fbpx

Bedrijfsuitje binnen

Ontsnap van de regen, kou en wind en kruip gezellig binnen bij elkaar voor een te gekke quiz show of escape game. Boek snel een bedrijfsuitje binnen!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

25+ leuke, originele
bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor
grote groepen

Home » Bedrijfsuitje binnen

Organiseer een leuk indoor bedrijfsuitje

Het is tijd voor een bedrijfsuitje binnen. Even lekker samen zijn op een amicale en leuke manier buiten de normale werksleur om. Bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres voor dé leukste en gezelligste indoor bedrijfsuitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pubquiz of escape room op locatie? Keus genoeg. Bekijk snel de activiteiten voor binnen online. 😉

Een leuke activiteit voor binnen

In Nederland is het weer nu eenmaal wisselvallig. Gelukkig zijn veel van onze bedrijfsuitjes ingericht om binnen georganiseerd te worden. Met onze quizzen en spelshows zit je sowieso goed. Speel bijvoorbeeld een Ik hou van Holland Quiz. Hierin strijden jullie tegen elkaar om de meeste punten te scoren. Lekker knus en warm bij elkaar. Daar word je toch vrolijk van!

Liever iets anders? We hebben nog veel meer andere indoor bedrijfsuitjes in ons repertoire. Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we er samen voor dat het jullie aan niks ontbreekt!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen
Veelgestelde vragen

1. Waarom zou ik kiezen voor een bedrijfsuitje binnen?

Natuurlijk is buiten zijn super gezond. Maar bij wisselvallig weer zit niemand te wachten om een bedrijfsuitje in de buitenlucht te doen. Een binnenactiviteit is dan ideaal. Daarnaast is het natuurlijk makkelijk te combineren met een hapje en drankje!

2. Ik had eigenlijk een bedrijfsuitje buiten geboekt, maar de weersvoorspelling is niet al te best...

Geen probleem!

Bel ons even voor een gepaste oplossing. We zetten het bijvoorbeeld om naar een ander bedrijfsuitje of prikken een nieuwe datum!

3. Kunnen bedrijfsuitjes binnen georganiseerd worden voor grote groepen?

Natuurlijk, onze bedrijfsuitjes zijn zo ingesteld dat ze gegeven kunnen worden vanaf 15 personen. De locatie maakt ons niks uit. Roep dus al je collega’s bij elkaar!

Recensies

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
Escape room op locatie

“Ons team heeft de pubquiz als zeer geslaagd ervaren. Complimenten aan de host en de opzet van de quiz was ook top (goede duur, soort vragen, etc).”

EY Belastingadviseurs
Bart Ulenkate
Online pubquiz

”Het was helemaal goed en heb veel leuke reacties gehad. Dank, was met de bingo een top eindejaarmoment voor ons team!”

VGW Eenheid Amsterdam (Politie)
Ineke van der Loo
Foute Bingo

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje binnen!

Offerte aanvragen0413-302773