Uitje aanvragen
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
22 zelfontwikkelde bedrijfsuitjes
Vanaf 5 tot 2.500 personen
Vanaf 5 tot 2.500 personen
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★
290+ Google beoordelingen: 4,7 ★★★★★

Ontdek de hoofdstad van Spanje

Met jullie bedrijfsuitje de zon opzoeken? Madrid is de perfecte stad hiervoor. Ga op ontdekkingstocht tijdens een interactief stadsspel. Van de sluwe Wie is de Rat tot een hilarische Crazy 88 Deluxe. Uitjesbazen regelt het allemaal, wat jullie wensen ook zijn.

Categorieën

Wij organiseren altijd het perfecte bedrijfsuitje.

Verken Madrid met een stadsspel

Willen jullie genieten van de zon en tegelijk de prachtige stad leren kennen? Ga dan voor een van onze stadsspellen zoals Wie is de Rat. Maar blijf scherp. Hoe mooi deze trip ook lijkt, iemand in jullie team is niet te vertrouwen. Weten jullie zoveel mogelijk geld binnen te slepen tijdens de verraderlijke opdrachten? Let op dat niet alles verdwijnt. Weten jullie De Rat te ontmaskeren voordat al het geld weg is?

Wordt de spanning jullie iets te heet? Ga dan voor de Crazy 88 Deluxe. Met 88 hilarische opdrachten gaan jullie elkaar en de stad echt leren kennen. Zijn jullie klaar om uit de comfortzone te stappen? Ga de strijd met de andere teams aan en scoor zoveel mogelijk punten. Liever een ander stadsspel? Wij kijken graag met je mee om het perfecte bedrijfsuitje te regelen.

Uitje aanvragen

Populaire bedrijfsuitjes in Madrid

In het stadscentrum, bij een horecagelegenheid of gewoon op kantoor.

Inspiratie en ideeën voor jullie bedrijfsuitje

Hierboven verkrijg je alvast een kleine impressie van onze populaire activiteiten. Ideaal om inspiratie en ideeën op te doen voor jullie bedrijfsuitje. Als bedenker én organisator van het NK-Escape Rooms staan wij garant voor dé leukste bedrijfsuitjes in Madrid en omgeving. Dit doen wij voor ieder gezelschap en elk gewenst niveau. Kortom: kwaliteit én vermaak gegarandeerd voor jullie activiteit.

Haal alles uit jullie bedrijfsuitje

Combineer jullie bedrijfsuitje in met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties in heel Madrid en omgeving. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie activiteit.

Bel gerust met Sanne, dé specialist in uitjes: 0413 302 773

Neem contact op

Wij organiseren bedrijfsuitjes in heel Europa.

Onze bedrijfsuitjes worden ook veel geboekt in:

Voor de kroon op jullie bedrijfsuitje in !

Ja, ik wil een offerte aanvragen!