fbpx

Bedrijfsuitje binnen

Ontsnap van de regen, kou en wind en kruip gezellig binnen bij elkaar voor een te gekke quiz show of escape game. Boek snel een bedrijfsuitje binnen!

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Dé leukste indoor bedrijfsuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes voor grote groepen

ster-usp-uitjesbazen

100+ Google beoordelingen:
4,6 ★★★★★

Home » Bedrijfsuitje binnen

Organiseer een leuk indoor bedrijfsuitje

Het is tijd voor een bedrijfsuitje binnen. Even lekker samen zijn op een amicale en leuke manier buiten de normale werksleur om. Bij Uitjesbazen ben je aan het juiste adres voor dé leukste en gezelligste indoor bedrijfsuitjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Pubquiz of Escape Room op locatie? Keus genoeg. Bekijk snel de activiteiten voor binnen online. 😉

Een leuke activiteit voor binnen

In Nederland is het weer nu eenmaal wisselvallig. Gelukkig zijn veel van onze bedrijfsuitjes ingericht om binnen georganiseerd te worden. Met onze quizzen en spelshows zit je sowieso goed. Speel bijvoorbeeld een Ik hou van Holland Quiz. Hierin strijden jullie tegen elkaar om de meeste punten te scoren. Lekker knus en warm bij elkaar. Daar word je toch vrolijk van!

Liever iets anders? We hebben nog veel meer andere indoor bedrijfsuitjes in ons repertoire. Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Dan zorgen we er samen voor dat het jullie aan niks ontbreekt!

Bedrijfsuitje teambuilding - Personeelsuitje - Groepsactiviteit | Uitjesbazen

Waarom zou ik kiezen voor een bedrijfsuitje binnen?

Natuurlijk is buiten zijn super gezond. Maar bij wisselvallig weer zit niemand te wachten om een bedrijfsuitje in de buitenlucht te doen. Een binnenactiviteit is dan ideaal. Daarnaast is het natuurlijk makkelijk te combineren met een hapje en drankje!

Onze bedrijfsuitjes zijn bovendien zo ingesteld dat ze gegeven kunnen worden vanaf 15 personen. De locatie maakt ons niks uit. Roep dus al je collega’s bij elkaar!

Bedrijfsuitje - Teamuitje - Personeelsuitje | Uitjesbazen

Recensies

Deze toppers hebben dé leukste tijd binnen ervaren!

“Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Stichting Zozijn
Linda Willems
22 personen
Escape Room op locatie
Bedrijfsuitje Apeldoorn

Bedrijfsuitje Apeldoorn - Zozijn | Uitjesbazen

“Alleen maar positieve reacties van mijn collega’s gehad! Complimenten hoor!! Leuke afwisseling van opdrachten/vragen die anders zijn dan andere ‘pubquizen’. Kortom, we hebben ons uitstekend vermaakt. Zal jullie zeker aanbevelen bij anderen.”

VGZ
Yvonne Theuns
43 personen
Pubquiz op locatie
Bedrijfsuitje Eindhoven

Bedrijfsuitje Eindhoven - VGZ | Uitjesbazen

”Ik besef me dat ik je nog helemaal niet bedankt hebt voor de super leuke game! Iedereen heeft genoten en ik kreeg veel complimentjes, deze zijn natuurlijk ook dubbel en dwars voor jullie. THANKS THANKS THANKS!”

ABN Amro
Maaike Namink
33 personen
Moorddiner
Bedrijfsuitje Amsterdam

Bedrijfsuitje Amsterdam - ABN Amro | Uitjesbazen

Onze tip:

Combineer een bedrijfsuitje binnen met een lunch, diner of borrel. Wij werken nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte horecagelegenheid of locatie op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie teamuitje!

STEL EVENTUELE VRAGEN GERUST AAN ONZE KANTOORBAZEN!

Offerte aanvragen0413-302773

Sanne | Uitjesbazen

Inspiratie voor jullie binnenactiviteit!

Bedrijfsuitjes zijn er in verschillende soorten en smaken, zowel binnen als buiten. Daarom hebben we onze verschillende type bedrijfsuitjes voor jullie op een rijtje gezet. In onze blog ‘Top 10 bedrijfsuitjes – teamuitjes‘ hebben we onze toppers gerangschikt.

Voor dé kroon op jullie bedrijfsuitje binnen!

Offerte aanvragen0413-302773