dé leukste bedrijfsuitjes in Brabant

Brabant, dé mooiste provincie die er is. Tenminste, dat vinden wij bij Uitjesbazen. Met prachtige bezienswaardigheden, zoals de Efteling, de Bieze en ons eigen hoofdkantoor, is het één van dé mooiste provincies om een teambuilding activiteit te spelen. En wie kan er beter dan een échte Brabander de do’s en don’ts van onze prachtige provincie vertellen? Juist ja. Uitjesbazen natuurlijk. Dus, wat wil je? Een spannende Escape the City in Den Bosch? Wie is de Rat in Tilburg? Een (te) gekke Pretpark Adventure in de Efteling? De keuze is reuze en volledig aan jou. En uiteraard op de door jouw gewenste locatie.

De kers op de… chocoladebol

Klaar voor een super toffe dag met één van onze bedrijfsuitjes in Brabant? Wij in ieder geval wel! Samenwerken en lachen is een échte must bij moordspel aan tafel, waarbij jij samen met je collega’s een moord proberen op te lossen. Of speel Wie is de Rat, waarbij 1 iemand in je team een verrader is en de rest uit moet vogelen wie dat is!

Hou je het liever wat luchtiger, maar staat samenwerken hoog op het lijstje? Wat dacht je dan van een Foute Bingoshow of een pubquiz op locatie naar keuze? Lekker onder het genot van een worstenbroike of een sjokeladebol. Hieronder zie je alvast wat van onze aanraders. Zo hoef jij niet verder te zoeken.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Wij komen overal in de provincie Brabant.

Geen stad of dorp is ons vreemd.

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een bedrijfsuitje organiseren in Brabant?

Onze specialisatie is het organiseren van teambuilding activiteiten voor grotere groepen. Ben je met een grote groep en wil je een bedrijfsuitje organiseren voor veel collega’s in Brabant? Bonjour, hier zijn we! Retteketet naar Beter… Oeps, Uitjesbazen natuurlijk! Zonder gekheid op een stokje, wij organiseren dé perfecte teambuilding activiteit voor jullie groep.

Welke steden zijn geschikt om een bedrijfsuitje in te organiseren?

Eigenlijk kan elke stad of dorp gebruikt worden voor onze bedrijfsuitjes. Maar er zijn zeker plaatsen die we aanraden. Natuurlijk is de hoofdstad Den Bosch een grote trekpleister. Maar ook Eindhoven, Tilburg en Breda vallen bij onze spelers zeer in de smaak!

Is het combineren van bedrijfsuitjes mogelijk?

Jazeker. Zie jij meerdere bedrijfsuitjes die je op een dag wil organiseren? Dat kan uiteraard. Neem contact met ons op en laat één van onze medewerkers weten hoe jouw perfecte dag eruit ziet!

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Brabant

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Brabant

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Brabant

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Brabant!

Offerte aanvragen 0413-302773