fbpx

Bedrijfsuitje binnen

Kruip gezellig knus bij elkaar en kies voor een bedrijfsuitje binnen. Ongetwijfeld dat één van onze indoor bedrijfsuitjes bij jullie groep past.

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

12+ indoor bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 15 tot 2.500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje binnen

Kies voor de warmte binnen

In Nederland is het weer nu eenmaal wisselvallig. Gelukkig zijn veel van onze bedrijfsuitjes ingericht om binnen georganiseerd te worden. Zo weet je zeker dat jullie activiteit altijd door kan gaan. Met onze quizzen en spelshows zit je bijvoorbeeld sowieso goed. Neem nu onze Ik hou van Holland Quiz. Hierin strijden jullie tegen elkaar om de meeste punten te scoren. Lekker knus en warm bij elkaar. Daar word je toch vrolijk van!

Liever iets anders? We hebben nog veel meer andere indoor bedrijfsuitjes in ons repertoire. Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we er samen voor dat het jullie aan niks ontbreekt!

Ik hou van Holland op locatie - grote groep | Uitjesbazen

Waarom kiezen voor Uitjesbazen?

Deze toppers hebben dé leukste tijd binnen ervaren.

”De quizshow was echt super leuk! Heel erg grappig om zo je collega’s beter te leren kennen. Heel erg fijn dat Uitjesbazen voor de quiz al een keer langs komt om alles door te spreken. Daardoor hebben we een vlekkeloze avond gehad!”

ABN Amro
Lieneke van het Zand
122 personen
Quiz Show Deluxe
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen
VR Teambuilding
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

“Op heel korte termijn hebben de uitjesbazen nog een super gezellige foute bingo voor ons kunnen organiseren: tot in de puntjes goed geregeld. Eerste ervaring, maar zal zeker niet de laatste zijn! Dank voor jullie enthousiasme en professionele inzet!”

Gemeente Epe
Mariëlle Berkhoff
150 personen
Foute Bingo
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Gemeente Epe | Uitjesbazen

“Afgelopen donderdag 22 april hebben wij de Pubquiz gedaan en wij vonden het erg geslaagd en we hebben enorm aan de teambuilding kunnen werken met de leuke opdrachten! Positieve reacties ontvangen.”

Trebbe Groep
Sjors Negenman
31 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Enschede - Trebbe | Uitjesbazen

“Matton (schrijf ik dat goed?) heeft het super goed en gezellig waargenomen!”

Radar Personeel
Sabina Cantineaux
22 personen
Ik hou van Holland spel op locatie
Bedrijfsuitje Almere

Bedrijfsuitje Almere - RadarPersoneel | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje!

Combineer jullie bedrijfsuitje met een lunch, diner of borrel en haal alles uit jullie activiteit. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hierdoor kunnen wij altijd een mooi voorstel voor jullie maken. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of (event)locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Stel eventuele vragen gerust aan onze kantoorbazen.

Contact 0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie voor jullie binnenactiviteit

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we zelfs onze populaire toppers op een ritje gezet.

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje binnen!

Offerte aanvragen 0413-302773