Bedrijfsuitje Haarlem

Bij Uitjesbazen vind je leuke én originele teamuitjes voor grote groepen. Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Haarlem!

Image

10.000+
geslaagde teamuitjes

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Bedrijfsuitjes
15 tot 1.000 personen

Home » Bedrijfsuitje » Bedrijfsuitje in de stad » Bedrijfsuitje Haarlem

Bedrijfsuitje in Haarlem

Willen jij en je collega’s een bedrijfsuitje organiseren in Haarlem? Wij zijn al méér dan 10 jaar bazen in het organiseren van originele en leuke bedrijfsuitjes. Wij hebben allerlei verschillende uitjes. Iets bij jullie op locatie, in het hartje van Haarlem of zelfs in een gezellige Haarlemse kroeg? Het maakt ons niet uit hoe gek het is. Wij regelen het voor jullie. Onze top 3 bedrijfsuitjes in Haarlem: escape room op locatie, Wie is de Rat en de Foute Bingoshow. Al onze uitjes zijn ideaal voor grote groepen!

Populaire bedrijfsuitjes in Haarlem

Haarlem heeft alles in huis voor een bedrijfsuitje in de historische stad. Ondanks dat het een historische stad is, barst het er van de energie. En onze uitjesbazen zitten ook overvol energie. Daarom hebben wij toffe city games bedacht die je in hartje Haarlem kunt spelen. Wat dacht je van Crazy 88 City game of Wie is de Rat terwijl je de Grote Markt en andere sfeervolle plekjes ontdekt. Of ga voor een bedrijfsuitje in een Haarlemse horecagelegenheid, zoals het moorddiner of de Foute Bingoshow. Of een uitje die bij jullie op het bedrijf kan worden gehouden, zoals een Escape room op locatie of The Hack Game. Zoals je ziet, is er veel mogelijk. Voor ons is niks te groots en niks te gek. Ga samen met je collega’s op pad tijdens een bedrijfsuitje in Haarlem.

Uitjesbazen teamuitje bedrijfsuitje personeelsuitje teambuilding games

Geen locatie is ons vreemd.

Zo worden onze bedrijfsuitjes ook veel geboekt in:

Veelgestelde vragen

Met hoeveel personen kan ik een activiteit organiseren in Haarlem?

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Daar geloven wij heilig in. Daarom zit er geen maximum aantal personen aan de uitjes verbonden. Trommel dus als die collega’s op. Leuk, leuk, leuk!

Speel je gezamenlijk of competitief?

Dat hangt af van het uitje dat jullie kiezen. Sommige uitjes worden in teams tegen elkaar gespeeld, natuurlijk afhankelijk van het aantal personen. Quizzen en spelshows, zoals de Pubquiz, de Foute Bingoshow en de Gek op Holland quiz, kunnen ook individueel worden gespeeld. Net waar je zin in hebt ;-). Wil je meer weten over een specifiek uitje? Geef onze kantoorbazen dan gerust een belletje!

Kunnen uitjes ook in vakanties worden gespeeld?

Wij bieden vrijwel elke dag van het jaar uitjes aan. Het is meer aan jullie de keuze of dan iedereen erbij kan zijn. Uitjesbazen draait op volle toeren en is dus altijd inzetbaar. Neem voor de specifieke datum even contact met ons op. Dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Recensies

”Het was leuk om deze gekke bingo een keer met elkaar te spelen. Sommige collega’s moesten even wennen aan deze gekkigheid 😊 Snel de knop omzetten lukt dan niet iedereen – is niet erg, daar leert men van 😊”

Foute Bingo
Bedrijfsuitje Haarlem

”Wij zijn zeer tevreden hoe alles is verlopen. Iedereen was enthousiast. De activiteiten waren leuk ingezet in de ruimte en de aankleding was zeer goed. Het totaalplaatje was compleet.”

Escape room op locatie
Bedrijfsuitje Haarlem

”We hebben heel erg genoten en gelachen met elkaar, dat hadden we echt even nodig na de lock down. Het was wel weer even wennen om weer sociaal te zijn. Kan je de begeleiding mijn dank overbrengen? Volgens mij ben ik vergeten naar ze te zwaaien….”

Escape the City
Bedrijfsuitje Haarlem

Wij zetten dé kroon op jullie bedrijfsuitje in Haarlem!

Offerte aanvragen 0413-302773