fbpx

Bedrijfsuitje Ardennen

Wil je met jouw collega’s een bedrijfsuitje organiseren in de Ardennen? Met een breed aanbod van 25+ activiteiten verzorgt Uitjesbazen hét perfecte bedrijfsuitje voor ieder gezelschap.

Uitjesbazen | Voor dé Kroon op jullie bedrijfsuitje | Teamuitje | Personeelsuitje

25+ originele bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje Ardennen

Op pad in de Ardennen

Op zoek naar een leuke activiteit voor jullie bedrijfsuitje in de Ardennen? Uitjesbazen organiseert unieke, interactieve activiteiten. En nu dus ook in België. Ga bijvoorbeeld met de Highland Games voor een sportieve activiteit in de buitenlucht of kruip saampjes warm bij elkaar met één van onze binnenactiviteiten. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en kies jouw favoriete activiteit.

Ardennen Adventure

Graag met je personeel een origineel en gezellig bedrijfsuitje? Ga op avontuur in de adembenemende Ardennen en ervaar een bedrijfsuitje als nooit tevoren. Struin langs de steile rotswanden of kijk je ogen uit in de karakteristieke dorpjes van de Ardennen. Met onze stadsspel, dinerspel of quiz is een onvergetelijke dag verzekerd. Bekijk onze top 10 bedrijfsuitjes zeker voor de nodige inspiratie. 😉

Bedrijfsuitje met overnachting

Na een dag nog niet uitgekeken op de Ardennen? Begrijpelijk! Wij kijken graag met jullie mee voor een geschikte overnachting. Met jullie wensen gaan wij op zoek naar dé perfecte locatie. Zo maken jullie er gegarandeerd een gaaf bedrijfsweekend van.

Pubquiz op locatie - Pubquiz bedrijfsuitje | Uitjesbazen

Binnen en buiten plezier

Ook de Ardennen heeft regelmatig te maken met regenachtig weer. Daarvoor bieden wij dé leukste indoor activiteiten aan. Beleef een mega gezellige avond met onze Quiz Show Deluxe of Foute Bingoshow. Liever in voor iets spannends? Probeer dan onze zenuwslopende escape games of VR Games. Binnen zitten is nog nooit zó leuk geweest.

Komen jullie met een grote groep de Ardennen verkennen? Liever met een kleine groep? Wij organiseren voor zowel grote als kleine groepen ludieke groepsactiviteiten. Zo is een dag vol plezier en entertainment verzekerd voor jullie.

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Bekijk gerust onderstaande reviews en verkrijg de nodige tips en inspiratie voor jullie uitje. 🙂

“Uitjesbazen heeft tijdens ons verblijf in de Ardennen de pubquiz georganiseerd. Goed contact vooraf, heldere en snelle communicatie. De Quizmaster was leuk en heeft ons een hele leuke avond bezorgd!”

Nysingh
Mariken Nobel
21 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Vielsalm

Bedrijfsuitje Ardennen - Nysingh | Uitjesbazen

“Wij hadden dankzij de super enthousiaste en professionele begeleiding van de dames van Uitjesbazen een fantastische personeelsdag! Alles was tot in de puntjes geregeld! Echt een TOP organisatie!”

ACV PULS
Elke Maes
138 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje België - ACV PULS | Uitjesbazen

“Wie is de rat is een heel leuke activiteit en voor iedereen haalbaar! Organisatie beantwoordt snel vragen en is keurig aanwezig. Enthousiaste reacties van de teamleden na afloop.”

VDAB
Stefanie Angkadjaja
23 personen
Wie is de Rat
Bedrijfsuitje Leuven

Image

“Organized an acitivity for a team of 60+ in Antwerp in English. It was really, really well done and the app is fantastic. Elmar and Finn were great leaders and really helpful. They came on time, had fun activity kits and my team loved it. Highly recommended!”

Edelman Europe Holdings BV
Patrice Ahlgren
69 personen
Crazy 88 Deluxe
Bedrijfsuitje Antwerpen

Bedrijfsuitje Antwerpen - Edelman| Uitjesbazen

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje in de Ardennen!
Offerte aanvragen 0413-302773