Online Pubquiz

Met vrolijke presentator én een roze flamingo
Home » Uitjes » Online Pubquiz

Online Pubquiz

Goede keuze, een online pubquiz is altijd leuk. Maar hoe weet je zeker dat deze online pubquiz een doorslaand succes wordt? Simpel, onze online pubquiz is gekozen tot de leukste van Nederland. Dat zegt toch genoeg? Fotorondes, audiorondes en vragenrondes over allerlei onderwerpen. Hier zit gewoon alles in. Dus, succes gegarandeerd. Toch die coronaproof teambuilding, gewoon vanuit huis. Humor, ontspanning en een fanatieke strijd! Perfect als activiteit tijdens de online vrijdagmiddagborrel of als avondje uit. Correctie: avondje thuis.

Offerte aanvragenMeer informatie

Hoe werkt de online pubquiz?

Jullie vormen teams van 4 of 5 personen. Het aantal teams is afhankelijk van het totale aantal personen dat meespeelt. De personen binnen een team maken virtueel contact met elkaar, bijvoorbeeld via Skype of Zoom. Wij presenteren de quiz vanuit onze speciaal ingerichte studio en zorgen ervoor dat alle teams deze live kunnen volgen.

Het is mogelijk om de online pubquiz met een grote groep te spelen! Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wilt. Hoe meer personen, hoe meer teams. Easy peasy 😉

Klinkt goed, doe mij maar een offerte op maat.
Offerte aanvragen

Online pubquiz teambuilding bedrijfsuitje teamuitje quiz

Recensies

“De Pubquiz was voor ons helemaal geslaagd! Leuke vragen en een super gezellige presentator, top! Van veel collega’s heb ik positieve reacties gekregen. Het was voor ons zeker een geslaagde middag!”

Freddie Loper
ROC Nijmegen
Online Pubquiz
93 personen

Image

“Wij hebben enorm veel plezier gehad tijdens het spelen van de Pubquiz! De presentator deed het top en maakte er een gezellige boel van. Ondanks de afstand hebben wij een hele leuke avond gehad met z’n allen”.

Jessica de Vont
Amsterdam UMC
Online Pubquiz
1060 personen

Image

“De Pubquiz gaf ons de gelegenheid om weer eens met z’n allen bij elkaar te komen in deze tijd. Dankzij de hilarische quizmaster hebben wij veel gelachen tijdens de activiteit. Zeker een aanrader!”

Karin Broeks
Lidl
Online Pubquiz
308 personen

Image

Veelgestelde vragen over de Online Pubquiz

Op welke datum en tijd kan ik de online pubquiz spelen?

Deze quiz vraag je aan voor een datum en tijdstip naar keuze. Alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om ook gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Vraag direct meer informatie aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bel of mail ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Kan de online pubquiz ook met grote groepen worden gespeeld?

Het is zeker mogelijk om de online pubquiz met een grote groep te spelen! Je kunt zelfs met zoveel mensen spelen als je wilt. Je speelt in virtuele teams van 4 of 5 personen. Hoe meer personen, hoe meer teams. Klinkt goed toch, zo’n online pubquiz als bedrijfsuitje teamuitje?

Waarom is deze online pubquiz de leukste van Nederland?

We snappen dat je deze vraag stelt. Niet zomaar iedere pubquiz wordt uitgeroepen tot ‘Leukste van Nederland’. Daarom sommen we het graag voor je op!

  • Vanaf slechts 10 euro per persoon!
  • Speel individueel of in virtuele teams
  • Gevarieerde rondes met diverse thema’s
  • Inclusief game-app waarin de puntentelling live te volgen is
  • Live presentatie en jury voor de puntentelling
  • Een gepersonaliseerde ronde? Ook dat kan!
  • Gewoon gezellig samen een pubquiz spelen, maar dan op afstand