Online pubquiz

Speel dé leukste online pubquiz van Nederland. Wij zorgen voor een leuke online quiz met collega’s, inclusief vrolijke presentator én roze flamingo.

Image

10.000+
geslaagde uitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Ideaal voor grotere groepen

Home » Uitjes » Online pubquiz

 

Online quiz met collega’s

Uitstekende keuze, een online pubquiz spelen is altijd leuk. Maar hoe weet je zeker dat deze een doorslaand succes wordt? Simpel, onze quiz is gekozen tot dé leukste online pubquiz van Nederland. Humor, ontspanning én een fanatieke strijd. Dat zegt toch genoeg? Fotorondes, audiorondes en vragenrondes over allerlei onderwerpen. Hier zit gewoon alles in. Succes gegarandeerd. Perfect als activiteit tijdens de online vrijdagmiddagborrel of avondje uit. Correctie: avondje thuis.

Offerte aanvragenMeer informatie

Online pubquiz via Teams of Zoom

Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totale aantal personen dat meespeelt. De personen binnen een team maken virtueel contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen.

Het is mogelijk om de online pubquiz met een grote groep te spelen. Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wil. Hoe meer personen, hoe meer teams. Easy peasy 😉

Liever advies op maat? Geef ons gerust een belletje!
0413-302773

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Recensies

“De pubquiz was voor ons helemaal geslaagd! Leuke vragen en een super gezellige presentator, top! Van veel collega’s heb ik positieve reacties gekregen. Het was voor ons zeker een geslaagde middag!”

Freddie Loper
ROC Nijmegen
93 personen

Image

“Wij hebben enorm veel plezier gehad tijdens het spelen van de pubquiz! De presentator deed het top en maakte er een gezellige boel van. Ondanks de afstand hebben wij een hele leuke avond gehad met z’n allen”.

Jessica de Vont
Amsterdam UMC
1060 personen

Image

“De pubquiz gaf ons de gelegenheid om weer eens met z’n allen bij elkaar te komen in deze tijd. Dankzij de hilarische quizmaster hebben wij veel gelachen tijdens de activiteit. Zeker een aanrader!”

Karin Broeks
Lidl
308 personen

Image

Veelgestelde vragen

Op welke datum en tijd kan ik de online pubquiz spelen?

Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Kan de online pubquiz ook als bedrijfsuitje worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om de online pubquiz als bedrijfsuitje met een grote groep te spelen. Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wil. Je speelt in virtuele teams van 4 of 5 personen. Hoe meer personen, hoe meer teams. Klinkt goed toch, zo’n online pubquiz als bedrijfsuitje of teamuitje?

Waarom is deze online pubquiz de leukste van Nederland?

We snappen dat je deze vraag stelt. Niet zomaar iedere pubquiz wordt uitgeroepen tot ‘Leukste van Nederland’. Daarom sommen we het graag voor je op:

  • Vanaf slechts 10 euro per persoon.
  • Speel individueel of in virtuele teams.
  • Gevarieerde rondes met diverse thema’s.
  • Inclusief game-app waarin de puntentelling live te volgen is.
  • Live presentatie en jury voor de puntentelling.
  • Gepersonaliseerd naar jouw wensen.
  • Gewoon gezellig samen een pubquiz spelen, maar dan op afstand.