fbpx

Wie is de Rat?

Eén van jullie is niet te vertrouwen, maar wie?

Wie is de rat?

Een perfecte mix van spanning, humor, gezelligheid én teambuilding. Wie ontmaskert de rat en scoort de meeste punten?

Offerte aanvragenMeer informatie

Wie is de Rat, wat is dat?

Niet wie is de mol, maar wie is de rat! Hét spel als je houdt van spanning, teambuilding en gezelligheid. Speel slim als team, ontmasker de rat snel en scoor zoveel mogelijk punten tijdens de doe- en denkopdrachten. Eén probleem.. Er is ook een rat actief, welke een tegenovergesteld doel heeft, namelijk: zo min mogelijk punten scoren. Welk team weet de rat te ontmaskeren en de meeste punten te scoren?

Voordelen van een app-game: Wie is de Rat spel

  • App-game van het jaar!
  • Uitdagende game om met vrienden/collega’s te spelen
  • Individualiseer wie is de rat met eigen opdrachten of highlights of bedrijfsvragen
  • Een spel-dag zoals je hem nog nooit beleefd hebt
  • Ultieme strijd met spanning en sabotage en teambuilding ineen

App-game: Wie is de Rat?

Vooraf hebben wij elkaar meerdere keren gesproken, om het spel zo goed mogelijk te laten verlopen. Wij leggen het wie is de rat spel nogmaals uit. De teams zijn ingedeeld en de rat in jullie team.. is bekend. Dit weet natuurlijk alleen de rat zelf..;) Wanneer jullie er klaar voor zijn op de afgesproken datum en tijd krijgen jullie van ons de toegangscode van de app game om deze te installeren. Daarna spreekt alles voor zich. Ontdek de stad, ontdek de rat en scoor die punten!!

Iedereen kent Wie is de mol van het televisie programma. Ons spel Wie is de rat is een teambuilding game. Nèt wat anders! Bij ons kun je bijvoorbeeld niet afvallen. Wel zo leuk als je met een groep deelneemt. Daarnaast gaat het er bij ons iets gemoedelijker aan toe. Rennen hoeft niet, nadenken wel. Interactie, gezelligheid en spanning zijn ons keywords. Wij bieden jou het wie is de mol spel, maar dan in een compleet vernieuwd teambuilding jasje; wie is de rat.

Deze City Game is ook mogelijk in het Engels of Duits.