fbpx

De Verraders

Dineren met verraad. Daar houdt iedereen van, toch? Ervaar nu De Verraders als teamuitje. Een spannende activiteit vol sabotage en manipulatie. En vooruit: een kleine knipoog. We moeten het dinerspel natuurlijk wel luchtig houden. 😉

Groepsactiviteiten - Uitjesbazen

Combinatie escape game en dinerspel

personen-icoon-usp-uitjesbazen

Vanaf 5 tot 2500 personen

ster-usp-uitjesbazen

200+ Google beoordelingen:
4,8 ★★★★★

Home » Uitjes » De Verraders

In welk kamp zit jij?

Het eten is net geserveerd, maar heerlijk natafelen zit er niet in. Althans, niet voor iedereen. Met argusogen kijken jullie elkaar aan. De spanning valt direct te snijden. Letterlijk. Wie is de verrader? En wie is er juist wel te vertrouwen in jouw team? Opdrachten worden voltooid om de meeste zilverstaven te verdienen. Toch is niemand in jouw team veilig. Zijn jullie klaar voor De Verraders als teamuitje?

Offerte aanvragen Meer informatie

Veelgestelde vragen

1. Is De Verraders inclusief eten en drinken?

Nee, wij verzorgen alleen de activiteit. Eten en drinken zijn dus niet inbegrepen in de bovengenoemde prijs van €29,50 (exclusief btw).

Wel werken wij door heel Nederland en België samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties (zie onze pagina: Partners). Hierdoor kunnen wij jullie altijd een passend voorstel doen inclusief eten en drinken, gebaseerd op jullie wensen en voorkeuren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Zo weet je zeker dat jullie een offerte op maat ontvangen.

2. Waar kan ik De Verraders als teamuitje organiseren?

Op elke gewenste locatie in Nederland en België. Speel bijvoorbeeld De Verraders op een prachtige eventlocatie in Breda, kies een populaire horecagelegenheid in Groningen of bouw jullie kantoorruimte om in Utrecht. Wil je het spel thuis spelen met vrienden of familie? Alles is mogelijk. Geef gerust je wensen en voorkeuren door. Dan stemmen we het spel volledig af op jullie gezelschap.

3. Hoe gaat de voorbereiding van De Verraders in z’n werk?

In aanloop naar de activiteit hebben we verschillende keren contact. Zo weten jullie zeker dat het uitje perfect voor jullie groepsgrootte wordt voorbereid. We hebben daarnaast jullie dinerwensen ontvangen en doorgegeven aan de locatie waar de activiteit gespeeld gaat worden.

Voor, tussen de gangen door of na het diner zal onze begeleider bij jullie aanschuiven. Het spel wordt dan aan jullie gepresenteerd. Vervolgens kunnen de bondjes gesmeed worden. Klinkt goed, toch?

Reviews van Uitjesbazen

Laat jezelf verleiden door deze overheerlijke reviews. 😉

“Spelleiding is super vriendelijk, professioneel en onwijs enthousiast! Spelattributen zijn van hoge kwaliteit, met leuke en interessante twists. We hebben echt een hele leuke avond gehad met zijn allen! Weken later kreeg ik nog steeds positieve berichten van collega’s te horen. Zeer tevreden, dus absoluut een aanrader. Boek ze voor je volgende bedrijfsuitje, ga je geen spijt van krijgen!!”

Theater Diligentia
Vera Papilaja
53 personen
Moorddiner op locatie
Bedrijfsuitje Den Haag

Bedrijfsuitje Den Haag - Diligentia | Uitjesbazen

”We hebben écht genoten van de avond! Anne deed het erg leuk, dus complimenten voor haar! Diner in combinatie met het spel was tevens een groot succes bij alle collega’s!!”

Egro Service
Nanda Burgerhout
18 personen
Escape Diner
Bedrijfsuitje Rotterdam

Bedrijfsuitje Rotterdam - Egro Service | Uitjesbazen

”Echt super georganiseerd. Dit was iets wat ik nog niet eerder heb gedaan. Het was dan ook allemaal leuk en overweldigend. Ook tof dat het gecombineerd kon worden met een diner in een restaurant in onze omgeving.”

Rabobank
Jessy Cramers
36 personen

VR Diner
Bedrijfsuitje Utrecht

Bedrijfsuitje Utrecht - Rabobank | Uitjesbazen

Haal alles uit jullie dinerspel!

Combineer De Verraders met een lunch, diner of borrel. Zo werken wij nauw samen met diverse horecagelegenheden en eventlocaties door heel Nederland en België. Hebben jullie nog geen geschikte locatie voor jullie bedrijfsuitje of teamuitje op het oog? Uitjesbazen regelt dé perfecte locatie voor jullie stadsspel.

Stel eventuele vragen gerust aan Shanna, dé specialist in dinerspellen.

Contact 0413-302773

Durf jij je gezelschap nog eens goed aan te kijken?

Offerte aanvragen 0413-302773