fbpx

Online pubquiz

Speel dé beste online pubquiz van Nederland met collega’s. Wij zorgen voor een leuke online quiz, inclusief vrolijke quizmaster, live vermaak én roze flamingo. 100% coronaproof.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke,
originele teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Teamuitjes voor
grote groepen

Home » Uitjes » Online pubquiz

Online pubquiz met collega’s

Uitstekende keuze, een online pubquiz spelen is altijd leuk. Maar hoe weet je zeker dat deze een doorslaand succes wordt? Simpel, onze quiz is gekozen tot dé beste online pubquiz van Nederland. Humor, ontspanning én een fanatieke strijd. Dat zegt toch genoeg? Fotorondes, audiorondes en vragenrondes over allerlei onderwerpen. Hier zit gewoon alles in. Succes gegarandeerd. Perfect als teambuilding activiteit tijdens de online vrijdagmiddagborrel, een online bedrijfsuitje of een avondje uit. Correctie: een avondje thuis.

Offerte aanvragenMeer informatie

Online pubquiz spelen via Teams of Zoom

Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totale aantal personen dat meespeelt. De personen binnen een team maken online contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen. Kortom: 100% coronaproof!

Het is mogelijk om de online pubquiz met een grote groep te spelen. Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wil. Hoe meer personen, hoe meer teams. Easy peasy 😉

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz

“Het was zeker de moeite waard. Live is altijd leuker; de digitale gezelligheid is minder gezellig. Toch een pluim voor de quizmaster (Matton). Hij heeft er zeker wel moeite voor gedaan om er echt iets leuks van te maken. Fijn was ook dat we nog even onder elkaar hebben kunnen naborrelen na afloop. De behoefte om elkaar te ontmoeten, al was het digitaal, was echt wel welkom”.

De Ploeg
Marcelino Thuis
Online pubquiz

Wij hebben het ‘uitje’ als erg leuk ervan. De volgende dag vlogen de leuke berichten mij om de oren, heel geslaagd dus, want ja, je weet niet goed wat je er van moet verwachten.

Gezondheidscentrum Merenwijk
Annemarie Groenendijk
Online pubquiz

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik de online pubquiz spelen?

Deze online pubquiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om gepersonaliseerde vragen toe te laten voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Hoe kan deze online pubquiz als bedrijfsuitje worden gespeeld?

Je legt een datum vast voor het uitje. Van te voren hebben we al diverse malen contact gehad, zodat alles tot in de puntjes is geregeld. Zo stemmen we bijvoorbeeld af in welke stream de quiz gespeeld wordt. Op de dag zelf trekken wij dé leukste quizmaster tevoorschijn. Are you ready? De pubquiz gaat van start in onze studio en het wordt een top avond voor iedereen!

Heb je twijfels over de groepsgrootte? Denk je met een te grote groep te zijn? Hop, hop. Grote groepen zijn onze specialiteit. Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wil! De online teams worden ingedeeld in groepjes van 4 of 5 personen. Hoe meer personen, hoe meer teams. Klinkt goed toch, zo’n pubquiz als bedrijfsuitje of teamuitje?

Waarom is deze pubquiz de beste van Nederland?

We snappen dat je deze vraag stelt. Niet zomaar iedere pubquiz wordt uitgeroepen tot ‘Beste van Nederland’. Daarom sommen we het graag voor je op:

  • Vanaf slechts 10 euro per persoon.
  • Speel individueel of in online teams.
  • Gevarieerde rondes met diverse thema’s.
  • Inclusief game-app, waarin de puntentelling live te volgen is.
  • Live presentatie van quizmaster en jury voor de puntentelling.
  • Gepersonaliseerd naar jouw wensen.
  • Gewoon gezellig samen een pubquiz spelen, maar dan op afstand.

Vraag snel een offerte aan!

Offerte aanvragen0413-302773